100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Blaser Rifler

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Blaser Rifler. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Blaser Riffel lige her på Korsholm.dk

Blaser Rifler

Blaser R8, Blaser R93 & Blaser K95

Se hele udvalget af Blaser R8, Blaser R93 samt Blaser K95 rifler her på siden. Korsholm har et kæmpe udvalg af Blaser rifler i mange forskellige udgaver og kaliber.

Blaser er toppen af poppen inden for straight pull rifler. Hos os finder du et fantastisk godt udvalg af alle deres mest populære rifler, hvor du bl.a. finder Blaser R8 Pro serien, R8 Silence, R8 Succes, R8 Rutherium, K95 og mange flere. Blaser er en High end riffel, hvor kvalitet og lækkert design er i højsæde. Se også vores brugte Blaser rifler, hvor du finder forskellige R8 og R93 modeller.

Prøv her Blasers Configurator og design den perfekte Blaser riffel for dig.

Blaser

Blaser er en tysk våbenproducent, som blev grundlagt i 1957. Siden dengang har Blaser vokset sig op til at være en af de førende riffel producenter på markedet. Blaser er et high-end våben brand, som er kendt for sine lækre designs og høje teknologiske kvalitet. Blaser laver et af de bedste straight pull systemer i verden. Deres høje straight pull teknologi har bl.a. været med til at bane vejen frem for dem de senest mange år. Blaser anses for at være er højkvalitets mærke, som laver rifler de fleste danske jægere drømmer om at eje.

Udvalg af Blaser rifler

Hos Korsholm har vi et tæt samarbejde med Blaser, da vi selv mener at deres kvalitet er helt enestående. Derfor har vi også et stort udvalg af blaser rifler, hvor sortimentet strækker sig lige fra standard til luksus modellerne. Du finder både Blaser rifler med træ og syntetiske skæfter alt efter præference. Blaser laver bl.a. de to serier, R8 og K95. Blaser R8 er deres Straight pull riffel serie og K95 er deres Kipplauf serie.

Generelt om kategori med Blaser riffel

Her i kategorien kan du nemt finde dig en nye Blaser riffel, hvi du hellere vil finde dig en lækker brugt Blaser Riffel, så kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte rifler. Det kan også være at du leder efter en Blaser riffel foderal? Dette burde du også sagtens kunne finde i vores kategori med foderaler. Eller hvad med en Blaser riffel kikkert? det kan du sikkert finde i vores kategori med sigtekikkerter. Uanset hvad du leder efter, så burde du kunne finde det her hos Korsholm, vi har masser af Blaser rifler til salg og vi har også engang imellem et ekstra godt Blaser riffel tilbud, så køber din næste Blaser riffel lige her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her