100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Geværrem

Her i kategorien kan du se vores sortiment af geværremme fra forskellige kendte mærker, som eksempelvis Blaser og Härkila. Find din næste geværrem her hos Korsholm – Vi har et alsidigt udvalg af flere forskellige geværremme.

Geværrem

Her i kategorien kan du finde alle mulige forskellige slags geværremmes som kan bruges til dit våben. Her i kategorien finde du geværemme til alle typer våben, om det så er riffel eller haglgevær. Du finder også geværremme fra mange kendte mærker, som f.eks Blaser og Härkila. Find din næste geværrem lige her hos Korsholm.

Om vores kategori med geværremme

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af våbenrem, som helt enkelt sagt er en rem til dit våben. Her i kategorien med geværremme finde du alle mulige geværremme, som det så er en geværrem i neopren, en klassisk geværrem i læder, eller i forskellige farver, som orange og grøn. Så hvis du leder efter en rem til dit jagtgevær eller rem til riffel, så kan du finde det her i vores kategori med geværremme. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig på på alle vores geværremme, samt har vi engang imellem en form for tilbud eller udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et godt geværrem tilbud. Find lige præcis den rembøjle eller våbenrem som du leder efter.