100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Blink

Står du lige og mangler det helt rigtige blink? Når turen går til kysten, så er blink et must i grejboksen. De kommer i en masse forskellige former, farver og vægte, og for at give dig et bedre overblik  har vi samlet det hele i en stor kategori til dig. Du kan se dem alle herunder.

 

 

Blink fiskeri

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af blink til fiskeri. Vi har her et stort udvalg af billig blink til fiskeri i topkvalitet fra mange kendte mærker som Westin, Savage Gear, Præsten og mange flere. Du kan her finde blink til både fiskeri i åen, samt kystfiskeri og Put & Take. At fiske med blink kan være utroligt effektivt, om du så er ude på at fange laks, torsk, havørred eller noget helt fjerde. Fiske blink kan købes i utrolig mange varianter og kan benyttes til mange forskellige typer fiskeri. Derfor er det at vælge det helt rette blink til dit fiskeri, en personlig vurderingssag. De fleste lystfiskere får nemlig ofte deres helt egen favorit inden for blink. Det kan derfor ofte være en god idé at afprøve flere forskellige typer blink til fisk, for at se hvad der passer bedst til dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i verden af blink fiskeri.

Vælg det helt rigtige blink til fisketuren. Endegrej om det er blink, spinnere eller wobblere, ja, så har alle lystfiskere sine helt egne favoritter. Hos os har vi et meget stort udvalg i blink til de bedste priser og til forskellige typer af fiskeri. Der findes et utal af effektive blink til havørred og mikro blink til P&T fiskeri er blevet utrolig populært og er du i tvivl om valget, så er du velkommen til at kontakte os for gode råd om valg af blink til dit fiskeri.

Blink til fiskeri

Om blink til fiskeri

Blink til fiskeri er en af de meste benyttede agn til lystfiskeri og de fleste lystfiskere har deres helt egne personlige favoritter af blink. Hos Korsholm har vi et meget stort udvalg i blink og til mange typer af fiskeri. Fisker du på kysten efter havørred findes der i dag rigtig mange fine kystblink. Möresilda, Sømmet, Boss blinket og ikke at forglemme Kent Andersens legendariske Stripper blink som har fanget utallige havørreder.

Blink til Put & Take

I Put & Take søen er det blevet meget populært at bruge blink som Præsten, Fidusen, Prism, Iride og Stripper. Disse små fine blink har en magisk tiltrækningskraft på søens ørreder, så går turen til P&T søen, så bør du prøve en af disse effektive blink til regnbueørreden. Blink findes i et utal af farver og farvekombinationer. I søen er det tofarvede blink et sikkert hit og under indspinningen roterer blinket, så ørreden får farveflimmer lokkeeffekt for alle pengene.

UV blink

Der findes også blink med UV behandlede overflader kan være uhyggelige effektive. Fiskens øje kan registrere UVR og UVF-lys, som det menneskelige øje ikke formår og et UV behandlet blink ses bedre af fisken i svagt lyst eller i uklart vand. Så der er rig mulighed og god grund til at eksperimentere med forskellige farver, når du fisker.

Fisk reagerer på både lugt, farve, størrelse og hastighed og nogle gange skal man ryste posen for at finde dagens vinder-blink. Du kan påføre lokkeolie med aromastoffer som f.eks. hvidløg på dine blink, spinnere eller fluer. Nogle gange er det nødvendigt at anvende alle de dimensioner der er i fiskeriet for at overliste træge fisk.

Men uanset hvad du vælger, så kan du her på vores side finde et nyt favoritagn og til og med til internettets allerskarpeste priser

Generelt om vores kategori med blink

Her i kategorien kan du selvsagt finde hele vores udvalg af blink til fiskeri. Denne kategori indeholder blink til mange former for fiskeri, så du f.eks. kan finde både havørred, regnbueørred, hornfisk, torsk, aborre, fladfisk, pighvar og makrel blink. Denne kategori indeholder også mange forskellige former for blink, så du kan finde eks. kan finde gennemløber blink, micro blink, tobis blink og meget mere. Her i kategorien finder du også nogle af de allerbedste blink fra kendte mærker, som f.eks. Bulldog blink, Fidusen blink, Hansen blink, Stripper blink, SG blink og Præsten blink.

Her på kategorie siden har vi også fundet et udvalg af blink som passer til mange forskellige typer fiskeri, om det så er blink til kystfiskeri, å fiskeri, sø, havfiskeri eller put and take. Vi har her hos Korsholm blink og fiskegrej som passer til året rundt, om det så er sommer, efterår, vinter eller forår. Her i kategorien har vi også blink i alle mulige forskellige farver og størrelser, om du så leder efter store eller små blink, eller blink i f.eks blå, rød, grøn, hvid, orange eller noget helt andet.

Vi har også mange kendte serier og modellen som f.eks. det populære Sølvpilen blink, Sømmet blink eller Hot Shot blink.

Her i kategorien har vi selvfølgelig altid en fast lav og billige pris på alle vores blink, samt holder vi nogle gange en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være lidt ekstra heldig. Så hvis du gerne vil fiske med blink, og gerne vil købe nogle blink, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Blink udenfor sortiment

ABU Garcia Lill Öringen - en gammel klassiker som har ufattelig mange fisk på samvittigheden. Lill-öringen er et frækt lille blink som virkelig kan vende en tom fiskedag til succes. Det lille blink præsterer alt fra en vuggende til en hidsig og uimodståelig gang. Et rigtig effektivt blink som du fiske med efter alt fra aborre, ørred, regnbue til røddinger.

 

Her i denne kategori kan du finde Kongetobis. Kongetobis er en helt fænomenalt kystwobler, som umiddelbart godt kan virke lidt voldsom på grund af størrelsen. Men Kongetobis fra Westin kan faktisk overliste de fleste saltvandsfisk, selv en snu havørred. Westin Kongetobis har en helt fantastisk bevægelse i vandet, derudover så har kongetobis også en meget skarp VMC krog. Find en Kongetobis her i kategorien eller se et af vores mange andre blink.

 

Tobis er en af havørredens absolutte livretter og der er derfor lavet mange forsøg på at lave en imitation af tobisen. Savage Gear er virkelig kommet i mål med Line Thru Sandeel og har lavet en naturtro kopi, hvor de også omhyggeligt har studeret tobisens bevægelser for, at få Line Thru Sandeel til at imitere originalen.

Savage Gear 3D Line Thru er det ultimative kystagn. Kystwobbleren er 3D scannet og har derfor en skræmmende lighed med en tobis. Kroppen er lavet i superstærk ABS plast og overfladen har nogle utrolige detaljer. Ydermere har wobbleren et bevægelsesmønster som er meget lig med tobisen. "Line Thru" konstruktionen er hvor fiskelinen løber igennem agnen og krogen bindes direkte i linen. Denne konstruktion gør at agnen kan glide uhindret på linen og havørreden ikke kan bruge wobbleren som brækstang når den førsøger at vriste sig fri ag krogen.

Line Thru Sandeel leveres med:

  • 1 selvlysende perle
  • 1 UV rød perle
  • 1 transparent perle
  • 1 matsort oval springring
  • 1 Wide Gape Big Eye enkeltkrog - DG Stealth finish
  • 1 Savage Gear High Carbon steel Y-Treble trekrog - DG Stealth finish
Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre