100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

ABU Koster

En uundværligt blink til laks i elvene, men også i de salte elementer efter f.eks. pighvar, sej og torsk. Det er et hamrede godt allround agn, der er svær at undvære og som altid bør være med i grejæsken.

ABU Koster

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af ABU Koster.

Mange af Abu’s klassiske agn er opkaldt efter stednavne i Sverige og det berømte agn Abu Koster er ingen undtagelse. Lakse-storfangeren Koster er opkaldt efter Kosterhavet som ligger ud for Västra Götalands Län (nord for Göteborg).

Det er et fremragende blink til laks i elvene, men også i de salte elementer efter f.eks. pighvar, sej og torsk. Det er et solidt allround agn, som er svær at undvære og som altid bør være med grejæsken. Der kommer altid en fiskedag, hvor du står og mangler et tungt blink, som du kan banke ind i en strid modvind eller en dag, hvor står på et klippeskær, hvor der er 30 meter dybt forenden af kastet.. Derfor må Abu Koster aldrig mangle i din grejæske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her