Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Riffelpatroner

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af riffelpatroner, med et væld af forskellige egenskaber og kalibre. Vores udvalg af ammunition til rifler strækker sig over alle de populære brands, heribaldnt RWS, Lapua og Geco.

Riffelpatroner

På denne side finder du et kæmpe udvalg af riffelpatroner med en væld af forskellige egenskaber kalibre inden for de tre patrontyper: Blødnæsede riffelpatroner, blyfri riffelpatroner og træningsammunition. De blødnæsede og bly-fri patroner bruges til aktiv jagt, hvorimod træningsammunition bruges til at forbedre ens skydefærdigheder. Til på selve jagten er bødnæset ammunition mest normalt, men de blyfri riffelpatroner bliver mere og mere populære, da man i dag har stor fokus på miljøet. Vores udvalg af ammunition til rifler strækker sig over alle de populære brands, hvor RWS riffelpatroner, Lapua riffelpatroner og Geco riffelpatroner er tre af de mest brugte for tiden. Alle de forskellige brands har unikke teknologier, og det kan være svært at finde ud af, hvilke patroner man skal benytte. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde riffelpatronen der passer bedst til dit behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her