100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

 

 

FISKEGREJ TILBUD

Vil du have en god pris?

Hos Korsholm har vi meget fiskegrej med gode rabatter på de vejledende priser. Vi har løbende kampagner, hvor du vil kunne finde ekstra gode tidsbegrænsede tilbud. 

Se fiskegrej tilbud

 

VIDENSCENTER

Mangler du inspiration?

I vores nyopbygget videnscenter kan du finde alle mulige forskellige informationer omkring fiskeri, om det så er guides, tips og tricks eller inspiration til din næste fisketur.

Se mere

 

Se alle vores

WADERS

 

Se alle vores

FISKETASKER

Korsholm Fiskegrej

Hos Korsholm har vi lange traditioner for salg af billigt fiskegrej, både til spinnefiskeri og fluefiskeri. Vi har i mange år været førende inden for eksklusivt fluefiskeudstyr og har været pionerer på fiskegrej fra Simms, Loop, Guideline, Sage, Vision og andre store brands. Vi er ikke kun fluer og fjer og har derfor et kæmpe udvalg i fiskegrej til spinnefiskeri. Er du til laksefiskeri eller til havørredfiskeri på kysten, eller skal du fiske efter søens ørreder, så kan vi levere alskens agn til spinnefiskeri. Mangler du et fiskehjul eller en fiskestang, har vi mange populære modeller fra Westin, Berkley, Abu, Shimano, Penn og Daiwa.

Er du i det mindste i tvivl om valg at fiskegrej, så er du velkommen til at kontakte os på telefon; 96802020, Facebook eller mail fiskeri@korsholm.dk og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig.

Om vores fiskegrej

Korsholm fiskegrej og fiskeudstyr

Korsholm fiskeri er en af landets mest markante butikker inden for fiskegrej. Korsholm har eksisteret siden 1912 og startede op med jagtudstyr. Med Skjern å som nabo var det naturligt også at sælge fiskegrej, I slutningen af firserne og starten af halvfemserne udvidede Korsholm sin fiskeriafdeling markant og med speciale i fluefiskeri og fluebinding. Siden er det gået stærkt og mange store brands som f.eks. Sage, Simms og Loop har fået deres afsæt i Danmark gennem Korsholm. Korsholm var også en af de allerførste til at kaste sig ud i, på den tid, det mærkelige fænomen med "fiskegrej dk" og lavede en hjemmeside med korsholm.dk, hvor vi siden har solgt billigt fiskegrej , brugt fiskegrej og eksklusive produkter fra verdens førende producenter af fiskegrej. Billig fiskegrej og fiskegrej på udsalg kan du finde på vores hjemmeside under tilbud. Her sælger vi alt fra Abu fiskegrej til Zpey fluegrej. Korsholm har et kæmpe udvalg i fiskegrej og et imponerende udvalg i fluebindingsmaterialer. Selv om vi er beskedne vestjyder, synes vi alligevel, at vi har Danmarks flotteste grejbutik og det er der også rigtig mange kunder der gør. Så læg vejen forbi vores butik i Skjern og dyp snøren i Skjern å, når du er i området. Velkommen til....

Korsholm fiskebutik

Korsholm har i mange år beskæftiget sig med fiskeri og fiskegrej, i vores fiskebutik som er lokaliseret på Jægervej 5, Skjern i Danmark. Skjern å ligger næsten lige op af butikken, så det har altid været helt naturligt at have en fiskeriafdeling, som kunne supplere lystfiskere fra både nær og fjern. Korsholms fiskebutik er med årene gået hen og blevet en af nordens største og mest eftertragtede fiskeributikker. Så hvis du leder efter en butik med fiskegrej i jylland eller vestjylland, så skulle du helt klart tage at kigge forbi.

Fisketilbehør til fiskesæsonen

Lystfiskeri er populært som aldrig før - og der bliver fanget mange fisk rundt omkring i landet...

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange af os fiskenørder bruger vinteren til at klargøre vores fiskegrej og sørge for, at der ikke mangler noget til den kommende fiskesæson. Men én ting er at sidde hjemme i stuen og gøre sig klar til den kommende fisketur, noget andet er, når man først står ude ved vandet. Det er der, man opdager, de der små ting, der liiige mangler! Ting som eksempelvis målebåndet, stangholderen eller måske fiskegalgen. Den situation kender vi nok alle sammen, og samtidig sker der også det, at når vi nu har været i gang med at fiske det meste af foråret og starten af sommeren, så begynder grejboksen eller tasken at være lidt tom, filetknivene lidt slidte eller krogene knapt så skarpe som de måske burde være. Derfor har vi valgt at lave en samling af det mest populære fisketilbehør, som man oftest kommer til at stå og mangle på fisketuren.

Tager du afsted på ferie i løbet af sommeren, kunne det måske være en idé at medbringe en god laksebog, du kan fordrive tiden med. Vi har udvalgt nogle stykker, men især ´Laksen og Jeg´ af Kenni Frost er værd at give lidt ekstra opmærksomhed. Det en rigtig lærerig og underholdende bog, hvor man får et indblik i det norske laksefiskeri. Er du så heldig at skulle ud i den store verden på en fiskerejse, så er bogen ´Top Salmon flies Vol. 2´ en fantastisk bog at tage med. Her er det tretten fluefiskere fra henholdsvis Finland, Sverige, Norge, Rusland, Island, Danmark, Storbritannien og Spanien, der præsenterer toogfyrre velafprøvede og effektive laksefluer samt åbner op for deres egne strategier inden for, og moderne tilgang til, dagens laksefiskeri. Denne udgave af Top Salmon Flues inkluderer bidrag fra Emilie Björkman, Helge Dahlen, Håvard Vistnes, Jerkko Ahtinen, Lars Munk, Marina Gibson, Mauri Peltonen, Miguel Aguilar Juan, Orla Bertram Nielsen, Rabbi Alfredsson, Kristjan Evjar, Maxim Mamaev og Tomas Kolesinskas. Top Salmon Flies viser dig forskellige måder at fiske efter laks på med de forskellige fluemønstre. Det er dog dit job at skabe din egen sandhed om laksefiskeri. Hvis du ønsker at forbedre dit laksefiskeri og fange flere fisk, er dette helt sikkert bogen for dig! Bestemt et kig værd for fluefiskeren, der har trang til udenlandske eventyr.

Generelt om vores fiskegrej

Her i kategorien med fiskegrej har vi som sagt et kæmpe stort udvalg af alt muligt forskelligt fiskeudstyr til lystfiskere, så vel som almindelige danskere, der bare skal bruge lidt specielt grej. Vi har i denne kategori meget billigt fiskegrej, da vi altid har en fast lav pris på vores fiskeprodukter. Vi har af og til udsalg, hvor du kan finde nogle ekstra gode tilbud på fiskegrej. Korsholm er en af danmarks ældste fiskegrej butikker og er lokaliseret i vestjylland, Skjern, Danmark. Du kan både finde vores fiskegrej online samt i vores fysiske fiskebutik nær Ringkøbing. Vores udsalg er ofte i forbindelse med Black Friday og jul, hvor du vil kunne finde ekstra billigt grej, uanset om du så bruger fiskegrej til put and take, fluefiskeri, spinnefiskeri eller en helt anden slags fiskeri. Her i kategorien med fiskegrej finder du både nyt fiskegrej, men også brugt fiskegrej, som du kan købe til en god pris. Selvom det brugte fiskeudstyr godt kan virke som noget gammelt fiskegrej, så er det stadig god kvalitet, og noget af det måske næsten antik, og kan blive et samlerobjekt. Vi har alt muligt forskelligt grej på nettet, om du leder efter ting til opbevaring af fiskegrej, en gennemløber, Shimano fiskegrej eller noget helt andet, så kan du finde det her hos Korsholm. Hvis du leder efter billigt fiskegrej online, som også gerne må være af god kvalitet og prestige, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har i denne kategori så mange fiskeri produkter, at du stort set kan finde noget til at fange hvilken som helst fisk, om du så leder efter predator fiskegrej, fiskegrej til fladfisk eller aks, så har vi udstyret til det. Når du handler med os på nettet, har du mulighed for at handle fiskegrej med gratis fragt, såfremt du køber for over 499,- og får leveret til pakkeshop. Find dit næste fiskegrej lige her hos Korsholm.

Fiskegrej og fiskeudstyr

Hvis man er lystfisker, så ved man hvor vigtigt det er, at have sit fiskegrej og fiskeudstyr i orden. Der er nemlig ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Dette gælder i særdeleshed for fiskeudstyr, da det ret hurtig kan blive en dårlig oplevelse at fiske, hvis man hele tiden er våd og kold. Vi har et bredt udvalg i udstyr, så man kan holde sig varm og tør, lige meget om man befinder sig ved en å, dam, kyst, hav eller ved en sø, hvor det våde græs næsten går en helt op til ørerne. Hav derfor styr på dit fiskeudstyr inden du bevæger dig udendørs.

Praktisk info om vores fiskegrej

Som sagt har vi fiskegrej til at fange stort set alle typer fisk, om det så er fiskegrej til gedder, havørred, makrel eller sild. Vi har også fiskegrej fra mange at de kendte mærker indenfor fiskeri, f.eks har vi Abu fiskegrej og Vision fiskegrej. Her hos os er der også mulighed for at købe fiskegrej på afbetaling, hvis man køber for over 2.000 kr. Vi har også fiskegrej til gør det selv typen, så du kan lave dit eget fiskegrej eller købe et færdigt fiskegrej sæt.

Generelt om vores fiskegrej

Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores fiskegrej, samt har vi engang imellem nogle ekstra gode tilbud eller rabatkoder, dette kunne eks. være i forbindelse med et udsalg, eller hvis vi holder en form for outlet / loppemarked, hvor vi sælger vores fiskegrej. Her hos Korsholm kan du finde alverdens udstyr til fiskeri, som det så er selve fiskegrej, en kasse til alt dit fiskegrej, eller du gerne vil lav selv fiskegrej. Vores sortiment dækker over noget af det bedste fiskegrej i Danmark, og du kan finde stort set alt! Om det så er gennemløber, grizzly, mede, outdoor, predator, spinner, blink, flåd, bly erstatninger, startpakker eller noget helt andet, så er chancen for at vi har det ret stor. Her på siden finder du selvfølgelig det helt nye fiskegrej, men du har også nogle gange en chance for at finde noget gammelt fiskegrej, hvor du virkelig kan spare nogle penge. Vi har også fiskegrejet til stort set alle typer fiskeri, om det så er fiskegrej til hornfisk, havfiskeri, å fiskeri og kystfiskeri.

Vi har både alle de kendte mærke, men også mange af de knapt så kendte mærker, så du nemt kan finde mærker som Spro og Præsten.

Vi er som Korsholm anerkendt i hele DK for vores fiskegrej, og det har vi blandt andet mange kunder der giver et positivt udtryk for på vores Trustpilot.

Korsholm fiskeri

Korsholm fiskeri – godt grej gennem generationer

Kender du allerede Korsholm, kan du springe direkte til vores online fiskebutik og se hele vores udvalg af fiskegrej.

 

Korsholm_fiskeriafdeling

 

Nordens metropol inden for fiskegrej og udstyr med masser af specialgrej fra ind og udland ...


Med Skjern å næsten lige uden for døren er det et helt naturligt, at vi har fiskegrej i butikken. Gennem de sidste mange år har Korsholms fiskeriafdeling udviklet sig til at være et af Nordens mest markante grej-mekkaer. Vi praler sjældent, men både kunder og forretningsforbindelser siger, at vi har Danmarks absolut flotteste fiskeafdeling, så det er vi naturligvis stolte af.

Fluefiskeri og fluebinding er vores speciale og her smitter de vestjyske åer med laks og havørred af på sortimentet, men uanset om du er spinne- eller fluefisker, dyrker P&T fiskeri eller jagter havørred eller pighvar på kysten, så er udvalget imponerende. Alle i fiskeafdelingen er dedikerede og passionerede lystfiskere, som alle har fisket på mange spændende destinationer, og derfor har en stor viden om mange typer af fiskeri. Af kendte mærkevarer, som vi forhandler, kan nævnes: Hardy, Sage, Guideline, Loop, Scott, Arcticsilver, Patagonia, Geoff Anderson, Simms, Rio og mange flere.

 

Korsholm har i mange år været en fiskebutik, og har derfor i mange år, også beskæftiget sig med fiskeri, så det er fuldstændig lige meget om du leder efter fiskehjul, fiskestænger, fiskeline eller fiskekroge, så har vi det du skal bruge.


Du finder vores store online sortiment lige her!

  •   Kontakt vores fiskedudes direkte på dette nummer: +45 9680 2024
  •   Eller send en mail ved at benytte vores kontaktformular , eller på service@korsholm.dk

Korsholm fiskeri norsk

Informasjon om Korsholm Norge

Korsholm er Nordens fiske- og utstyrsforretning og en dansk spesialvirksomhet, som tilbyr en lang rekke fordeler til de norske sportsfiskere, jegere og friluftsentusiaster. Se fordelene nedenfor.

Kjenner du allerede til Korsholm, kan du gå direkte til webshoppen her: Fiskeutstyr, Jaktprodukter eller Sport- og Outdoorprodukter.

Korsholm er kjent for sitt utsøkte sortiment av kvalitetsmerker, som forhandles til en fordelaktig pris. Av kjente merkevarer, som vi forhandler, kan nevnes: HardySage, GuidelineLoopScottArctic SilverPatagoniaGeoff AndersonSimmsRio og mange flere. 

Har du spørsmål til våres danske fiskedudes, kan du kontakte dem direkte:

  •   Telefon: +45 9680 2024

  •   Email: fiskeri@korsholm.dk

Alle i fiskeavdelingen snakker eller forstår norsk, så dine spørsmål kan besvares uten problemer.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre