100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Härkila

Härkila er kendt for at lave kvalitets jagtbeklædning, hvor deres motivation er at finde de bedste materialer til at fremstille deres jagttøj. Dette betyder at Härkila er et "high end" brand, hvor prisen ikke er det vigtigste, men mere hvad du får for prisen.

 

 

Om Härkila

Härkila billede til toppen af teksten omkring Härkila

Härkila er et svensk brand, som producerer højkvalitets jagttøj til de skandinaviske jægere. Hele idéen bag Härkila er, at producere jagttøj, som skulle kunne klare nordens barske natur. Vejret er i Sverige, såvel som resten er skandinavien, meget barsk og svingende, og det kræver derfor beklædning af høj kvalitet, for at kunne klare det. Härkila's vigtigste opgave er derfor utrolig høj funktionel kvalitets jagttøj hele vejen igennem deres produktportefølje. Derudover vægter flotte designs også højt på deres prioriteringsliste. Man går aldrig fejl med Härkila jagttøj til en fællesjagt.

Hvem er Härkila?

Härkila er et veletableret brand, som beskæftiger sig med produktion af kvalitets beklædning til jagt. Härkila blev grundlagt i 1985 i Västra Götaland i det sydlige af Sverige. Härkila er i mange sammenhænge et synonym med funktionalitet, kvalitet og en lækker pasform. 

Härkila sætter en dyd i at være en del af frontlinjen når det gælder innovation inden for tekstiler og andre materialer. 

Härkila værdsætte den grundlæggende gamle traditioner og har stort fokus på at være innovative og samtidigt respekterer traditioner.

Härkilas klare målsætning er at næste gang en jæger vælger et produkt fra Härkila næste gang de er på jagt efter et nyt produkt.

Härkilas historie

Härkila navnet har eksisteret i noget længere tid end de omkring 45 år, som brandet har eksisteret. I 1700-tallet var Härkila navnet på en familieejet gård fuld af jagtentausister. Familien var kendt for deres store kendskab inden for naturen og jagt, samt deres opdræt af veltrænede jagthunde. I 1950 blev der grundlagt en decideret kennel af Lennart Davidson på Härkila familiegården. Lennart Davidsons søn Kjell Lennartsson grundlægger sidenhen beklædnings brandet Härkila. Härkila tager udgangspunkt i mange års erfaring og viden omkring forhold indenfor jagt og har derved stor fokus på, at deres produkter skal være lydløse. Dette har blandt andet ført til at Härkila er det første jagtbeklædnings brand i Skandinavien til at producere tøj som er udstyret med den vind- og vandtætte Gore-Tex membran.

Etisk Jagt 

Härkila går ind for en fundamental respekt for naturen. De har den holdning at jagt ikke kun handler om høsten af naturens overflod, men at det også handler om at leve i harmoni med naturen. Dette opnås ved at have en respektfuld og kyndig tilgang til naturen, som skal kunne overleveres fra generation til generation. 

CSR 

“Corporate and Social Responsibility (CSR) er et område som Härkila sætter på toppen af dagsordenen. Härkila mener at ingen burde ignorere klimakrisen eller de tvivlsomme arbejdsforhold der er til stede rundt om i verdenen. Derudover har Härkila en række kriterier når det gælder samarbejdspartnere. Härkilas kriterier er: bæredygtige tekstiler, genbrug, minimal brug af ressourcer, respekt for mennesker og naturen, langtidsholdbare design og kvalitet.

​Härkila teknologier

De har i lang tid været én af de førende tøjproducenter inden for teknologisk udvikling. Deres mest kendte teknologi er GORE-TEX membranen, som er brugt i mange af deres jagtstøvler samt udvalgt jagttøj. GORE-TEX er produceret af polytetrafluoroethylen, som gør at membranen er utrolig elastisk og stærk overfor kemikalier. Gore-Tex membranen er vand- og vindafvisende, og sikrer dermed jægeren mod kulde. Udover Gore-Tex står Härkila bl.a. bag den nyere HWS membran. Härkila Weather System membranen er udviklet af nogle af verdens førende membran-specialister. HWS gør både tøjet vind- og vandtæt ligesom Gore-Tex, men benytter i stedet hydrofile membraner, som gør det muligt at tiltrække fugt indefra. Det vil sige at den absoberer fugt fra kroppen, og transporterer det ud på ydersiden af tøjet.

Tanatex®: En insektafvisende teknologi, som paralyserer og dræber insekter som fluer, myg og flåter. Udvalgte produkter fra Härkila er imprægneret med Tanatex®.

VerriSteel: Produkter med denne teknologier fremstillet af materialer med store molekyler, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor angreb fra vildsvin. Dog er det vigtigt at understrege at beskyttelsesudstyr ikke kan garanteres at give fuld beskyttelse mod angreb.

Axis MSP: Er et unikt camouflage mønster som Härkila anvender i deres jagtudstyr som giver dig mulighed for at komme endnu tættere på dit bytte. Axis MSP er udviklet med henblik på bukkens syn og kan anvendes gennem flere sæsoner i flere forskellige terræner. Camouflagen er opbygget omkring forskellige lag/akser. Den første imiterer baggrunds vegetationen og det andet opløser skitsen af jægeren. Alt dette bidrager til at du kan komme endnu tættere på dyret med produkter fra Härkila som indeholder denne teknologi.

GORE-TEX®: Härkila produkter som indeholder GORE-TEX-teknologien er alt hvad du kan ønske dig. Disse produkter er vandtætte, vindtætte, åndbare, isolerende, fleksible og lette - hvad kan man ellers ønske sig?

HÄRKILA HEAT: Härkilas innovative HEAT teknologi anvender en varme membran, så du nemt kan tilpasse temperaturen. Du kan styre produkternes temperatur med op til en grads nøjagtighed med en app på telefonen.

HSP: Härkila produkter som er fremstillet med denne teknologi er udstyret med en let og vindtæt membran, fremstillet specifikt til jagt. Selvom produkterne med denne teknologi er yderst vindtætte skal du ikke frygte for komforten. Produkterne åndbarhed er opretholdt.

Polartec: Härkila produkter som er udstyret med denne teknologi er fremstillet af nogle af de mest avancerede tekstiler på markedet. Polartec® opfandt blandt andet det moderne syntetiske fleece i 1981. Härkila produkter med denne teknologi er designet til at holde dig varm og tør og er ofte udstyret med hurtigtørrende egenskaber. 

HWS: Härkila produkter med denne teknologi er udstyret med en membran system som giver dig vindtætte og vandtætte produkter. HWS anvender hydrofile membraner som suger fugten ud, hvilket gør at jægeren kan forholde sig tør. Fugten bliver da fordelt over overfladen, hvorfra det fordamper, hvilket stabilisere temperaturen uden produktet.

Vores Härkila sortiment

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af Häkilas sortiment. Ovenstående kan du finde alt fra t-shirts, veste og jakker til rygsækstole og støvler. Du skal være mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde det produkt som passer til dig.

Kig forbi og find det Härkila produkt som passer til dig og dine behov

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Härkila produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Korsholm Härkila

Vores Härkila sortiment

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af Häkilas sortiment. Ovenstående kan du finde alt fra t-shirts, veste og jakker til rygsækstole og støvler. Du skal være mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde det produkt som passer til dig.

Kig forbi og find det Härkila produkt som passer til dig og dine behov

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Härkila produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig.

Generelt om vores sortiment af Härkila

Vi forhandler alle Härkilas mest populære serie og produkter, som f.eks. Annaboda, Boa, Elk Hunter, deres "Fleecejacke Norja" og mange, mange flere! Vi har også Ingels bukser, Kamco, Lynx, Pro Hunter, Stealth, Metso m.m. Af diverse produkter fra Härkila kan du også finde geværremme, pullovers, skindbukser, vandrestøvler og meget andet. 

Du kan læse mere om Härkila på deres egen hjemmesiden, ved at trykke på nedenstående link.

Kildehenvisning: https://harkila.com/

Härkila FAQ

Hvem er Härkila?

Härkila er et jagtmærke der primært lavet jagttøj, og som virksomhed blev etableret i 1985 i Västra Götaland i Sydsverige. Før dette var Härkila kendt som en hundekennel i hele Norden for deres jagthunde. I dag er Härkila-mærket tilgængeligt i mere end 50 lande og er blevet et af de førende brands inden for jagtbeklædning og -udstyr.

Hvorfor er Härkila godt?

Härkila er et pålideligt og alsigdigt jagttøjsmærke, som har en ekstreme høj kvalitet i alt de levere. De er blevet en af Nordens mest populære jagt brands, fordi de har forstået at udvikle jagttøj til jægeren og hans jagt.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre