100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtriffel

Her kan du finde et af Danmarks bedste sortimenter, af nye jagtrifler fra kendte brands som eksempelvis Strasser, Blaser, Tikka, Sauer, Schultz & Larsen m.fl. 

 

 

Jagtrifler

Her kan du finde et af Danmarks bedste sortimenter af nye jagtrifler fra kendte brands så som Strasser, Blaser, Tikka, Sauer, Schultz & Larsen og mange flere.

Om du skal bruge en riffel til baneskydning, aktiv jagt eller begge dele, kan du finde en jagtriffel i høj kvalitet til en god pris. Se evt. også vores store udvalg af brugte rifler, hvor du kan spare lidt ekstra på din jagtriffel.

Rifler

Hos Korsholm har vi lige siden starten, for over 100 år siden, haft rifler som interesse. Det er et pragtfuldt våben, som gør det muligt at affyre et projektil helt præcist på trods af den lange distance mellem jæger og mål. Jagtrifler anvendelses i dag til mange forskellige formål, hvor det inden for jagt mest bruges til træning, skud efter vildt og sportsskydning.

Når du køber en riffel hos, os har du en række unikke muligheder, som du kun finder ét sted i Danmark. Hos os er der mulighed for reparation af jagtrifler, indskydning, skydetræning i biografen og ikke mindst muligheden for helt fantastisk rådgivning.

5 gode grunde

– til at din næste riffel købes hos Korsholm

• Vi giver op til 5 års garanti på køb af både nye og brugte våben

• Som kunde hos os møder du kompetente rådgivere med passion for jagt og våben. Vi er selv jægere og deler gerne ud af vores erfaring

• Hos Korsholm har vi eget våbenværksted med faglært personale. Din garanti for præcision og gennemført håndværk ved reparation og tilretninger

• Egen indskydningskælder, der er tilgængelig i hele butikkens åbningstid

• Skydebiograf – book træningstid online og bliv en bedre skytte med din nye riffel. Vi har netop fået 15 nye film at vælge imellem.

Udvalget af rifler er stort og varieret. Det, som er perfekt for den ene jæger, kan virke næsten modsat for en anden. Vi står klar med hjælp og rådgivning, så du får præcis den riffel, der passer bedst til dig, og husk – vores dygtige våbenmekanikere klarer gerne de sidste detaljer om nødvendigt… På denne side har vi medtaget nogle forskellige bud på riffelsæt fra kendte våbenbrands som Tikka, Browning og Schultz & Larsen samt rifler fra Strasser og Heym, men vi har meget mere i sortimentet.

Vi glæder os til at se dig, Knæk & bræk.

Vores udvalg af rifler består af hundredvis forskellige jagtrifler, som vi hver især kan stå inde for. Når du køber en riffel hos Korsholm, får du hele 5 års garanti, hvis du følger op med to garantieftersyn i garantiperioden. Disse to garantieftersyn får du til en ekstra god pris og det inkluderer at våbnet skilles helt ad, og evt. dele som skal skiftes, bliver gjort helt uden beregning. Udover de 5 års garanti ved garantieftersyn, tilbyder vi minimum 2 års garanti på alle våben ifølge købeloven.    

Vores udvalg af jagtrifler

Korsholms sortiment af jagtrifler består af mange forskellige brands i alle prisklasser. Søger du en billig jagtriffel, har vi mærker og modeller, som passer perfekt til dig. Leder du derimod efter en mere eksklusiv riffel, har vi et stort udvalg af højkvalitets jagtrifler fra kendte brands som Blaser, Tikka, Strasser, Schultz & Larsen, Sauer, Winchester, Browning og mange flere. Disse mange brands finder du i et hav af forskellige kalibre. Både de helt klassiske standard kalibre men også mini kalibre og magnum kalibre.

Vores største ønske er at opfylde vores kunder behov. Når det kommer til rifler kan det f.eks. være ved at have den perfekte riffel til jægeren med specifikke præferencer. For at kunne imødekomme disse præferencer er det vigtigt at have et bredt og dybt sortiment af jagtrifler, så der er noget til enhver smag. Har du f.eks. en bestemt præference inden for skæftetyper, kan du sikkerhed finde en jagtriffel som opfylder disse behov, uanset om du er til træskæfter, syntetiske skæfter eller kan lide de moderne laminatskæfter.

Sportsskydning bliver mere og mere populært, og vi har forskellige jagtrifler som egner til netop dette. Går du f.eks. op i langdistanceskydning, har vi rifler med GRS skæfter, så du kan indstille riflen ned til mindste detalje, og dermed optimere muligheden for et succesfuldt skud.

Riffel rådgivning

Når du køber en jagtriffel hos Korsholm, er du garanteret god service og ekstraordinær rådgivning fra vores erfarne jægere i jagtafdelingen. De har hver især gået på jagt i mange år, som kombineret med deres mange års erfaring i butiksbranchen, er godt rustet til at hjælpe dig med at finde den perfekte jagtriffel.

Uanset hvilken type jagt du dyrker, kan du næsten med sikkerhed finde en erfaren jæger i butikken med samme interesse. Vores jægere går bl.a. selv på bukkejagt, drivjagt, krondyrjagt, og så har flere af dem været på forskellige jagtrejser, som har været med til at udvide deres horisont inden for riffeljagt.

Troværdighed, tillid og ærlighed spiller en stor rolle, når vores medarbejdere leverer en god service. Du kan være sikker på ikke at komme hjem med en riffel, som vi ikke selv ville bruge, da vi kun anbefaler rifler vi selv kan stå inde for.

Indskydning

Som nævnt tidligere, har du hos Korsholm i Skjern helt unikke muligheder, når du køber en riffel. Vi har et af Danmarks største udvalg af rifler, et værksted til reparation men også muligheden for at indskyde og træne med din helt nye jagtriffel.

Inden du når skydebiografen, skydebanen og selve jagten, er det en god ide at få skudt riflen ind. I vores kælder har vi en indskydningsbane, hvor du alene eller sammen med en instruktør, kan få lov til at indskyde din riffel.

Pleje og vedligeholdelse af rifler

For at din nye riffel skal forblive i en helt fabriksny tilstand, er det vigtigt at pleje den med rensning og smøring før og efter brug. Til at rense indersiden af riffelløbet skal du bruge bestemt rensegrej bestående af børster og solvent olie. Til ydersiden er det en god ide at bruge skæfteolie til træet og anden forplejningsolie til metallet. Disse olier og rensninger gør at riflen bedre kan modstå vand og smuds, og dermed bedre modstå rust.  

Husk at din jagtriffel altid skal stå tørt efter brug, så der ikke dannes kondensvand, som kan resultere i rust. Derfor er det altid en god ting at tage jagtriflen ud af foderalet efter jagten.

Generelt om kategori med nye jagtrifler

Her i denne kategori kan du finde en jagtriffel eller riffel til en hver smag. uanset om du leder efter en jagtriffel med kal. 308 eller en riffel fra et populært mærke, som f.eks en jagtriffel fra Blaser eller Sauer. Vi har i denne kategori altid gode og faste billige priser, samt har vi også en gang imellem nogle ekstra gode jagtriffel tilbud som du kan finde. I denne kategori har vi udelukkende nye jagtrifler, hvis du derimod hellere vil spare lidt penge på noget brugt, så kan du finde det i vores kategori med brugte jagtrifler. Her i kategorien kan du i hvert fald finde nogle af de bedste jagtrifler i flere kaliber, alt efter hvad der passer til dig. Hvis du er til riffelskydning og riffeljagt, så er du helt klart kommet til det helt rigtige sted, for vi har nemlig beskæftiget os med jagt i rigtig mange år, så uanset om du leder efter riffelpatroner, en riffelkikkert eller riffelfoderal, så har vi det til slag og vi har altid en god pris eller et godt riffel tilbud. Find din næste jagtriffel lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre