100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Salonrifler

Salonrifler fungerer på samme måde som jagtrifler, men skyder med lettere ammunition. En salonriffel bruges primært til jagt, eller regulering af krager, ræve, og duer. Her i kategorien ser du Korsholms samlede udvalg.

Salonrifler

Salonrifler fungerer på samme måde som jagtrifler, men skyder med meget lettere ladet ammunition. En salonriffel bruges primær til jagt eller regulering af krager, ræve, og duer. Dog bør du være opmærksom på minimums kalibren for jagt efter visse dyr. Hos Korsholm har vi et stort sortiment af kvalitets salonrifler i kaliber .22 LR, .22 MAG og .17 MHR. Du finder salonrifler fra kendte brands som Browning, Hatsan, Savage, Henry og mange flere. For et optimalt skud kan du med fordel montere optik, så du selv på 75-100 meter rammer præcist. 

Som du nok allerede har opdaget, så har vi her i denne kategori et stort udvalg af salonrifler, og ikke mindst nogle billige kvalitets salonrifler. Køber du en salonriffel her hos Korsholm, så er du helt sikker på at kvaliteten er i top, vi har nemlig mange kendte mærker inden for salonrifler og generelt jagt. En salonriffel er oftest designet med et henblik på at maksimere dens præcision og ikke mindst ens skyde komfort. Hvis du har nogen form for spørgsmål eller har brug for vejledning til salonrifler, så står vi altid klar og parat til at hjælpe dig, med at finde den helt rigtige salonriffel.

Om vores salonrifler

Her i vores i denne kategori med salonrifler, finder du selvfølgelig hele vores store udvalg af salonrifler, som er til salg her online, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien finder du kun nye salonrifler, så hvis du leder efter brugte salonrifler, kan du prøve at kigge i vores kategori med salonrifler brugte. Her i kategorien har vi mere end en salonriffel til salg, og det betyder at du kan finde mange forskellige slags salonrifler, om du så leder efter gamle salonrifler, eller nye, om det så er billige salonrifler, eller de lidt dyre. Vi har også populære mærker som f.eks CZ salonrifler, så du har god mulighed for at finde din næste salonriffel her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre