100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fisketøj

Nye waders, støvler eller måske et par hansker til at holde fingrene varme. Det helt rigtige fisketøj er altafgørende for en god oplevelse ude ved vandet. I denne kategori finder du hele vores store sortiment af fisketøj til en hver anledning. Tjek det hele herunder. 

 

 

Fisketøj til alt slags fiskeri

Som lystfisker er det vigtigt at have det helt rigtige fisketøj. Derfor kan du her i denne kategori finde hele vores udvalg af fisketøj, så lige meget om du er til fluefiskeri eller spinnefiskeri, så kan du finde noget fisketøj her som klæder dig bedst muligt på, til din type fiskeri. Vi har både et stort udvalg af fisketøj, samt billigt fisketøj, til nogle af DKs bedste priser. Så hvis du leder efter noget nyt fisketøj, så kan du helt sikkert finde det her. Hvis du har brug for råd eller vejledning til valg at dit fisketøj, så står vi selvfølgelig også altid klar her hos Korsholm, så du kan finde tøj til din næste fisketur.

Er du – eller kender du en kvindelig lystfisker? Så kig med her …

Flere og flere kvinder debuterer som lystfiskere – og det afspejler sig helt naturligt i kollektionerne fra bla. Patagonia og Simms

Flere af de store brands har for længst opdaget trenden, at antallet af kvindelige lystfiskere stiger, og de har derfor ganske naturligt udvidet og tilpasset deres sortiment af tøj og ting efter det. Blandt alle dine forberedelser til fisketuren er naturligvis også at finde den rette påklædning. Ud over at dit outfit skal passe til det aktuelle vejr og være praktisk i forhold til de omgivelser, du skal fiske i, så skal tøjet også have den rette pasform – og kvinder og mænd er som bekendt ikke skabt ens. Vi har derfor samlet nogle gode bud på smart og funktionelt tøj, der i særlig grad passer til kvindelige lystfiskere. God fornøjelse med at finde inspiration i vores fiskeunivers til både dame og herre, her på siden.

Om vores fisketøj

Her finder du et stort udvalg af fisketøj til alle former for fiskeri, og fra alle de kendte mærker, se hele vores udvalg af fisketøj lige her i kategorien. Når nu engang at en eller anden type for fiskeri er din helt store hobby, så skal man jo altid huske på at en af de allervigtigste ting til ens fisketur, er den påklædning som man har på. Ens fisketøj eller fiske outfit kan være altafgørende for om ens fisketur ved vandet vil blive en god oplevelse eller en dårlig oplevelse. Og dette er lige meget om man så fisker fra vandkanten, er å fisker, vadefisker, fisker fra en båd eller hvad pokker man nu kan finde på. Pointen er at lige meget hvor man vælge at fiske, så er ens festpåklædning og fisketøj en vigtig del af oplevelsen, ingen gider at fryse eller svede på grund af forkert påklædning. Man siger ofte at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning, og der er især sandt når det gælder fisketøj. Her hos Korsholm finder du selvfølgelig et kæmpe udvalg af fisketøj af alle mulige forskellige tøj genstande og tøj tilbehør du kan bruge til fiskeri. Du kan f.eks finde smarte fiske sokker, bukser og hatte samt alt muligt andet tøj til din fisketur. Korsholm har alt muligt fisketøj om det så er det vandtætte eller åndbare eller bare noget der har begge dele. Og du finder også fisketøj her til ethvert vejr, om det så er en solrig sommerdag eller om det er en iskold vinterdag, så har vi fisketøjet til det, så du kan få den rigtige beklædning til fiskeri.

Er du klædt rigtigt på til din næste fisketur? Hvis ikke, så har vi alt inden for fisketøj til lystfiskeri, så du kan blive rigtig udstyret med alt indenfor vadestøvler og waders til lækre inderlag, varme fleece mellemlag i og vandtætte fiskejakker. Her hos Korsholm kan du også vælg imellem de bedste brands til lystfiskeri fra kendte mærker indefor fisketøj, som f.eks Patagonia, Simms, Geoff Anderson, Vision og Guideline. Vi har selvfølgelig også alle mulige former for tilbehør og plejemidler til dit fisketøj, så det kan holde til masser af gode fisketure fremover.