100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiske accessories

Man må aldrig gå ned på udstyr. Det er heldigvis noget vi lystfiskere sjældent gør. Skulle du dog lige stå at mangle nogle småting til din fiske beklædning, så er vi sikre på at du kan finde det i denne kategri. Tjek det hele ud herunder.

Fiskeri accessories

Dette er en lille samling af fiskeri tilbehør, som kun indeholder det tilbehør til fiskeri som er relateret til fisketøj. Hvis du vil se et bredere udvalg af fiskeri tilbehør, anbefaler vi at du ser vores kategorier med enten fiskegrej, som er alt vi har der er relateret til fiskeri, vores kategori med fiskeudstyr, som dækker over alt tilbehør til fiskeri, eller vores fisketilbehør på tilbud, som er en oversigt over fiskeri tilbehør på tilbud. Men hvis du kun er interesseret i fiskeri tilbehør inden for fisketøj og sko, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Som du nok kan se så er der kun fiskeri tilbehør til fiske tøj og støvler i denne kategori. Her kan du f.eks finde en neopren strømpe eller sok til dine waders eller vadestøvler, en vandtæt lomme til smartphone eller andet under fisketuren, filtsåle til vadesko, reperations grej, pigge til under bunden af dine fiskesko, vadebælte, lim og meget mere.