100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Haglgevær

★ Kategorien med haglgevær er sorteret mest til mindst populære produkt.

 

 

▼ Alle haglgevær ▼

Kategorien er sorteret mest til mindst populære produkt. 

Haglgevær

Hos Korsholm finder du et af Danmarks største og bedste sortimenter af nye haglgeværer til konkurrencedygtige priser. Vores store udvalg af jagtgeværer dækker over haglgeværer til enhver jagttype. Om det er havjagt eller jagt på land, kan du finde det du behøver. Du kan finde O/U og side by side haglveåben fra store brands så som Beretta, Winchester, Blaser, Browning og mange flere. Se evt. også vores flotte sortiment af brugte  haglgeværer, hvor du kan spare lidt ekstra.

Haglgevær og jagtgevær

Et at Korsholms vigtigste opgaver er, at tilbyde det største og bedste sortiment af haglgevær. Derfor forsøger vi hele tiden at udvide og forbedre. Vi har på nuværende tidspunkt fået etabeleret et stort udvalg af kvalitetsvåben til nogle af Danmarks bedste priser. Hos os kan du finde det perfekte haglgevær til dig. 
Udover at have et stort udvalg af haglgevær, kan du finde alt det nødvendige våben tilbehør i vores anden kategori. Så har du alt, hvad du behøver.

Haglgeværet er det mest udbredte våben i Danmark, da det grundet jagtprøven er det første våben, man lærer at betjene. Haglgeværet er et våben som affyrer en sværm af små hagl, der på kort afstand kan være utrolig effektiv. Da haglgeværet er beregnet til skud på tæt hold, går det oftest utrolig stærkt, og en fuldtræffer kræver derfor hurtige reaktioner og et fokuseret øje. Gennem de senere år, har antallet af anvendelsesmuligheder af haglgeværet udviklet sig. Det er gået fra kun at være et jagtvåben til også at blive anvendt til sportsskydning.

Garanti og forplejning af haglgevær

Når du køber dit haglgevær hos Korsholm, får du 2 års garanti på våbnet ifølge købeloven. Som noget unikt tilbyder vi derudover hele 5 års garanti på dit våben, hvis det indleveres til garantieftersyn 2 gange I løbet af de første 5 år. Ved disse eftersyn bliver haglgeværet skidt ad, smurt og evt. slidte eller defekte dele udskiftes uden beregning.

Når du køber et jagtgevær, er det vigtigt at passe godt på det. Derfor må du aldrig gå ned på serviceeftersyn. Våbenmekanikerne på vores værksted har gennem deres mange års erfaring, fundet ud af at det er billigere at forebygge end at reparere. Hvis du plejer og vedligeholder dit haglvåben rigtigt, forhindrer du fremtidige defekter på dit haglgevær.

Du kan selv pleje og vedligeholde dig jagtgevær, ved hjælp af nogle få rutiner. For at pleje dit våben ordentlig, har du behov for rensegrej bestående af børster og olie. Både olie til metal og skæfteolie. Hver gang du kommer hjem fra jagt eller skydetræning, kan du med fordel pudse dit jagtgevær, smøre skæftet og rense løbet. Dog kan det i visse tilfælde være nødvendigt både at smøre haglgeværet før og efter brug. Hvis f.eks. du skal på fjord- eller havjagt, er det vigtigt, at du giver dit jagtgevær forplejning både før og efter jagten. Før-forplejningen er nødvendig for at saltet ikke angriber metallet på dit haglgevær, hvilket kan resultere i rust.

Selvom du i hjemmet kan gøre meget for at vedligeholde dit haglgevær, er det ofte godt at indlevere det til service, for at få geværet efterset. Hvis du plejer dit gevær med smøring og rensning samt husker at få det til service, får du fuldt udbytte af dit haglgeværs levetid.

Vores udvalg af haglgevær og jagtgevær

Oftest måles en jagtbutiks udvalg kun på antallet af haglgeværer og modeller. Det spiller selvfølgelig en stor rolle, men variation jagtgevær typer er lige så vigtig. Hos kos finder du et unikt udvalg af jagtgeværer, hvor udvalget breder sig over et væld af forskellige brands og modeller til forskellige formål. Vi har altid fokus på O/U og side by side haglvåben til traditionel jagt, men husker også på de mange andre hobbyer inden for skydning. Derfor finder du alt lige fra jagtgeværer til pumpguns. Derimellem er der både forskellige trap modeller, sporting geværer og halvautomater.

Har du bestemte præferencer, når det kommer til dit haglgeværs brand, har vi med sikkerhed noget til din smag. Hos os finder du haglgeværer fra alle de mest populære brands som f.eks. Blaser, Fabarm, Winchester, Browning, Beretta, Huglu, Hatsan og mange flere. Hvis du er mere til ældre udgåede mærker, har vi også et stort udvalg af brugte haglgeværer, hvor sortimentet af forskellige brands rækker endnu længere.

Disse jagtgeværer findes i alle prisklasser. Der er både kvalitetsvåben til jægeren på budget, haglgeværer i mellem-prisklassen, men også luksus jagtgeværer, hvor der er arbejdet ned til mindste detalje. Vi sætter pris på vores bredde kundegruppe, som bl.a. er kommer pga. det store prisspænd, som gør at vi ser mange erfarende jægere men også nyjægere.

Service ved køb af haglgevær

Kundeservicen, er ligesom udvalget af våben, en topprioritet, som vi har lært at mestre. Vores medarbejdere giver Danmarks bedste service med deres enorme ekspertviden på dette område. Denne viden er opbygget gennem mange års erfaring inden for våbenhandel, men også af egne erfaringer. De er alle sammen jægere, og har let ved at relatere forstå problemstillingerne inden for dette fag.  

Noget af det vigtigste ved køb at et nyt jagtgevær, er at modtage god og informationsrig service af erfarent personale. Som nævnt før er vores personale i jagtafdelingen ikke blot erfarne inden for butiksbranchen, men er også erfarne jægere, med passion for denne livsstil. De har gennem deres mange års i jagtbranchen opbygget ekspertviden, som gør dem perfekt kvalificeret til at fortælle omkring jagtgeværer. Uanset hvilken interesse du har inden for haglgevær skydning, kan du være sikker på at finde en ekspedient med samme passion. Vores jægere bruger størstedelen af deres fritid på jagt, hvor mange timer bruges på skydebanen men også aktiv jagt som f.eks. andetræk.  

Det kan ofte være svært at finde et haglgevær, som passer helt perfekt til skulderen. For at tjekke om geværet passer dig ordentlig, hjælper vores jægere med forskellige små øvelser. Hvis du efter købet opdager at kolbens vinkel ikke passer helt til dig, tilbyder vi gratis skæftebøjning inden for de første 3 måneder. En skæftebøjning kan være med til at øge træfsikkerheden, hvis kolbens naturlige vinkel ikke passer din skulder.

Når du køber et haglgevær hos os, kan du være sikker på at komme ud med et kvalificeret bud på det optimale haglgevær til dig. Vi sælger udelukkende haglgeværer, vi selv kan stå inde for, som afspejler sig på vores sortiment. Servicen i butikken er bygget op omkring et højt fagligt niveau, tillid, ærlighed og gensidig respekt. Disse ting er ifølge os altafgørende for at kunne yde en god service.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre