100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Deerhunter

Deerhunter tilbyder kvalitets outdoor og jagttøj, der opfylder jægernes behov og mål. Med et bredt sortiment dækker Deerhunter alle prisklasser, hvilket gør det ideelt både for nye og erfarne jægere, der søger produkter fra budgetvenlige til high-end

 

 

Om Deerhunter jagttøj

Deerhunter logo

Deerhunter er et kvalitetsstempel brand inden for outdoor og jagttøj, som har en række målsætninger som skal sikre en god brugeroplevelse. Deerhunter blev etableret i 1985 og sidenhen blevet udbredt til over 40 lande verdenen over og lægger stor vægt på at deres produkter har en høj kvalitet men samtidigt til overkommelige priser. Derudover er produkter udviklet og testet af jægere. Deerhunters sortiment er udviklet på baggrund af fokuspunkter såsom: funktionalitet, komfort og mobilitet.

Historien bag Deerhunter

Familien Engel har længe haft en stor passion for jagt. Siden 1927 har de selv produceret funktionelt tøj. I 1985 udviklede de konceptet bag Deerhunter®  som vi kender det i dag. Familien Engel kender til de problematikker som friluftsentusiast og jægere møder i naturen. Dette er også grunden til, at Deerhunter udvikler dets produkter på grundlaget af de nyeste teknologier og lægger væk på at de relevante produkter er udviklet med de fornødne egenskaber indenfor henholdsvis vind-og vandtæthed, åndbarhed og at camouflagemønstret passer til dine omgivelser, jagtform, vegetation og terræn. Derudover blev Deerhunter i 2009 udråbt til kongelig hofleverandør. 

Deerhunter og F. Engel

Som nævnt hører Deerhunter under tekstilfirmaet F. Engel som har eksisteret siden 1927. F. Engel er en familieejet virksomhed, som er baseret i Haderslev her i Danmark. De udvikler, markedsføre og sælger forskelle tøjmærker, her i blandt ENGEL arbejdstøj og Deerhunter.

F. Engel opstod da Friedrich Engels søn Carl J. Engel tilbagevendte fra USA med et på overalls, fremstillet i slidstærks denim som han havde bidt mærke i at mange af byggeri-arbejderne bar dem. I partnerskab med hans bror Jacob, som styrede papirarbejdet og med faren ved roret, indledte familien altså deres fælles historie inden for fremstilling af arbejdstøj som sidenhen har resulteret i udviklingen af Deerhunter.

 

 

Teknologi 

 

Deerhunters membraner

Deerhunter har udviklet en række membraner til forskellige formål og dermed også med forskellige egenskaber. Det afgørende er på forhånd at specificere hvad du ønsker at dit produkt skal kunne. Konkret har Deerhunter udviklet tre membraner: DEER-TEX Membrane, DEER-TEX Performance Shell, DEERHUNTER Stormliner.

DEER-TEX Membrane: Denne membran er placeret løst mellem den ydre metervare og de øvrige lag. Denne form for membran egner sig i høj grad til jagtprodukter eller andre, hvor der lægges høj vægt på lydløshed. Derudover er alle sømmene tapede, hvilket medfører et 100% vandtæt membran.

DEER-TEX Performance Shell: Denne form for membran er lamineret på bagsiden af den ydre metervare. Fordelen ved denne form for membran er, at den er supet let, hvorved den ofte bliver brugt i Deerhunters mere tekniske produkter. Derudover er alle sømmene tapede, hvilket medfører et 100% vandtæt membran.

Deerhunter Stormliner: Denne type af membran er normalvis lamineret på den ydre metervare eller alternativt mellem to lag stof. Derudover anvendes denne membran også på produkter uden tapede sømme. Med Deerhunter Stormliner opnår du en stor grad af åndbarhed.

Deerhunters camouflage mønster

For at kunne komme så tæt på vildtet som muligt, har jægere i flere hundrede af år forsøgt at gå i et med naturen. Heldigvis er vi ovre de tider, hvor man smurte mudder i ansigtet og bandt bevoksning fast på tøjet. Deerhunter har udviklet en række camouflagemønstre, disse er udviklet på baggrund af gamle traditioner og moderne teknologier.

Deerhunter Innovation: Dette camouflagemønster er udviklet med tanke på jordbundens farver og udgøres af flere lag, hvorved det opnår en 3D-effekt når det ses fra fuglehøjde.

Realtree EDGE: Dette camouflagemønster er udviklet til at blende ind i både skovbund og træhøjde. Camouflagen udgøres af afbildet vegetation og afgiver derved et yderst realistisk udtryk. Mønsteret udgøres af blade og grene, som tilslører jægerens silhuet. Derudover har mønsteret  varme grå og brune farver, som er kombineret med lys og skygge, hvilket giver mønsteret en dybde, der gør det lettere at blende sammen med omgivelserne.

Deerhunter Innovation GH: Camouflage designet til brug i forskellige klimaer og højde niveauer. “GH” står for global jagt, hvorved det også gør sig gældende at mønsteret passer til de fleste vegetationstyper i Nord- og Sydeuropa.

Realtree ADAPT: Dette camouflagemønster er udviklet i et realistisk mønster, hvilket udgøres af en bred vifte af vegetation fra de områder, hvor vildtet typisk opholder sig.

Deerhunter Innovation GH Blaze: Dette er et camouflagemønster udviklet med sikkerhed for øjet, da du ikke kan undgå at blive set af dine med jægere når du er iført denne klare orange farve. Derudover er mønsteret en blanding af Deerhunters Innovation og GH mønstre.

Deerhunter IN-EQ: Dette camouflagemønster er udviklet på baggrund af erfaring og videnskab. I fremstillingen af mønsteret har man lagt vægt på kontrasterne og de kølige farver, så mønsteret passer til low- og highland.

Realtree MAX-5: Dette camouflagemønster er fremstillet med henblik på vandfugle jagt, dette er også grunden til at mønstret er inspireret af dunhammer, siv, strp og græs, hvilket man ofte finder i moser og enge.

Innovation GH Snow: Dette camouflagemønster er fremstillet med henblik på at kunne skjule en jæger i snelandskabet.

 

Egenskaber

Breathable:Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil valget af Deerhunter's åndbare produkter sikre, at du kan opretholde din komfort, mens du er aktiv og nyder din oplevelse.

Deerhunter breathable stemple

Thornproof: Når naturen udfordrer os i barske omgivelser, kræver det mere af vores jagttøj. Deerhunter har udviklet et tornsikkert produkt fremstillet af ekstra stærkt materiale, der udelukkende har ét formål: at modstå slid og torne.

Deerhunter Thornproof stemple

2 Way Stretch:Når der ønskes ekstra bevægelsesfrihed og en god pasform, er Deerhunter-produkter med stræk det ideelle valg. Ved at anvende materialer med tovejsstræk skaber jagttøjet ikke kun en strækbart pasform, men forbedrer også bevægelsesfriheden.

Deerhunter 2 way stretch temple

4 Way Stretch:Når du vælger jagttøj og har behov for fuld bevægelsesfrihed og en optimal pasform, bør du vælge et Deerhunter-produkt med 4-vejs stræk. Jagttøj med 4-vejs strækning er elastisk i både længde og bredde, hvilket muliggør ubesværet bevægelse uden at blive hæmmet af dit tøj.

Deerhunter 4 way stretch stemple

 

Quick dry:Produkter med hurtig tørring er mere åndbare og tørrer hurtigere end andre tøjstykker. De optager kropsfugtighed og transporterer den væk fra huden, hvor den fordamper. Dette gør det lettere at opretholde en stabil kropstemperatur og forblive tør.

Deerhunter quick dry stemple

Reinforcement:Stalker du dig vej til drømmebukken eller bevæger dig rundt i hårde og barske omgivelser, vil dit jagttøj være udsat for ekstra slid. Her tilbydes ekstra forstærkning og holdbarhed for at imødekomme disse krav.

Deerhunter reinforcement stemple

LightweightLetvægts klæder fra Deerhunter sikrer en behagelig jagtoplevelse og ekstra bevægelsesfrihed uden at tilføje ekstra vægt.

Lightweight

WaterproofVådt og gennemblødt jagttøj kan hurtigt ødelægge en god jagt. Deerhunter anbefaler altid vandtætte produkter til jagt i regnvejr. En særlig kombination af materialer og processer gør os i stand til at udvikle produkter, der er 100% vandafvisende.

Deerhunter waterproof stemple

Anti bacterialAntibakterielt tekstil består af fibre, der er designet til at eliminere bakterievækst, hvilket mindsker risikoen for at sprede infektioner. Dette reducerer også lugt og forhindrer bakterier i at trives i sved og fugt, når tekstilet bæres.

Deerhunter anti bacteriale stemple

InsulationHvis du gerne vil jage i koldt vejr, er det en stor fordel at have valgt jagttøj med isolering. Polstring og isolering er designet til at holde dig varm. Det er vigtigt at opretholde en stabil temperatur gennem dagen, så du ikke fryser.

Deerhunter insulation stemple

WoolUld varmer mere end syntetiske tekstiler - både vådt og tørt. Uld absorberer fugt mere effektivt end bomuld, men ikke så godt som syntetiske tekstiler. Uld tager også længere tid at tørre end syntetiske tekstiler.

Deerhunter wool stemple

Thermal InsulationHvis du gerne vil jage i virkelig koldt vejr, vil det være af stor fordel at vælge jagttøj med isolering. Polstring eller isolering er designet til at holde dig varm. Det er vigtigt at opretholde en stabil temperatur for at komme igennem dagen uden at fryse.

Deerhunter Thermal insulation stemple

Taped SeamsDeerhunter's teknologiske jagtprodukter har forseglede sømme. Forseglede sømme anvendes ofte i kombination med forskellige membraner for at sikre, at du undgår en fugtig og våd jagtoplevelse.

Deerhunter Taped seams stemple

WindproofHvis du vælger et af Deerhunters produkter med membran, vil det automatisk være vindtæt. Vindtæt beklædning har evnen til at holde vinden ude. Hvis du sidder i lang tid i en kold brise, vil du hurtigt sætte pris på, at tøjet holder dig beskyttet mod vinden.

Deerhunter windproof stemple

SilentLarmende jagtbeklædning kan hurtigt ødelægge en god stalking-jagtoplevelse. Vores specielt udvalgte lydløse tekstil er blevet valgt for at minimere støj og er optimeret med et design, der reducerer friktionen omkring arme og ben. Dette gør det muligt at komme tættere på dyret.

Deerhunter Silent stemple

Water RepellentProdukter, der er behandlet med vandafvisende metode, beskytter mod vand og snavs. Pletter er lette at fjerne, og overfladen er meget glat.

Deerhunter water repellent stemple

Waterproof  & Breathability :Vandgennemtrængningsresistensen måles i "millimeter vandkolonnetryk." Vandkolonnetryk måles ved at placere en væskekolonne måler over materialet for at måle vandgennemtrængningsresistansen. For eksempel kan et materiale med 10.000 mm modstå vandtryk svarende til 10 meter.

MVP (Moisture Vapor Permeability) værdien indikerer membranens åndbarhed. MVP-værdien udtrykker, hvor meget vandkvantitet der kan undslippe gennem 1 kvadratmeter af membranen inden for 24 timer. Et åndbart produkt med en vurdering på f.eks. 10.000 kan således "ånde" 10.000 g (10 liter) vandfordampning pr. kvadratmeter i løbet af 24 timer.

Deerhunter waterproof & breathability stemple

5 Year Warranty5 års produktionsgaranti dækker Deertex-membranen. Deertex-membrangarantien omfatter kun produktionsgarantien.

Deerhunter 5 year warranty stemple

Vores Deerhunter Sortiment

I Korsholm finder du vores fulde udvalg af Deerhunter tøj. Du kan udforske Deerhunter jakker, bukser, skjorter og meget mere. Du skal være mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde det produkt som passer til dig

Vi fokuserer på jagt hos Korsholm, så vores udvalg inkluderer også Deerhunter jagttøj. Et eksempel er Deerhunter Muflon sættet, der består af Deerhunter Muflon jakke og Deerhunter Muflon bukser, der fungerer som en Deerhunter heldragt.

Kig forbi og find det Deerhunter produkt som passer til dig og dine behov

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Deerhunter produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig.

Generelt om vores sortiment af Deerhunter

Vi forhandler alle Deerhunter mest populære serie og produkter, som f.eks. Muflon, strike, Marvin og mange, mange flere! Vi har også bukser, Ram, Lofoten, rusky , approach m.m. Af diverse produkter fra Deerhunter  kan du også finde , handsker, rygsække, hatte og meget andet.

Du kan læse mere om Deerhunter på deres egen hjemmesiden, ved at trykke på nedenstående link.

Kildehenvisning :https://www.deerhunter.eu/ 

 

Hvad folk spørg ofte om Deerhunter (FAQ)

 

Hvem er Deerhunter?

Deerhunter er et anerkendt mærke inden for outdoor og jagtbeklædning, etableret i 1985 og nu tilgængeligt i over 40 lande. Mærket er kendt for høj kvalitet og overkommelige priser. Deres produkter, udviklet og testet af jægere, fokuserer på funktionalitet, komfort og mobilitet. Familien Engel, med passion for jagt siden 1927, skabte Deerhunter i 1985. Mærket bruger avanceret teknologi og camouflagemønstre baseret på naturforhold og jagtterreng. Deerhunter blev endda udnævnt til kongelig hofleverandør i 2009

Hvorfor er Deerhunter godt?

Deerhunter er et kvalitetsmærke inden for outdoor og jagtbeklædning, Mærket fokuserer på høj kvalitet til overkommelige priser, og deres produkter er udviklet og testet af jægere. Med fokus på funktionalitet, komfort og mobilitet sikrer Deerhunters sortiment en optimal brugeroplevelse.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre