100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Deerhunter

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Deerhunter. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Deerhunter produkt lige her på Korsholm.dk

Deerhunter

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Deerhunter tøj. Tøj fra mærket Deerhunter er altid af høj kvalitet er er velegnet som jagttøj og til at blive brugt udendørs i naturen. Du kan her på siden finde forskelligt tøj fra Deerhunter, som f.eks deres bukser, skjorter og jakker. Find dit næste Deerhunter outfit lige her hos Korsholm.

Hvad er Deerhunter

Deerhunter er et kvalitetsstempel brand inden for outdoor og jagtbeklædning. Deerhunter har en række målsætninger som skal sikre en god brugeroplevelse. Deerhunter blev etableret i 1985 og sidenhen blevet udbredt til over 40 lande verdenen over. Deerhunter lægger stor vægt på at deres produkter har en høj kvalitet men samtidigt til overkommelige priser. Derudover er Deerhunters produkter udviklet og testet af jægere. Deerhunters sortiment er udviklet på baggrund af fokuspunkter såsom: funktionalitet, komfort og mobilitet.

Historien bag Deerhunter

Familien Engel har længe haft en stor passion for jagt. Siden 1927 har de selv produceret funktionelt tøj. I 1985 udviklede de konceptet bag Deerhunter®  som vi kender det i dag. Familien Engel kender til de problematikker som friluftsentusiast og jægere møder i naturen. Dette er også grunden til, at Deerhunter udvikler dets produkter på grundlaget af de nyeste teknologier og lægger væk på at de relevante produkter er udviklet med de fornødne egenskaber indenfor henholdsvis vind-og vandtæthed, åndbarhed og at camouflagemønstret passer til dine omgivelser, jagtform, vegetation og terræn. Derudover blev Deerhunter i 2009 udråbt til kongelig hofleverandør. 

Deerhunter og F. Engel

Som nævnt hører Deerhunter under tekstilfirmaet F. Engel som har eksisteret siden 1927. F. Engel er en familieejet virksomhed, som er baseret i Haderslev her i Danmark. De udvikler, markedsføre og sælger forskelle tøjmærker, her i blandt ENGEL arbejdstøj og Deerhunter.

F. Engel opstod da Friedrich Engels søn Carl J. Engel tilbagevendte fra USA med et på overalls, fremstillet i slidstærks denim som han havde bidt mærke i at mange af byggeri-arbejderne bar dem. I partnerskab med hans bror Jacob, som styrede papirarbejdet og med faren ved roret, indledte familien altså deres fælles historie inden for fremstilling af arbejdstøj som sidenhen har resulteret i udviklingen af Deerhunter.

Deerhunters membraner

Deerhunter har udviklet en række membraner til forskellige formål og dermed også med forskellige egenskaber. Det afgørende er på forhånd at specificere hvad du ønsker at dit produkt skal kunne. Konkret har Deerhunter udviklet tre membraner: DEER-TEX Membrane, DEER-TEX Performance Shell, DEERHUNTER Stormliner.

DEER-TEX Membrane: Denne membran er placeret løst mellem den ydre metervare og de øvrige lag. Denne form for membran egner sig i høj grad til jagtprodukter eller andre, hvor der lægges høj vægt på lydløshed. Derudover er alle sømmene tapede, hvilket medfører et 100% vandtæt membran.

DEER-TEX Performance Shell: Denne form for membran er lamineret på bagsiden af den ydre metervare. Fordelen ved denne form for membran er, at den er supet let, hvorved den ofte bliver brugt i Deerhunters mere tekniske produkter. Derudover er alle sømmene tapede, hvilket medfører et 100% vandtæt membran.

Deerhunter Stormliner: Denne type af membran er normalvis lamineret på den ydre metervare eller alternativt mellem to lag stof. Derudover anvendes denne membran også på produkter uden tapede sømme. Med Deerhunter Stormliner opnår du en stor grad af åndbarhed.

Deerhunters camouflage mønster

For at kunne komme så tæt på vildtet som muligt, har jægere i flere hundrede af år forsøgt at gå i et med naturen. Heldigvis er vi ovre de tider, hvor man smurte mudder i ansigtet og bandt bevoksning fast på tøjet. Deerhunter har udviklet en række camouflagemønstre, disse er udviklet på baggrund af gamle traditioner og moderne teknologier.

Deerhunter Innovation: Dette camouflagemønster er udviklet med tanke på jordbundens farver og udgøres af flere lag, hvorved det opnår en 3D-effekt når det ses fra fuglehøjde.

Realtree EDGE: Dette camouflagemønster er udviklet til at blende ind i både skovbund og træhøjde. Camouflagen udgøres af afbildet vegetation og afgiver derved et yderst realistisk udtryk. Mønsteret udgøres af blade og grene, som tilslører jægerens silhuet. Derudover har mønsteret  varme grå og brune farver, som er kombineret med lys og skygge, hvilket giver mønsteret en dybde, der gør det lettere at blende sammen med omgivelserne.

Deerhunter Innovation GH: Camouflage designet til brug i forskellige klimaer og højde niveauer. “GH” står for global jagt, hvorved det også gør sig gældende at mønsteret passer til de fleste vegetationstyper i Nord- og Sydeuropa.

Realtree ADAPT: Dette camouflagemønster er udviklet i et realistisk mønster, hvilket udgøres af en bred vifte af vegetation fra de områder, hvor vildtet typisk opholder sig.

Deerhunter Innovation GH Blaze: Dette er et camouflagemønster udviklet med sikkerhed for øjet, da du ikke kan undgå at blive set af dine med jægere når du er iført denne klare orange farve. Derudover er mønsteret en blanding af Deerhunters Innovation og GH mønstre.

Deerhunter IN-EQ: Dette camouflagemønster er udviklet på baggrund af erfaring og videnskab. I fremstillingen af mønsteret har man lagt vægt på kontrasterne og de kølige farver, så mønsteret passer til low- og highland.

Realtree MAX-5: Dette camouflagemønster er fremstillet med henblik på vandfugle jagt, dette er også grunden til at mønstret er inspireret af dunhammer, siv, strp og græs, hvilket man ofte finder i moser og enge.

Innovation GH Snow: Dette camouflagemønster er fremstillet med henblik på at kunne skjule en jæger i snelandskabet.

Deerhunter jagttøj 

Deerhunter tilbyder et bredt udvalg af jagttøj i højt kvalitet. Hos Korsholm er vi så heldige at kunne tilbyde dig et bred udvalg at dette topudstyr og beklædning.

Om vores kategori med Deerhunter

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af Deerhunter tøj, hvor du bla. kan finde Deerhunter bukser eller en Deerhunter jakke eller skjorte. Hvis du leder efter en Deerhunter skjorte, så kan du her i kategorien finder mange forskellige skjorter i forskellige mønstre, farver og størrelser som passer til alle. I denne kategori med Deerhunter tøj kan du også finde de populære Deerhunter Strike bukser og Deerhunter muflon jakke. Vi beskæftiger os her hos Korsholm med jagt, så vi har selvfølgelig også fokus på Deerhunter jagttøj, hertil kunne du måske bruge et Deerhunter Muflon sæt som indeholder Deerhunter Muflon jakke og Deerhunter Muflon Bukser, så det kan fungere som en slags Deerhunter heldragt. Vi har i denne kategori altid en fast lav og billig pris på vores Deerhunter tøj, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et sjældent Deerhunter tilbud, dette kunne eksempelvis være til Black friday eller jul. Du kan i denne kategori og finde kendte serie som Deerhunter Rusky serien og Deerhunter Lofoten. Når du skal vælge tøj kan det altid være en god ide med en størrelsguide, hertil kan vi anbefale denne Deerhunter størrelsesguide. Du kan her i kategorien med Deerhunter tøj finde forskellige ting som Deerhunter fleece trøjer og en Deerhunter jagthat og jagtbukser. Du kan i denne kategori finde både Deerhunter dame og Deerhunter herre så der er noget til alle. Find dit Deerhunter tøj lige her hos Korsholm.

Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Deerhunter produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.