Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Fjällräven

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Fjällräven. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Fjällräven produkt lige her på Korsholm.dk

Fjällräven

Fjällräven udvikler produkter, som gør det nemmere for folk at nyde naturen, og det har de gjort i mere end 50 år. Det hele startede med Fjällrävens grundlægger, Åke Nordin, der som 14-årig begyndte at forbedre den tids rygsække. 10 år senere, i 1960, startede han den virksomhed, som der den dag i dag, stadigvæk er kendt som Fjällräven. Sidenhen er det gået rigtig stærkt, og Fjällräven er i dag en af de mest populære outdoor mærke, både her i Danmark, men også i resten af verden. Fjällräven har formået at forbinde outdoor kvalitet med stil og mode, hvilket også er grunden til at man ofte kan finde deres velkendte lille “ræve logo” på bl.a. rygsække og huer i hele verden.

Fjällräven er et af Nordens mest anerkendte mærker, og har i mere end 40 år domineret markedet. Vi ser Fjällraven som værende et af de attraktive brands inden for jagt og trekking, og forsøger derfor at møde vores kunders ønske om at have et så stort sortiment som muligt.

Vores medarbejdere er klar til at give den bedste vejledning, som at opbygget ved mange års erfaring, inden for arbejde med beklædning.

I vores sortiment finder du alle de vigtige produkter fra Fjällräven. Vi har et stort udvalg af tasker, beklædning, hatte & caps og accessories. Find det Fjällräven produkt som du mangler på denne side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her