100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Woblere

En agn som bruges i mange typer af fiskeri. De mest klassiske er dem som bliver brugt i åen efter ørreder og laks, og ligeledes på kysten efter havørreder. Uanset hvilke arter du går efter, så kan du finde en fed woblere i denne kategori. Tjek dem alle herunder.

Wobler til spinnefiskeri

Her kan du finde hele vores udvalg af woblere. Du kan f.eks her finde en billig wobler fra Rapala, som du med stor glæde kan bruge til dit fiskeri. Det der fungere rigtig godt ved en wobler er at den efterligner en fisks bevægelser i vandet, hvilket vil være med til at lokke endnu større fisk til at bide på krogen. Nogle af de bedste woblere er nogle af de næsten helt skræmmende livagtige woblere. Hvortil flere af disse woblere også afgiver en form for lyd i vandet, denne raslende lyd i vandet i vandet kan være med til at ophidse de store fisk i vandet, og dermed lokke dem til at bide på krogen. Det kan helt sikkert være en kæmpe fordel at have flere forskellige typer woblere, alt afhængig af hvad man vil fiske efter, wobleren skulle jo gerne passe til størrelsen på den fisk man prøver at fange. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af wobler, står vi altid parat til at hjælpe.

Generelt om vores kategori wobler

Her vores kategori med wobler, finder du selvfølgelig en masse forskellige woblere, her finder du f.eks kystwoblere, wobler til havørred og wobler til laks. Faktisk har vi nærmest alt hvad der kan betegnes som woblerfiskeri fordelt inde under vores forskellige kategorier. Så lige meget hvilken fiskeri type du er til, så burde vi have noget til dig, også selvom du bruger wobler i åen til å fiskeri eller wobler til Put and Take. Vores speciale i denne kategori med woblere er helt klart en wobler som Rapala. Hvis du har lyst til at lære mere om wobler kan vi anbefale denne wobler Wiki.

Stort udvalg af wobler til åen. Ja, om du bruger woblere til åfiskeri eller søen, kan du næsten være sikker på rammegaranti.

Det smarte ved woblere er at de efterligner en fisks bevægelser i vandet, og kan dermed lokke de større fisk til at bide på fiskekrogen. Nogle af de bedste wobler som du kan finde er de meget livagtige wobler, som udover at være vellignende også afgiver en form for raslelyd der ophidser de store fisk til hug. Wobler kan bruges til mange anledninger, om det så er til mosen, søen eller åen. Find din næste wobler til fiskeri lige her i kategorien.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre