100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtknive

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du køber jagtkniv, hvis den skal være skarp og klar til enhver jagtsituation. Hos Korsholm finder du et stort sortiment af kvalitets jagtknive fra populære brands som Buck, EKA, Victorinox, Blaser, Accusharp og mange flere. 

Jagtknive

Det er vigtigt aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til at vælge den perfekte jagtkniv. Det er vigtigt at have en pålidelig jagtkniv, som altid er skarp, til enhver jagtsituation, hvor den skal i brug. Hos Korsholm finder du et stort sortiment af kvalitets jagtknive fra populære brands som Buck, EKA, Victorinox, Blaser, Accusharp og mange flere. Typer af jagtknive:

Traditionel jagtkniv

Den helt traditionelle jagtkniv er en dolk, hvor bladet er fastmonteret på skæftet. Den traditionelle jagtkniv har et enkelt skarp knivblad. Til denne type jagtkniv medfølger som regel en knivskede, for ikke at sløve kniven og af sikkerhedsmæssige årsager.

Folde jagtkniv

Jagt foldekniven har som regel, ligesom den traditionelle jagtkniv, kun ét blad. Forskellen på de to typer jagtknive er, at klingen på foldekniven kan foldes sammen med skæftet. En foldekniv fylder væsentlig mindre end en dolk pga. foldefunktionen og behøver ikke være i en knivskede.

Jagtkniv med bugåbner

En jagtkniv med bugåbner har ligesom enhver anden jagtkniv et stort blad. Derudover har den en bugåbner funktion. En bugåbner har en skarp klinge, men er modsat en normal klinge ikke spids for enden. Bugåbneren er utrolig effektiv til at brække dyr, og mindsker risikoen for at stikke hul på mavesækken pga. den ikke-spidse ende. Bugåbneren er som regel en klinge for sig, men findes også som en ekstra feature på ryggen af det store blad. 

Om jagtknive

En jagtkniv eller dolk er et forholdsvis uundværligt stykke værktøj under en jagt. Hertil skal man altid sørger for at ens dolk eller kniv er ordentlig slebet, så man sikre sig en effektiv og human aflivning, som man nu kan under omstændighederne.

Generelt om vores kategori med jagtknive

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af jagtknive og jagtdolke. Dette dækker selvfølgelig over knive som er perfekte til. Her i kategorien finder du nogle af verdens bedste jagtknive fra kendte mærker indenfor jagt verden, så du f.eks kan finde en jagtkniv fra Buck, en Puma jagtkniv, EKA jagtkniv og mange flere. Her i kategorien kan du finde mange forskellige former for jagtknive, som f.eks en jagtkniv med swingblade, en jagtkniv med bugåbner eller en jagtkniv med sav. Lige her på siden kan du se hele vores online udvalg af jagtknive, som du kan købe her på vores webshop, eller i vores fysiske butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Her i kategorien har vi også altid en fast lav og billig pris på alle vores jagtknive, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et godt jagtkniv tilbud. Find din næste kniv til jagt lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre