100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fabarm

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Fabarm. Det gennemgående træk ved Fabarm er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Fra råløbet er boret, og til det kan anvendes på et våben, går der et år, hvor metallet afstresses. Det er kvalitet.

 

 

Fabarm

Her på siden finder du alle vores produkter fra Fabarm.

Om Fabarm

FABARM er ikke dit typiske våbenselskab. Passion for naturen og lerdueskydning driver hele teamet af fagfolk. De lytter til vores jægere og skytter og formidler deres budskaber til deres ingeniører for at presse deres produkter til at være de bedste. Men de stopper ikke der, de spørger altid "Hvad hvis", mens de fortsætter med at innovere og stræber efter at gøre deres haglgeværer endnu bedre.

Fabarms produkter er lavet med den fineste tyrkiske valnød og italiensk stål ved hjælp af topmoderne teknologi. Sammenføjet af håndværkere og kunsthåndværkere, er resultaterne smukke italienske haglgeværer designet til at holde under de mest krævende forhold. Alt dette bakkes op af en omfattende garanti og fører inden for service. Jægere og skytter kræver enestående præstationer, og Fabarm har svaret på deres opfordringer.

Fabarm-fabrikken blev lanceret omkring år 1900 af Galesi-familien, en af de store dynastier fra Brescia. Navnet FABARM stammer fra "FABBRICA BRESCIANA DI ARMI," bogstaveligt talt våbenproducenten i Brescia. I dag har Fabarm en ekstremty moderne fabrik på 10.000 kvadratmeter beliggende i Brescia, Italien, og en produktionskapacitet på næsten 20.000 våben om året.

Fabarm er dedikeret til at bevare 100% italiensk produktion uden at outsource til lande med lavere lønomkostninger for at kunne tilbyde kunderne et overlegent produkt. Fabarm har foretaget massive investeringer både inden for forskning og udvikling samt i industrielle faciliteter. De har også et distributionsnetværk baseret på fremragende kunderelationer og er distribueret i over 50 lande.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre