100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Geoff Anderson

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Geoff Anderson. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Geoff Anderson produkt lige her på Korsholm.dk

 

 

Geoff Anderson

Geoff Anderson er et af de mest populære brands inden for beklædning til fiskeri. Geoff Anderson er kendt for deres høje kvalitet og deres design, som er tilpasset de danske forhold. Rigtig beklædning spiller en stor rolle for aktive fiskere, og det er derfor utrolig vigtigt at have beklædning, som man har tillid til. Geoff Anderson laver bl.a. fiskejakkerhuer og kasketter, bukser og meget mere. Geoff Anderson har klare linjer når det kommer til miljøvenlig produktion, og vægter beskyttelse af naturen højt. Tre nøgleord som hele tiden går igen hos Geoff Andersson, er dermed kvalitet, design og bæredygtighed.

Geoff Andersons grønne profil

Geoff Anderson sætter en stor ære i, at beklædningen produceres på bæredygtig vis og med respekt for forbrugerne. Og helt centralt; med stor slidstyrke og lang levetid.

Alle produkter er derfor 100 % giftfri, og faktisk er flere produkter biologisk nedbrydelige. Alle Geoff Anderson produkter er Oeko-tex® og BlueSign certificeret, som betyder, at produkterne er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, og at der ikke er anvendt miljøskadelige kemikalier i produktionen. I produktionen anvendes ofte metervarer, som er genanvendelige. Derudover fremstilles flere produkter, blandt andet alle fleece-produkterne, af genbrugspolyester. Geoff Anderson har stor erfaring i at anvende overskydende materialer fra "de store" producenter til specialproduktioner. Meget af Geoff Andersons beklædning produceres i Europa, med brug af skandinaviske underleverandører – for at sikre kvalitet og ordnede produktionsforhold. Produktion i Fjernøsten foregår på danskejede fabrikker. Produktion og arbejdsforhold kontrolleres af danskere, svenskere eller som minimum af et vesteuropæisk management. Geoff Andersons sociale ansvarlighed består også i at benytte mange danske og skandinaviske samarbejdspartnere.

 

 

Generelt om vores kategori med Geoff Anderson

Her i kategorien kan du finde stort set alle former for fisketøj fra Geoff Anderson, om du så er på udkig efter Geoff Anderson vadejakker, en Geoff Anderson cap, regntøj, hoodie, fleece, bukser, undertøj, jakker, handsker, skjorter, huer eller noget helt andet. I kategorien her finder du også mange af Geoff Andersons kendte serie og modeller, som f.eks. WS, Dozer, TechnicalMerino, Teddy, Urus, Buteo, Wizwool, Raptor, Thermal, Tsuba og mange, mange flere. I denne kategori med Geoff Anderson har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores Geoff Anderson, så der vil sjældent være nogle decideret Geoff Anderson tilbud i denne kategori, hvis dette endelig skulle forekomme ville det være i forbindelse med udgående varer, f.eks. til et udsalg. På siden her kan du også finde Geoff Anderson tøj i mange forskellige former og farver, som f.eks deres egen Leaf, eller deres naturlige pallette af grå, sorte, hvide og grønne dæmpede farver. Køb dit Geoff Anderson fisketøj lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre