100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Våben

Korsholm har et meget stort og alsidigt udvalg af våben, der er opdelt i relevante kategorier, så du hurtigt og effektivt kan finde, det du søger, hvad enten du er ny-jæger eller har mange års jagterfaring.

 

 

Våben produkter

Kategorien er sorteret mest til mindst populære våben. 

Våben hos Korsholm

Hos Korsholm finder du et bredt udvalg af både nye våben og brugte våben samt kategori med udvalg af våben og alt nødvendigt udstyr til ny jægeren, så man kan få den perfekte start. Hvis man derimod har mange års erfaring, og vægter mere på kvalitetsmærker og på de små detaljer, er vores kategori med luksus våben lige noget for dig.

Hos Korsholm har vi mere end 100 år erfaring inden for salg af våben og jagtudstyr, og har siden 1912 været med til at leverer våben og jagtudstyr til håbefulde jægere.

Her i kategorien kan du med sikkerhed finde frem til det perfekte våben til dig, med vores store udvalg af jagtvåben. Ved Korsholm tilbyder vi nemlig Danmarks største udvalg af nye våben og brugte våben fra kendte brands så som Blaser, Tikka, Beretta, Browning, Fabarm, Strasser og mange flere.

Våben hos Korsholm

Her i denne kategori med våben, kan du finde et af Danmarks største samling og udvalg af våben til jagt. Korsholm kører pt på 4. generation af specialister inden for våben. Dette gør blandt andet at Korsholm som våben elsker startede ud som bøssemager. Hvilket der den dag i dag, gør at Korsholm har sin egen skydebane og sit eget våbenværksted hvor du kan få lavet service, reparation og ikke mindst tilpasninger til dit våben.

Der findes selvfølgelig utrolig mange former for jagt våben, og en ting du kan være helt sikker på, er at Korsholm har rigtige mange af disse våben. Her forhandler vi nemlig rifler, haglvåben, mange forskellige typer luftgevær, salonrifler og meget mere. Udover selvfølgelig at have et kæmpe udvalg af jagtvåben, så har vi også et stort udvalg af tilbehør til disse våben, dette er blandt andet lyddæmpere og jagtoptik.

Vi forhandler her i korsholm våben fra rigtig mange kendte mærker, som f.eks:

- Blaser - Browning - Beretta - Winchester - Tika - Mauser - Saur - Strauser - Farbraum

Og andre kendte våben mærker. Hvis du har brug vejledning af våben, så står vi selvfølgelig altid klar her hos Korsholm til at hjælpe og vejlede dig, så du er helt sikker på at finde det helt rigtige våben.

Vores kategori med våben

I denne kategori finder du som sagt alle vores våben som du kan bruge til jagt. Korsholm har i mange år og generationer solgt våben til Danmark, så man kunne gå på jagt med det helt rigtige våben udstyr, og dermed have en større chance for succes på sig jagt. Har i kategorien finder du alle mulige forskellige våben om det så er nye våben eller brugte våben. Og vi forhandler våben fra hele verden, om det så er dansk produceret eller tysk, italiensk eller noget helt andet. Vi har både gamle våben til salg og nye våben. samt våben fra alle de kendte våben mærker indenfor jagt verden. find dit næste våben lige her hos Korsholm.

Nye våben hos Korsholm

Find dit nye jagtvåben her, ligemeget om du er på udkig efter en riffel, kombinationsvåben eller haglgevær. Hvis du mangler et våben til sportsskydning eller bare på hobby plan, har vi også et stort udvalg af salonrifler, luftgeværer og håndvåben.

Se det store udvalg fra de populære producenter og find frem til netop det jagtvåben, der kan blive din perfekte følgesvend i mange år fremover.

I denne kategori finder du hele vores udvalg af nye våben, og når vi siger nye våben, så mener vi nye våben som i at våbnene er nylavede lige fra fabrikken af. Men dette betyder ikke at vi ikke også har helt sprit nye våben modeller, som lige er kommet på markedet. Så hvis du leder efter et nyt våben, så kan du helt sikkert finde det her i denne kategori men nye jagtvåben.

Eksklusive våben

"Er du jægeren, der går op i selv de mindste detaljer og ønsker et våben, der imponerer både med kvalitet og udseende - er kompromis ikke en mulighed for dig, så gå på opdagelse her."

Luksusvåben er high-end våben, som hver især har kendetegn, der gør dem specielle. De ekstraordinære detaljer giver våbnene det sidste touch. Opdag vores luksus våben til jagt her i kategorien, hvor du også kan finde eksklusive våben til jægeren, som har øje for de små detaljer.

Kategorien består af nøje udvalgte våben, som kan imponere selv den største jagtentusiast fra bl.a. Blaser, Beretta og Mauser. Her i kategorien finde du nogle af verdens bedste jagtvåben om det så er et haglgevær eller riffel, vil nogle våben være i den dyre prisklasse og er derfor også et mere eksklusivt våben.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre