100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Kombinationsvåben

Er det en fordel for dig, at du har mulighed for at skyde flere typer vildt, med det samme våben, er det i denne kategori, du skal gå på jagt.

 

 

Kombinationsvåben

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af kombinationsvåben. Denne betegnelse “kombinationsvåben”, dækker over at der er flere typer løb i et våben. Ofte er kombinationsvåben med ekstremt få undtagelser et våben lavet til både at skyde med riffel og med hagl. Fundamentet er ofte en haglbøsse som er kombineret med en anden slags våben, og deraf har det i Danmark fået betegnelsen kombinationsvåben. Her i det danske land er det nemlig mest udbredt at bruge kombinationsvåben som er drilling eller bockbüchsflinter. En drilling består af 2 løb til hagl og et tredje løb lavet til riffel projektiler. Hertil har en bockbüchsflinte kun et enkelt løb til hagl, og et enkelt løb til riffel projektiler. Fordelen ved et kombinationsvåben er helt klart at man med denne type våben har mulighed for at skyde flere typer vildt med det samme våben. Her kan der f. eks skiftes mellem at skyde fugle med hagl, eller større dyr som f. eks rådyr med riffel projektiler.

Som du nok har opdaget er hele denne kategori fyldt med et stort udvalg af kombinationsvåben, som du kan købe til en god og billig pris. Hvis du har nogen som helst spørgsmål eller brug for vejledning til kombinationsvåben, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede, så du kan finde det helt rigtige kombinationsvåben.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre