100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Monokikkert

Står du og mangler den praktiske monokikkert som kan håndteres med en hånd, en kikkert som kun er til det ene øje, så tag et kig nedenunder hvor du finder Korsholms udvalg i monokikkerter.

Mono kikkert

En monokikkerter er den ultimative kikkert til at have med på farten og i situationer med begrænset plads. Formålet med en monokikkert og de traditionelle 2-håndskikkerter er det samme, med nogle enkelte forskelle på design og rent praktisk. For det første er en monokular kikkert væsentlig mindre - der er altid plads til en monokikkert i lommen. For det andet er der en markant prisforskel, hvor en monokikkert er væsentlig billigere. Generelt for monokikketer er de hurtige at finde frem og tilpasse øjet om det så er til jagt eller fritid. I denne kategori finder du kvalitets monocular kikkerter i alle prisklasser fra populære brands som Zeiss, Docter og Hawke

Skal man vælge en monokikkert eller 2-håndskikkert?

Det kommer an på formålet for kikkerten. Der er store fordele ved begge typer kikkert, og stor forskel på, hvilke situationer de hver især bedst egner sig til. Behøver man en kikkert, som skal være hurtig finde frem og være i lommen, er det klart en monokikkert, der er bedst egnet. Monokikkerter er særligt gode at have med i lommen på gåtur eller lignende, hvis nogle fulge eller vildt skulle dukke op. Er du derimod på udkig efter en kikkert med stabilitet og hvor man skal kunne se specifikke detaljer er en 2-håndskikkert vejen at gå. Den er bedre egnet til situationer med mere planlægning, hvor du på forhånd regner med at se vildt. F.eks.hvis du er på jagt i et hochsitz. Hos Korsholm mener vi ikke at den ene udelukker den anden, og anbefaler derfor at anskaffe sig en af hver.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre