100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskestænger

Vi har her samlet alt inde for fiskestænger. Er det en fiskestang til kysfiskeri eller en fluestang til laks, du er på jagt efter?. Ja, så kan du med garanti finde en fiskestang, der passer til netop dit behov og pengepung. Vi har altid langt over 1000 fiskestænger på lager.

 

 

Fiskestang til ethvert formål 

Her kan du helt sikkert finde en fiskestang som passer til dig. Vi har nemlig i denne kategori samlet hele vores udvalg af fiskestænger til spinnefiskeri, så nemt kan finde dig en god fiskestang. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af en fiskestang så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede.

Her finder du netop dén fiskestang du har brug for. Vil tilbyder fiskestænger i alle prisklasser og til mange forskellige formål. Du finder bl.a. spinnestænger, triggerstænger, predatorstænger og mange flere. Hvis du er på udkig efter et komplet sæt, har vi også en godt udvalg af fiskesæt. Har du en bestemt præference til brandet på din fiskestang, har vi fiskestænger fra de mest populære brands som Zpey, Hardy, Westin, Berkley, Abu, SavageGear, Shimano og mange flere. Har du også præferencer til kastevægt, længde og antal dele på din fiskestang, kan du let og hurtigt sortere i de fiskestænger som er mest relevant for dig.

Hvilken fiskestang skal jeg vælge?

Fiskestænger findes til et væld af former for fiskeri. Til fiskeriet herhjemme i Danmark er det oftest et valg af fiskestang til kystfiskeri som nærmest er en nationalsport, til det populære fiskeri i Put & Take og til vores efterhånden berømte laksefiskeri i de jyske åer.

Spinnestang til kystfiskeri efter havørred

Til kystfiskeri efter havørred er en spinnestang på 9’-10’ (270-300cm) det helt rigtige valg. Gerne en spændstig fiskestang med en kastevægt på 7-25 gram. De fleste agn til havørredfiskeri vejer mellem 12 og 20 gram. Fisker du på åbne kyster er kasteskytset ofte i den tungere ende (15-25 gram). Fisker du derimod på pladser i mere beskyttede fjorde som f.eks. i Limfjorden, hvor vandstanden ikke er stor kan du med fordel fiske med lette kastevægte i 8-12 gram

Bombarda fiskeri på kysten

Til fiskeri med Bombarda flåd er det en fordel med en lidt længere fiskestang, gerne en 11’ spinnestang og gerne en model der kan klare 25-30 gram. Bombarda er en kastedub, som bruges som din kastevægt og i stedet for en kystwobbler eller kystklink monterer du en flue. Havørreden kan være uhyre selektiv og nogle dage har den kun tanglopper, rejer og andet småkravl i hovedet og med en Bombarda kan du kaste sindssygt langt og med en forførende rejeflue monteret for enden kan du afdække rigtig meget fiskevand.

Spinnestang til Put & Take fiskeri

Til det populære fiskeri i søerne hvor agnene ikke vejer så meget er det en fordel med en let fiskestang med en lidt dyb aktion. En fiskestang i 7’-8’-9’ med en kastevægt på 2-12 gram eller 5-20 gram er du rigtig godt rustet til at fiske efter søens ørreder.

Fiskeri med mikro blink

I de senere år er fiskeri med ultralet grej i P&T vandene nærmest eksploderet. Små mikroblink som Prism, Iride, Præsten og Snapshot på 3-5 gram kan virkelig udkonkurrere klassiskere som Powerbait og regnorm. Her er små ultralette spinnestænger lige sagen. Lette følsomme fiskestænger i 5’-8’ med kastevægte på 2-10 gram er fremragende til denne type af fiskeri. Et lille lækkert fiskehjul og en ultratynd fletline i 0,06 mm, så er du kørende.

Bombarda fiskeri i Put & Take søen

Bombarda fiskeri i søen er også populært. Her gælder som på kysten – en fiskestang med fornuftig længde er at foretrække, da agnen sidder 2-5 meter fra topøjet, når du kaster.

Fiskeri med flåd og Powerbait

Fisker du traditionelt med prop og orm/Powerbait er en 9’-10’ spinnestang fin og her må fiskestangens kastevægt også gerne være i den lette ende og med en lidt dyb aktion. Et flåd eller en prop har typisk en bæreevne på 5-10 gram og når du kaster sørger den lidt bløde aktion for, at agnen ikke bliver flået agf krogen i kastet.

Spinnefiskeri med spinnere

Spinneren er en klassiker og har fanget ufattelig mange fisk gennem tiderne. Det roterende spinnerblad har en magisk tiltrækningskraft på fisk og laver du et spinstop, så spinneren synker og sætter i gang igen, så er det ofte fisken slår hårdt til. Igen let grej med fiskestænger med forholdsvis lave kastevægte er at foretrække. En populær spinner som f.eks. en Vibrax spinner vejer typer 5-8 gram og for at du kan lade spinnestangen godt op kræver det en fiskestang som har en lav kastevægt. Længden kan være alt fra 5’-10’ og en god allrounder vil være ca. 9’ (270 cm)

Fiskestang til laksefiskeri

Laksen er mange lystfiskeres våde drøm og drømmen er slet ikke så fjern. Tidligere drog lystfiskere til Norge for at fiske laks. Tiderne ændrer sig og i takt med det dårlige og ofte dyre laksefiskeri man oplever mange steder i udlandet, så har laksen i de danske åer nærmest kun været i fremgang.  Laksefiskeri i for eksempel Skjern å, Storåen og Varde å har været ikke mindre end fantastisk de senere år. Aldrig har det været nemmere at få adgang til det magiske laksefiskeri.

Laksestænger

En fiskestang til laks bør have en god rygrad, både for at kunne fighte den, men også for at kunne trække spinneren op imod strømmen. Samtidig skal længden være minimum 10’ helst 11’ og gerne 12’.  I åen er der ofte en sivbræmme langs kanten og mange steder er der vegetation et stykke ude i åen, som du skal kunne ”styre udenom. Derfor er det vigtig med den ekstra rækkevidde. I de jyske åer er spinneren næsten egenrådig og det er spinnere fra Myrans, KarlK og FC spinner som virkelig rykker. Disse agn bliver fremstillet i nogle gedigne vægte, som gør det muligt at fiske dybt – for dybt skal der ofte fiskes. Det er typisk spinnere med en vægt på 16-30 gram. I Skjern å hvor strømmen er tung og kraftig, er det specielt vigtigt med lidt vægt på agnen under forårsfiskeriet.

Spinnestang til laksefiskeri i Norge

I de brusende elve nordpå hvor strømmen er meget kraftigere end herhjemme er en fiskestang med en kastevægt på 15-50 gram at foretrække. Længden bør ikke være mere 10’11’ Fisker du med orm, hvor det gælder at dirigere agnen i høllerne er en lang fiskestang at foretrække. Nogle laksefiskere foretrækker stænger helt op på 17’, men det kræver en god stærk ryg at tumle med sådan en gren.

Generelt om vores fiskestænger

Her i kategorien finder du hele vores kæmpe udvalg af fiskestænger. Her i kategorien finder du mange forskellige former og farver inden for fiskestænger, om du så leder efter en teleskop fiskestang, et fiskestang sæt, UL fiskestang, billig fiskestang eller noget helt andet. Alle vores fiskestænger har altid en fast lav og billig pris , samt kan du engang imellem være heldig at finde nogle ekstra gode tilbud, dette kunne for eksempel ske i forbindelse med et udsalg eller noget. Her i kategorien finder du som sagt kun vores fiskestænger, men leder du i stedet efter en taske til dine fiskestang eller en stangholder, så kan du også nemt finde det i en af vores mange kategorier. Her hos Korsholm kan du nemt købe en fiskestang fra nogle af de bedste mærke i Danmark og resten af verden, her i kategorien kan du nemlig finde både store og små mærker som f.eks. Ron Thompson, Shimano, Daiwa og ABU Garcia.

Her hos Korsholm har vi mange forskellige fiskestænger, som passer til mange forskellige præferencer, ligegyldigt hvad dine præference er indenfor kastevægt, længde i meter eller fod.

Vi har som nævnt tidligere også et udvalg af fiskestang sæt i denne kategori, som oftest er sæt af fiskestang med hjul, som passer super godt sammen. Nogle er endda sammensat med forskellige fiskeri typer for øje, om det så er et sæt med en jerkbait fiskestang, lille fiskestang som passer til et barn, til at fange torsk eller fladfisk med.

Her kan du også nemt finde en sammenfoldelig fiskestang, som potentielt kunne være 5 delt eller 4 delt.

Her hos Korsholm er vi eksperter indenfor fiskeri, og sælger derfor både billige fiskestænger samt næsten helt professionelle fiskestænger. Derfor er det også vigtigt for os hvordan vi kan løse så mange af dine problemer som muligt, om det så er en knækket fiskestang, reservedele til din stang, udskiftning af øje, klargøring eller noget helt andet. Kontakt endelig, og vi vil altid se hvad vi kan gøre for dig.

Uanset om du leder efter fiskestang holdere, fiskestang legetøj, kork til en fiskestang, fiskestang hylster, en stang til fly eller fiskestænger i blå, rød, pink, grøn eller anden vild farver, så kan du finde det her hos Korsholm.

Fiskestænger

Tip og råd når du skal købe ny fiskestang.

Hos Korsholm har vi et kæmpe udvalg af fiskestænger og til rigtig mange typer af fiskeri. Samtidig finder du fiskestænger til Danmarks bedste priser. Vi har prisgaranti, så finder du en fiskestang til billigere pris, så matcher vi naturligvis prisen

Sortimentet er som sagt bredt og priserne begynder ved 199,- og slutter ved med highend stænger fra Westin og Sportex til ca 7000,-. Så her kan selv den største grejnørd få indfriet sine hedeste ønsker.

 Butikken her i Skjern (få kastelængder fra Skjern å) bugner af fiskestænger og du kan også her på hjemmesiden finde langt de fleste stænger.

 Næsten uanset interesse har vi en fiskestang der passer til dit fiskeri, så om du leder efter en fluestang, spinnestang, triggerstang, havstang, pirkestang, jerkbait stang, geddestang eller en rejsestang, når turen går til udlandet.

Kommer du forbi i butikken, står vi altid parat med dedikerede grejtosser, som kan hjælpe dig med valg af fiskestang.

Hvilken fiskestang skal jeg vælge?

Når man skal vælge en fiskestang, er det vigtig at gøre sig klar over, hvor skal den bruges henne. Der er stor forskel på om du vil fiske pighvar på vestkysten eller du vil snige dig rundt ved en lille å og fiske efter ørreder. Du har måske en ide om pris eller et budget til stangkøbet, Du har måske også en ide om hvad fiskestang skal kunne. Egenskaber, kastevægte og længde har også stor betydning for stangens performance.

Længden på fiskestangen

Kystfiskeri

Til kystfiskeri efter havørred er en spinnestang på 9’-10’ (270-300cm) et rigtigt fornuftigt valg. Det må gerne være en spændstig fiskestang med en kastevægt på 7-25 gram. De fleste agn til havørredfiskeri vejer mellem 12 og 20 gram. Fisker du på åbne kyster er kasteskytset ofte i den tungere ende (15-25 gram). Fisker du derimod på pladser i mere beskyttede fjorde som f.eks. i Limfjorden, hvor vandstanden ikke er så voldsom, kan du med fordel fiske med lette kastevægte i 8-12 gram. Fælles for dem alle er at længden bør være 9 til 10 fod.

Kystfiskeri er meget andet en havørred. Du kan fiske alt fra havbars og pighvar til makrel, rødspætter til sej og torsk. Fælles for dette fiskeri er tungere agn, derfor er det en stang på 10’11’ et godt valg. Samtidig vil dine kastvægte ofte ligge på alt fra 20-60 gram. Du vil bruge rigs med belastning og småpirke på 20-60 til disse fiskearter. Fisker du fra båd vil agnene måske være tungere og du vil også bruge en kortere stang til bådfiskeriet. En kastestang til bådfiskeri vil være 7’-8’ og have en arbejdsvægt på alt mellem 40 og 150 gram.

Put & Take

Vil du fiske i Put & Take er det ofte mindre og lettere agn, som skal præsenteres for fiskene. Derfor er fiskestænger med lavere kastevægte helt klart at foretrække.  7’-9’  (210-270 cm) stænger med en kastevægte på mellem 4 og 20 gram er rigeligt og dækker et bredt spekter af fiskesituationer.

Det nye sorte er UL fiskeri i søen. Her fiskes der med agn på bare 2-3 gram og med korte fiskestænger på 5’ -7’ (150-210 cm) med meget lave kastevægte. UL fiskeri i Put & Take er på få sæsoner blevet utroligt populært.

Mange lystfiskere sværger til bombardafiskeri. Bombarda er en kastedub på 15-30 gram, som kan kaste vanvittigt langt med helt små og lette agn, som for eksempel en flue.  Her kræves ekstra længde på fiskestangen for at kunne håndtere kastedubben bedre. En lang spinnestang på 11’-12’ (330-360 cm) med lidt dyb aktion er at foretrække, når man fisker med kastedub/Bombarda.

Laksefiskeri

Fisker du efter laks og havørred i åen er en fiskestang med en god rygrad at foretrække. Både for at kunne fighte den, men også for at kunne trække spinneren op imod strømmen. Her bør du vælge en laksestang med en længde på minimum 10’ helst 11’ og gerne 12’.  I åen er der nemlig ofte meget siv langs kanten og mange steder er der vegetation et stykke ude i åen, som du skal kunne ”styre udenom. Fisker du i Norge og Sverige efter laks kan du ofte vade ud i elven. Her gælder dog det samme med længden. Får du laks på er det vigtigt at kunne holde linen fri af klipper og store sten. Her får du en håndsrækning af den ekstra stanglængde. Samtidig kan en længere stang bedre suge kræfterne ud af fisken og afbøde laksens slag og og hurtige bevægelser. Derfor er det 10’-12’ stænger som laksefiskeren går med.

 

Vægten på fiskestangen

Hvorfor er der så stor prisforskel på spinnestænger? Et spørgsmål vi ofte får stillet. De billige fiskestænger er ofte lavet i et komposit materiale, hvor der er blandet både lim, kulfiber og glasfiber i fiskestangen. Det gør stangen tungere og mindre præcis at kaste og fiske med, men du får ofte en super robust fiskestang som tåler knubs og slag.

De dyrere stænger er fremstillet i kulfiber og de helt dyre modeller er der brugt højmodulær kulfiber, som vejer endnu mindre og der kræves mindre kulfiber og resin (lim) for at fremstille en superlet klinge med stor spændstighed. En lang fiskedag tærer på fysikken og man kan tydeligt mærke forskel på hvilken stang man har fisket med.

Er dit set up med et let fiskehjul og en let og fin afbalanceret spinnestang, kan du fiske mange timer uden dine arme falder af. Så det er også værd at tænke over når du står i butikken og prøver stænger.

Hav og pirkestænger

Kigger du havstænger vil du ofte blive mødt med LBS i stedet for en kastevægt. LBS er et system der fortæller om testkurven på pirkestangen. En havstang på 20-30 LBS passer til rigtigt meget fiskeri i de danske farvande. Denne type stang kan snildt håndtere pirke på mellem 100 og 500 gram. Gå efter en 20-30 LBS stang når der skal fiske på det gule rev

En havstang med 12 -20 LBS påtrykt vil være fin til mindre pirke fra 100 til 300 gram. Fisker du f.eks. i Lillebælt vil denne type af pirkestang være et fint valg.

30-50 LBS stænger er til fiskeri efter fisk i størrelse XXL og typisk til lystfiskere der drager til Norge eller til dem som vil have en stang der kan tumle de store fiske på revet.

Stort udvalg i brands

Vi fører fiskestænger fra de førende leverandører og det er alle de kendte mærker fra Abu Garcia, Berkley, Penn, Greys, Guideline, Hardy, Ron Thompson, Shimano, Sportex, Vision, Sage, Westin, SavageGear, Daiwa, Zpey, Scott,  Loop, Kinetic, Nam, Franklin & Loomis, Rapture m.fl.

Leder du efter en fiskestang, så kan du med garanti finde den her. Søger du et komplet fiskesæt, fluestang, laksestang, teleskopfiskestang, stang til popperfiskeri, laksestang og det er en enhåndsstang eller en potent tohåndsstang til laksefiskeri har vi et kæmpe program Går du efter det tungere fiskeri er en pilkestang, havkastestang, bådstang også på lager. Skal du ud og rejse, er en fiskestang til rejsebrug lige sagen. En rejsefiskestang som er i 4-5 dele, er helt perfekt til kufferten.

Generelt om spinnestænger

Spinnestænger er på mange måder din helt klassiske fiskestang. Spinnestænger er fiskestænger til spinnefiskeri, som de fleste mennesker nok vil mene er den bedste måde at fiske på i put and take søer. Hvis du leder efter den bedste spinnestang, så kan du helt sikkert finde den i denne kategori, vi har nemlig spinnestænger som Savage Gear Black, Berkley Phazer II Travel og Westin W3 Spin. Udover det store udvalg af spinnestænger tilbyder vi selvfølgelig også altid den samme fremragende kundeservice og vejledning, som Korsholm er kendt for. En spinnestang tilsat god dansk natur og lidt fiskevand, ja så er fiskelykken halv fuldendt - og så er det ikke så dyrt, som du tror.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre