100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jerkbait fiskestænger

Jerkbait fiskeri er lig med rovfisk og gerne i den grove kaliber. Med en jerkbait fiskestang og et par solide agn er du klar til at "jerke"(rykke). Fiskeri med korte jerk-stænger er intensivt og med høj puls og som nogle siger "store agn, store fisk"

Jerkbait / predator stænger

Her i kategorien finder du spinnestænger som passer til geddefiskeri.

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af jerkbaitstænger, så hvis du leder efter en kvalitets jerkbaitstang til en billige pris, så kan du finde den her. Vi har i denne kategori samlet et udvalg af jerkbaitstænger fra kendte mærker som Abu, Westin og Berkley. Find en ny jerkbaitstang blandt vores jerkbaitstænger her nedenfor.

Om jerkbaitstænger

Alt i alt så kan man sige at jerkbait er en form for wobler, hvor du giver agnen noget liv i vandet, ved at trække den gennem vandet mens du laver små slag på siden af din Jerkbaitstang. Denne jerkbait fiskemetode er egentlig relativt ny her i Danmark, men jerkbaitfiskeriet er en hurtigt voksende fiskemetode for både erfarne lystfiskere og nybegyndere indenfor fiskeri. Udover at jerkbait er en utrolig effektiv fiske metode, så er det også en temmelig underholdende måde at fiske på. Dette er på grund af den mere action præget fiske teknik som jerkbait benytter sig af, som kan give mere træk og hug, samt nogle gode fights med din fangst. Så hvis du er interesseret i jerkbait fiskeri, så skal du helt klart have en af disse jerkbaitstænger. Hvis du er i tvivl om hvilken jerkbaitstang du skal vælge, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede, så du kan finde det helt rigtige jerkbaitstang.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre