100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Rødpunktsigte

Et rødpunktsigte er i al enkelthed et sigte med et rødt punkt, der kan optimere nøjagtigheden af din skydning. Rødpunktsigter er et godt hjælpemiddel – særlig ved skydning på korte afstande.

Rødpunktsigter

Det er utrolig vigtigt ikke af gå på kompromis med kvaliteten, når du vælger rødpunktsigter, da de kan blive udsat for lidt af hvert pga. den høje intensitet under brug. Hos Korsholm finder du et stort udvalg af rødpunktsigter fra nogle af de mest populære brands i verden. Du kan bl.a. finde red dot optik fra Aimpoint, som er noget af de hotteste optik for tiden. Derudover kan du også finde kvalitets drivjagtgsoptik fra Docter, Zeiss, Hawke m.v. 

Hvornår bruger man et rødpunktsigte?

Et rødpunktisgte er et sigtemiddel uden forstørrelse. Rødpunktsigter benyttes til skud på kort afstand, og er yderst effektive i situationer, hvor det skal gå stærkt. Grundet det er optik uden forstørrelse, kan du have begge øjne åbne, når du sigter, uden at ødelægge din præcision. At du kan have begge øjne åbne på samme tid, gør, at du har meget lettere ved at orientere dig, da dit synsfelt ikke indsnævres af rødpunktsigtet. På trykjagter og drivjagter er et rødpunktsigte det perfekte optik, og kan klart anbefales til vildsvinejagt.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre