100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagthandsker

Fingeren på aftrækkeren, klar til skud – det kræver, at du har varme og fuld bevægelse i dine fingre. Med et par gode jagthandsker fra Korsholm, er du godt forberedt, se vores store udvalg her i kategorien.

Jagthandsker

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af jagthandsker. Jagthandsker begrebet dækker selvfølgelig over handsker som er gode at bruge til jagt. Her i kategorien kan du finde jagthandsker der passer til resten af din jagtbeklædning om det så er camouflage handsker eller nogle ekstra smarte handsker fra Härkila.

Vi bruger vores viden

Her i kategorien har vi prøvet at imødekomme enhver jægers behov, og det har vi gjort ved at bruge vores viden fra fiskeri. Vi har nemlig fundet nogle fingerløse handsker fra anerkendte fiskemærker som sagtens kan bruges til jagt, hvis man ønsker ekstra førlighed med sine fingre under jagten. Flere af disse jagthandsker uden fingre er også vindtætte og vandtætte, som f.eks Guideline FIR skin CGX som har en vind og vandtæt strecth membran, hvilket ikke er ligeså omsluttende som neopren men til gengæld er det mere fleksibelt.

Generelt om vores kategori med Jagthandsker

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af jagthandsker uanset din stil eller smag. Vi har i denne kategori jagthandsker fra mange forskellige og kendte mærker indenfor jagt verden, så du f.eks kan finde Jagthandsker fra Härkila, Jagthandsker fra Deerhunter, og fra 5etta. Her i kategorien kan du finde jagthandsker til de lidt varme dage samt de helt kolde, hvor du skal bruge jagthandsker med noget ekstra varme. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagthandsker, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagthandske tilbud. Du kan også i denne kategori find jagthandsker til alle årstider, så du nemt kan finde en jagthandske til både vinter, sommer, efterår og forår. Her i kategorien kan du også finde vandtætte jagthandsker som 5etta nr. 1165 som er en luksus jagthandske til vinteren. Her i kategorien finder du hele vores udvalg af jagthandsker til kvinder. Jagthandsker til kvinder er selvsagt handsker der er gode til jagt, og har en form der passer godt til dame. Her i kategorien finder du mange forskellige typer jagthandsker til kvinder, så du nemt kan finde noget der passer lige præcis til dig.

Generelt om vores jagthandsker til kvinder

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagt handsker til kvinder. Her i kategorien finder du nogle af de aller bedste jagt handsker til dame, da vi her hos Korsholm forhandler nogle af de aller bedste jagt mærker. Her i kategorien med jagthandsker til kvinder finder i bla. brands som Härkila, Seeland og Deerhunter, som alle sammen har lavet nogle jagthandsker der passer godt til dame. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores jagthandsker til kvinder, samt har vi en gang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagthandsker dame tilbud, dette kunne eks. være i forbindelse med Black Friday eller julehandlen. Her i kategorien finder du jagthander til kvinder i mange af de klassiske jagt farver, som f.eks grøn og brun, da disse farve smelter lidt mere sammen med den naturlige terræn her i Danmark. Så hvis du er kvindelig jæger på jagt efter nogle nye jagthandsker, så kan du helt sikker finde et godt par, lige her i vores kategori med jagthandsker til kvinder.