100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Regntøj

Uanset hvilken af årets kalendermåneder, vi befinder os i, kan regntøj være nødvendigt at medbringe. I Danmark er vejret omskiftelig, og det er derfor alfa omega, at være godt forberedt, når man dyrker outdoor livet.

Regntøj

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af regntøj til både damer og herre. Her i kategorien med regntøj, kan du finde mange forskellige typer outdoor regntøj og beklædningsgenstande. Køb dit regntøj lige her hos Korsholm.

Dansk vejr og regntøj går i mange tilfælde hånd i hånd. Her i norden har vi meget skiftende vejr med middel temperaturer og en masse regn. Hertil er regntøj selvfølgelig helt ideel. Specielt hvis man er outdoor entusiast og nyder en gårtur, trekking, camping eller andre former for outdoor aktiviteter. Her i kategorien finder du kvalitets regnjakker og regnbukser til skarpe priser. Derudover har vi komplette regnsæt og regnponchos, som er blevet utrolig populære gennem de seneste år.

Hvad er limede hæftninger?

Limede hæftninger er det danske term for taped seams. Det betyder i alt sin enkelthed at hæftningerne er limet i stedet for syet sammen. F.eks. er der et stof-skifte mellem krop og ærme. Der er ærmet ved hjælp af høj varme og tryk limet på.

Hvorfor er limede hæftninger bedre?

Ved traditionel hæftning syer man materialerne og delene sammen. Det resulterer i en hundredevis af små huller, hvor fugt, vand og kulde kan trække ind. Ved i stedet at lime hæftningerne sammen, fjerner man disse ulemper, da det er helt tæt forseglet.

Hvornår benyttes limede hæftninger?

Inden for tøj benyttes limede hæftninger umiddelbart kun til regnjakker og regnbukser, hvor det gælder om at holde vindt og vejr 100% ude. Det giver f.eks. ikke mening af lime hæftningerne på en bomuldsjakke, da materialet hverken er vand- eller vindtæt. Så forsvinder formålet med den forseglede hæftning. Limede hæftninger benyttes også meget til Trespass telte, hvor det ligesom ved regntøj, er vigtigt at alt regn og kulde holdes ude.