100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Regnfrakker

Vil du gerne undgå, at skulle trække i regnbukser, kan du vælge en regnfrakke, som typisk er noget længere end en jakke, og dermed dækker mere af for regnen. Der findes et væld af spændende modeller inden for regnfrakker.

Regnfrakker

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af regnfrakker til herre og damer. Så hvis du er på udkig efter en outdoor regnfrakke, så kan du finde den her i kategorien. En outdoor regnfrakke er perfekt til outdoor aktiviteter som involverer en form for vådt terræn eller regn. Find dine outdoor regnfrakke til dame lige her hos Korsholm.

Den vigtigste del af et regnsæt er regnfrakken. Den bruges væsentlig mere end de andre dele. Regner det kun lidt, er det måske for meget at pakke sig helt ind i regntøj, men man kan altid tage sin regnfrakke på. Der er ingen grund til at blive våd, når man kan undgå det. Her i kategorien finder du en række billige kvalitets regnfrakker. Du finder både herre regnfrakker og dame regnfrakker i alle størrelse og prisklasser. Prisen varierer alt efter hvor god en regnjakke man er på udkig efter, men helt generelt for vores sortiment, får man meget regnjakke for pengene hele vejen rundt.