100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Sigtekikkert

Er du på jagt efter en ny kikkert til din riffel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her hos Korsholm har vi fokus på, at valg af optik er vigtigt. Se vores fulde sortiment nedenunder, hvor udvalget bla. tælles Hawke, Nikko Stirling, Swarovski og Zeiss. 

 

 

Sigtekikkert

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af nye sigtekikkerter til jagt. Så hvis du leder efter en ny sigtekikkert, så er du kommet til det helt rigtige sted, men hvis du hellere vil se noget brugt optik, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte sigtekikkerter, eller se vores fulde sortiment af jagtoptik. Find din næste sigtekikkert lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med nye sigtekikkerter

På denne side finder du et stort udvalg af kvalitets sigtekikkerter til skarpe priser. Vi har riffelkikkerter i med alle montagetyper, om du er på udkig efter standard størrelser som 25,4 mm eller 30 mm, eller du vil have sigtekikkerter med skinne eller 34 mm. Derudover finder du optik med alle forstørrelser, hvor der selvfølgelig er en lang række sigtekikkerter med de gængse forstørrelser så som 3-9x50, 2,5-10x50 og 3-12x56. Hvis du skyder på tæt hold, kan du også finde drivjagtskikkerter.

Det er blevet meget populært af benytte belyst sigte, og vi har derfor et bredt udvalg af sigtekikkerter med belyst sigte. Her finder du også riffelkikkerter fra kendte brands. Vi har highend optik fra brands så om Zeiss, Swarovski og Kahles. Derudover finder du også riffelkikkerter, hvor balancen mellem pris og kvalitet er i højsæde fra brands så som Leupold, Docter, Hawke og Nikko Stirling.

Her i kategorien finder du et stort udvalg af sigtekikkerter og riffelkikkerter til jagt. Vi har altid en fast lav og billig pris på vores sigtekikkerter samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du kan være heldig at finde et ekstra godt sigtekikkert tilbud. Så uanset om du leder efter en Leupold sigtekikkert eller er Zeiss sigtekikkert, så kan du finde det her hos Korsholm.

Her i kategorien kan du se alle vores sigtekikkerter, hvis du hellere kun vil se vores udvalg af brugte, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte sigtekikkerter. Her i kategorien kan du finde et stort udvalg af mange forskellige sigtekikkerter og riffelkikkerter, om du så leder efter lang distance sigtekikkerter eller nogle der er optimale på kortere distancer. Find din sigtekikkert lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre