100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Knive

Korsholm har et meget bredt udvalg af knive. Til outdoorlivet er en kniv et nærmest uundværligt værktøj. Der er den helt almindelige foldekniv, Schweizerkniven eller måske et multitool, så du har alt samlet i et.

Knive

Her finder du hele vores samling af knive. I denne kategori finder du alle former for knive, om du så leder efter foldeknive, lommeknive, schweizerknive eller dolke. Vores store udvalg af knive betyder at du nemt kan finde en kniv til dit behov, uanset dine præferencer.

Outdoor knive

Hvad end du leder efter outdoor- foldeknive, lommeknive, Schweizerknive, multitools, dolke eller svampeknive; så har Korsholm med garanti noget du kan bruge. Vi har alle de kendte mærker så som Gerber, Buck, Härklia og mange flere. Så dyk ned i Korsholms enorme udvalg af outdoor knive til;

Kniv skarpe priser!

Der findes et utal af forskellige knive, og hvilken en netop du skal vælge, kommer i høj grad an på hvad du skal bruge den til. Hvis du ”blot” skal på svampejagt, får du formegentlig ikke brug for en dolk. Herunder finder du den komplette guide til, hvad de forskellige typer af knive kan bruges til.

Foldekniv

Foldekniven er som navnet antyder, en kniv som kan foldes sammen. Det gør den nem at have med i lommen og finde frem igen, når du får brug for den. Foldekniven kan være et nyttigt redskab i mange situationer. Uanset om du skal på overlevelsestur i den rå natur, på campingtur med familien eller måske noget helt tredje, så er foldekniven for mange et uundværligt stykke værktøj. Foldekniven har en kanon god størrelse, og er som sagt enormt nem lige at have med i lommen. Hos Korsholm i Skjern har vi et stort udvalg af foldeknive. Du finder her de helt store mærker; Buck foldeknive, Gerber foldeknive, PUMA foldeknive, Linder foldeknive, samt mange andre verdenskendte foldeknivs-mærker. Alle er verdenskendte for deres kvalitetssikre og kanon effektive foldeknive til outdoorbrug. Du kan også finde mange andre velkendte mærker som Browning og Stanley.

Lommekniv

Når du er ude i naturen, er det nærmest umuligt at undvære en kniv. Her er en lommekniv et virkelig godt værktøj at have med sig. Lommekniven er naturligvis let at have med i lommen. Alle Korsholms lommeknive er selvfølgelig 100% lovlige at bære i det offentlige rum, da ingen af vores klinger overskrider de lovmæssige mål. Størstedelen af vores lommeknive er Victorinow lommeknive. Vi har et stort udvalg af Victorinow lommeknive til super gode priser. Vi har både lommeknive med saks samt andre super nyttige værktøjer. På den måde, har du altid lige det du står og mangler ved hånden. Vi har naturligvis også lommeknive fra de klassiske mærker. Vi har også Gerber lommeknive, både deres velkendte Gerber Armbar samt deres Gerber Ketnote.

Schweizerknive

Schweizerkniven også kendt som en Victorinox kniv, er en af verdens mest velkendte lommeknive. Hos Korsholm Skjern finder du et enormt stort sortiment af denne velkendte og multifunktionelle lommekniv. Hvad end du mangler en Victorinox Outrider, Victorinox Huntsman, Victorinox Sweiss Champ. Victorinox Rally, Victorinox Classic SD, Victorinox Rambler, Victorinox Ambassador, Victorinox Recruit, Victorinox Waiter, Victorinox Sportsman, Victorinox Tinker small, Victorinox Champer, Victorinox Climber, Victorinox Fisherman eller Victorinox Explorer, så har Korsholm det du skal bruge. Vi har Victorinox knive og lommeknive til enhver outdoor lejlighed. Så hvis du står og mangler en ny Victorinox Schweizerkniv så har Korsholm med garanti en du kan bruge.

Multitool

Et multitool er som navnet antyder, et lille stykke værktøj som kan bruges til lidt af hvert. Hos Korsholm finder du både Victorinox multitools, Accusharp multitool samt multitools fra Gerber. Et multitool er altid et godt redskab at have i lommen eller bæltet, da de kan bruges i et utal af situationer. Hvad end du er fisker, jæger eller bare stor outdoor entusiast, så vil du helt sikkert kunne finde gavn af et multitool.

Dolke

Når man er udendørs, er det super vigtigt at have de helt rette redskaber med sig. Derfor er en dolk et super godt supplement til din udendørs værktøjskasse. Hvad end du beskæftiger dig med fiskeri, jagt eller anden outdoor aktivitet, så vil du med garanti få brug for en dolk. Hos Korsholm finder du alle de store mærker så som Buck, Puma, EKA, Nieto, Maserin, Gerber og mange andre. Blandt vores store sortiment vil du helt sikkert kunne finde, lige det du står og mangler. Hvad end du skal brug en stor dolk, eller en mindre junior dolk, så har Korsholm lige det du får brug for. Knive og dolke er fantastiske redskaber, så vær sikker på, at du får den helt rigtige med på turen.

Svampeknive

En svampekniv et kanon godt værktøj til dig der; ja… Ønsker at samle svampe i det fri. Mange af vores svampeknive er udstyret med børste, samt pincet. Alle med rustfri klinge og med målebånd på skæftet. Det er et all-in-one redskab til svampejagten, og et ganske enkelt uundværligt redskab. Alle Korsholms knive er fra Maserin, så er du sikret en kvalitetskniv til en super god pris. Så hvad end du leder efter en svampekniv til Jarl Johan svampe eller kantareller, så finder du den hos Korsholm. At samle spisesvampe i naturen er en fantastisk oplevelse, og med børsten i den ene bliver selv rengøringen en ren leg.