100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Schweizerkniv

Sidst i 1800-tallet kom de første schweizerknive på markedet. Kniven er det perfekte værktøj til dig, som nyder at færdes i naturen – her har du alt det mest nødvendige fra værtktøjskassen samlet i et.

Schweizerkniv

Schweizerkniven også kendt som en Victorinox kniv er en multikniv fra Schweiz. Schweizerknive blev i 1897 et populært redskab for alt mulig mænd og eventyrer rundt omkring i hele verden. Lige meget hvilken situation som du står i, så er en Schweizerkniv et godt redskab at have på sig. Selvom at Schweizerkniven har samme ikoniske design som altid, er der med årene kommet flere modeller til hvor der er blevet udviklet på kvalitet og funktionalitet. Lige meget hvilken type Schweizerkniv du leder efter, så kan du helt sikkert finde den her.

Schweizerknive

Som sagt, så kan du i denne kategori finde hele vores store udvalg af Schweizerknive.

Hvad angår Schweizerknivens lovlighed, så siger loven følgende: “Det er lovligt at gå med og bruge en schweizerkniv, når den anvendes i en berettiget kontekst” Det vil sige, at så længe du har en grund til at have en Schweizerkniv på dig, så må du have en Schweizerkniv.

Korsholm i Skjern, er det man kan kalde en vaske ægte Schweizerkniv forhandler. Vi har et stort udvalg som Schweizerkniv forhandler, da vi netop finder denne kniv oplagt til udendørsbrug. En Schweizerkniv har mange funktioner, og er derfor brugbar i et utal af situationer. Find din næste Victorinox Schweizerkniv lige her hos Korsholm.

Vi hos Korsholm, har som Schweizerkniv forhandler, som sagt et enormt sortiement både i vores fysiske butik i Skjern og her online. Du finder hos os alt lige fra en Victorinox Outrider, til en Victorinox Huntsman, Victorinox Sweiss Champ. Victorinox Rally, Victorinox Classic SD, Victorinox Rambler, Victorinox Ambassador, Victorinox Recruit, Victorinox Waiter, Victorinox Sportsman, Victorinox Tinker small, Victorinox Champer, Victorinox Climber, Victorinox Fisherman eller en Victorinox Explorer. 

Som du kan se, er der nok at vælge imellem, og Korsholm står klar til at guide dig når det kommer til dit næste, eller måske første køb af en Schweizerkniv. 

Schweizerknivens funktioner

Den klassiske Schweizerkniv, har et utal af funktioner. Den er på mange måder en kompakt værktøjskasse, som du kan have med i lommen.

- Du får med en Schweizerkniv blandt andet "Det store knivblad". Med den kan du eksempelvis skære både frugter og grønsager. Den ville også med lethed kunne skære reb eller snor over.

- I en klassisk Schweizerkniv vil der også medfølge en kapselåbner. Denne enormt praktiske funktion, indeholder Schweizerkniven naturligvis også. Man ved jo aldrig, hvornår man for brug for at åbne op for enten øl eller sodavand på turen. 

- Du finder formodentlig også en dåseåbner gemt i din Schweizerkniv. Den kan som navnet antyder, åbne dåser. Det er et nyttigt værktøj til turen, da meget af den mad du kommer til at medbringe, formegentlig er pakket i dåse. 

- Schweizerknivens Skruetrækker er endnu en brand smart egenskab, som Schweizerkniven indeholder. Kapselåbneren kan nemlig også bruges som skruetrækker. Ende stykket passer nemlig perfekt til diverse skruer med lige kærv. 

- Træsaven er et fabelagtigt værktøj til dig der evt. skal bygge bål eller shelter i det fri. Schweizerknivens savklinge er velfungerende og kan med lethed save mindre træstykker over. Så hvad end du står foran en mindre byggeopgave eller blot skal lave et bål, så har du her det ultimative stykke værktøj.  

- Tangen, er enormt god til både at sikre skruer og fjerne fastklemte genstande fra eksempelvis cykeldæk. Hvad end du skal ud at fiske, på jagt eller på cykeltur, vil du med garanti finde Schweizerknivens tang nyttig.

- Schweizerknivens pincet er også smart, og kan bruges til alt det, en normal pincet også ville fungere til. Så hvad end du har fået en splint, eller skal fjerne brodden fra en hveps, så står Schweizerknivens pincet klar til at hjælpe dig. 

- Proptrækkeren er en velkendt favorit til de vinelskende outdoorentusiaster. Man ved aldrig hvornår man kan få brug for en proptrækker, men når solen er ved at gå ned, og aftenen skal sluttes af med et lille glas, så er Schweizerknivens proptrækker ganske enkelt uundværlig. 

Schweizerkniv eller Victorinox?

Schweizerknive bliver også nogle gange også kaldt for en Victorinox lommekniv. Alle vores Victorinox Swiss army, kan købes her online på nettet, eller i vores fysiske butik i Skjern. Så hvis du leder efter en Victorinox Schweizerkniv, så er du kommet til det helt rigtige sted.