100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Gør det selv

Her hos Korsholm har vi i mange år bygget stænger, og har stor erfaring med det. På den baggrund har vi udvalgt nogle af markedets bedste produkter. Så uanset om du bygger dine egne stænger eller det blot er spinnere og blink, så finder du hele vores store udvalg i denne kategori.

 

 

Byg selv spinner & fiskestang

Her i kategorien kan du finde alle mulige forskellige dele til at byg selv spinnet eller til at byg selv fiskestang. Så hvis du har en lille drøm om selv at bygge din spinner eller fiskestang, så er du kommet til det helt rigtige sted. Ved at byg selv spinner får du mulighed for at tilpasse din spinner lige præcis til dit behov og din type fiskeri, og det samme gælder hvis du vælger at byg selv fiskestang. Find alt materiale til byg selv spinner eller fiskestang lige her i denne kategori.

Hos Korsholm finder du et stort udvalg af materialer som du får brug for, når du skal bygge eller reparere din egen fiskestang. En reparation af en fiskestang er ikke så vanskelig og kompliceret som man skulle tro, så vær ikke bange for at kaste dig ud i det. Eller hvad med at lave dine egne spinnere. Vi har landets største udvalg til spinnerbyg. Der finder du messingkroppe og masser af gummi til kondom spinnere.

Generelt om vores kategori med byg selv spinner & fiskestang

Her i vores kategori med byg selv spinner og byg selv fiskestang, kan du som sagt bygge selv, lige meget hvordan du gerne vil have det. Ikke nok med at du kan få mulighed for at byg en spinner, så får du ovenikøbet mulighed for at bygge din egen spinner, så hvis du er lidt en byg selv spinner type, så er denne kategori lige noget for dig. Udover at vi har alt til at du kan bygge din egen spinner, så har vi også alt til stangbygning. Vi har f.eks løberinge til din fiskestang, lim og hjulholdere og en helt masse andet, så der er rig mulighed for at lave dit eget fiskegrej. Disse dele og materialer er velegnet til at lave en hjemmelavet fiskestang, eller til reparation af fiskestang som man måske har haft lidt længere tid. Ofte har man en fiskestang man er meget glad for, så hvis man kan reparere på sin fiskestang er det nogle gange det allerbedste man kan gøre for sig selv.