100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vildtkamera

Her finder du nogle af Danmarks bedste og mest populære vildtkameraer til jagt. Vores sortiment af jagtkamera er nøje udvalgt af vores erfarne jægere, som selv har testet, afprøvet og har viden omkring bl.a. MMS, Simkort, 4G, WiFi og meget andet til vildtkamera.

Om vildtkamera/jagtkamera

!OBS: Industribatterier eller Lithium batterier anbefales til alle vores vildtkameraer, da de er modstandsdygtige over for frost og varme.

Vildtkamera eller jagtkamera, som er i gang med at blive opsat af en jæger

Det er sjovt og informativt at kunne følge med i, hvilken aktivitet der er på sit jord eller det sted man lejer jagten. Til at overvåge vildtaktivitet har vi en godt udvalg af kvalitets vildtkameraer. Find vildtkameraer i forskellige prisklasser til forskellige formål. Vores vildtkameraer kan både tage billeder og optage video om dagen så vel som natten, og er efterhånden blevet et uundværligt stykke jagtudstyr for de fleste jægere. Vores vildtkameraer er fra flere kendte mærker, som f.eks. Bolyguard, Spypoint, Hunter og HIKMICRO, som er noget af det bedste i branchen.

Hvad er et vildtkamera?

Vildtkameraet er et kamera skjult i naturen, som bruges til at overvåge eller observere vildt i jagtområdet. Et vildtkamera aktiveres ved bevægelse, og kan enten tage billeder eller videoer. Et vildtkamera er perfekt til at overvåge vildt på jagtmarker op til sæsonerne. På den måde kan du lettere skabe dig et overblik over aktivitet, og måske dermed lettere vælge hvilket sted du skal starte jagten. Et vildtkamera er ikke kun til glæde for jægerne, men også for naturentusiasterne. Det er spændende og hyggeligt at se, hvordan vildtet bevæger sig, og hvilke rutiner de gør sig. Det moderne vildtkamera er udstyret med sim-kort læser, hvilket gør det muligt at få sendt billederne eller videoerne direkte til din mobil eller computer, og dermed følge med i, hvilke aktiviteter der er på dit område.

Hvilket vildtkamera skal jeg vælge?

Det kan ofte være svært at vælge det perfekte vildtkamera. Specielt fordi vildtkameraer findes i mange forskellige kvalitets- og prisniveauer. Valget af dit vildtkamera afhænger af formål og budget. Hvis høj billedkvalitet ikke er vigtigt, og du udelukkende er interesseret i at vide, hvor meget aktivitet der er på dit stykke, har du ikke behov for et stort og dyrt vildtkamera. Så kan et vildtkamera i et lavt prisleje være noget for dig. Sætter du derimod pris på højkvalitets billeder af vildtet, kan du med fordel vælge at vildtkamera med flere tekniske finesser og høj linsekvalitet.

Hvad kan et vildtkamera bruges til?

Vildtkamera foto tager med Hunter Alpha Cloud

 

Studer vildtets adfærd

Som tidligere nævnt er et vildtkamera en utrolig hjælp til at afdække, hvor vildtet befinder sig. Hvis du dykker lidt mere ned i indholdet på dit vildtkamera, kan du faktisk analysere vildtets adfærd. Ud fra billederne kan du ofte begynde at se tendenser i, hvornår og hvordan vildtet er aktivt. Når et billede bliver taget med et vildtkamera, kan du både se dato og tidspunkt.

Disse informationer kan du bruge til at beslutte, hvornår du skal sætte dig klar på jagten. Hvis du f.eks. i løbet af en uge har 5 billeder af samme buk, er det meget relevant at se, hvilket tidspunkt bukken er til stede. Hvis bukken alle dage er kommet mellem 05:15-05:45, kan de være en god idé at sætte sig klar før 05:15, selvom solen måske først står op over en time senere. Uden den vigtige information fra vildtkameraet, ville mange have skræmt bukken væk på vej op i skydestigen, fordi man ikke kendte det nøjagtige tidspunkt for bukkens fremtræden.

Vildtkameraet kan også være meget brugbart til at finde ud af, hvor vildtet kommer fra. Når du selv er fysisk til stede på marken, kan du se, hvor der er veksel. Du ved dog ikke, hvilke dyr, der benytter hvilke stier. Det kan være at råerne udelukkende benytter én af vekslerne, og bukken benytter en anden. Derfor bør du hænge vildtkameraet varieret for at se, hvilke dyr, der benytter de forskellige vekselstier. Dermed har du større chance for at sidde placeret det rigtige sted alt efter, hvad du har intention om at skyde.

Naturobservationer

Et vildtkamera kan også bruges til at observere og iagttage dyrelivet i naturen. Mange vildtkamera kommer efterhånden med HD funktion, hvilket gør at du kan få billeder og video i rigtig høj kvalitet, af det forskellige vildt som kameraet fanger. Opsæt f.eks. kameraet ved en foderplads, foderbræt eller i et fuglehus, og se hvilke forskellige dyr der flokkes omkring maden.


Ekstra øjne til landmænd

Et vildtkamera kan også i nogle situationer benyttes af landmænd og til landbrug. På landet har man ofte store arealer at holde øje med, og her kan det i nogle tilfælde være rart med et ekstra “sæt øjne”, som f.eks. kan holde øje med nogle indgange til ejendommen eller skadedyr og andet ødelæggende vildt.


Overvågning til private

Som privatperson må du faktisk gerne benytte et vildtkamera til overvågning, bare du husker reglerne for dette. Dette indbære bl.a. at kameraet er opsat og optager på din egen private grund, og at det ikke opfanger noget der kan defineres som “almindelig færdsel”, ergo må kameraet ikke filme ud på vejen eller fortovet foran din grund. Vi anbefaler at du læser politiets retningslinjer for dette, inden du benytter dit vildtkamera til overvågning af privat ejendom: https://politi.dk/service-og-tilladelser/tv-overvaagning/privat-tv-overvaagning


Men når reglerne for overvågningen er overholdt, kan vildtkameraet skabe en øget følelse af tryghed. F.eks. kan du overvåge indgange til husstanden, eller modtage billeder hvis der er bevægelse i huset, mens du er ude at rejse.

Forskellige funktioner til vildtkamera

Vildtkamera App fra HIKMICRO

 

Vildtkamera med simkort (MMS)

Nogle vildtkameraer har mulighed for at benytte sig af simkort. På den måde behøver du ikke at hente SD-kortet, for at kunne se billederne. Du kan derimod sidde hjemme i stuen, imens du får tilsendt billeder fra dit vildtkamera med simkort. For at bruge denne funktion er et specielt simkort til vildtkameraer nødvendigt. Disse simkort kan oftest sende 5000 mms beskeder månedligt og koster omkring 660 kr. årligt. Udover at spare dig en køretur når du skal tjekke SD-kortet, forstyrres vildtet heller ikke på samme måde. Der er altid en risiko for at skræmme vildt, når du skal tilse dit vildtkamera. Et vildtkamera med simkort mindsker denne risiko grundet den kan stå længere tid selv.


Vildtkamera med Wifi

Med en Wifi funktion til dit vildtkamera, kan du faktisk få nogenlunde de samme muligheder til dit kamera, som du får ved brugen af et simkort. MEN det kræver at kameraet her har et tilgængeligt internet netværk, der hvor du opsætter det! hvilket sjældent er tilfældet, hvis det opsættes i store skov- og jagtområder.


Vildtkamera App

Ved at bruge jagtkameraets Wifi funktion, kan du modtage billeder fra kameraet, med det samme den opfanger bevægelse, dette bliver ofte sendt til dig enten via en App* eller en hjemmeside du kan tilgå fra din mobiltelefon eller computer.
*App er en "applikation" / program som du ofte gratis kan hente til din telefon eller computer. Der vil oftest være en manual med til vildtkameraet, som giver en god vejledning til dette.


Vildtkamera 4G

Flere og flere vildtkamera med Wifi kommer nu også med 4G, hvilket egentlig bare vil sige at det er et forbedret trådløst signal i forhold til 3G. 4G vildtkamera har derfor et hurtigere og mere stabilt netværk end 3G vildtkamera.


Infrarødt vildtkamera

Mange vildtkameraer kan efterhånden både optage og tage billeder om natten. Dette gør det oftest ved at bruge infrarødt lys, også kaldet IR. Infrarød er et usynligt lys, som bliver sendt ud fra kameraet, og derefter omdannet til et digitalt billede man kan “se”. På denne måde kan du også følge med i hvad der bevæger sig om natten.

Opsætning af vildtkamera

Placering af vildtkameraet

Et vildtkamera er utrolig god til at fortælle, hvorvidt der er aktivitet eller ej, men overvåger desværre kun et meget lille område ad gangen. Vi anbefaler derfor, at du altid varierer vildtkameraets placering, for at give et mere nøjagtigt billede over aktiviteten. Der er altid steder, som egner sig bedre til opstilling af et vildtkamera end andre.

Steder hvor du kan se veksel, er det altid et godt at placere vildtkameraet. Der ved du med sikkerhed at der er aktivitet, men ved ikke fra hvilke dyr.

Det er også altid en sikker vinder at placere vildtkameraet tæt ved en fodertønde. Både for at få billeder af relevant vildt, men også for at få mange billeder af de spændende dyr. Fodertønden er samlingspunktet for rigtig mange dyr, og giver altid gode billeder af mange forskellige dyr.

Pas på med at placere vildtkameraet mellem buske eller andet som let bevæger sig i vinden. Det vil formentlig resultere i en fyldt SD-kort uden dyr, da censoren på kameraet er blevet aktiveret af buskene.

Vildtkamera med solceller

Hvis du opsætter dit vildtkamera på en lokation, hvor du sjældent kommer, kan det være irriterende, hvis kameraets batterier pludselig dør, og vildtkameraet dermed løber tør for strøm. Dette kan faktisk undgås, hvis du laver et setup med solceller, og dermed bruger solens stråler til at oplade dit jagtkamera. I nedenstående video kan du se hvordan sådan et eventuelt setup kan se ud.

 

Vores sortiment af vildtkamera

Udvalg af vildtkameraer

Uanset hvilket vildtkamera, som passer bedst til dig, har vi med sikkerhed det du leder efter. Hos os finder du vildtkameraer i flere forskellige prisklasser. Hos Korsholm har vi valgt at forhandle forskellige kvalitets vildtkamera brands, som f.eks. Bolyguard, Spypoint, Hunter og HIKMICRO. Alle vores vildtkamera producenter er kendt for at levere kvalitetsprodukter, hvor du får meget vildtkamera for pengene. Flere af vores vildtkameraer fås med simkort læser, og er helt ideelle, hvis du vil kunne følge med hjemmefra.

Vores service

Når du har valgt det perfekte vildtkamera, skal det sættes rigtigt op fra start, for at du kan komme godt i gang. For at hjælpe dig så godt i gang som muligt med dit nye vildtkamera, kan du altid søge vejledning hos os. Vi har flere medarbejdere med ekspertviden omkring vildtkameraer, som let kan guide dig igennem de forskellige trin ved opsætningen. Derudover medfølger selvfølgelig altid en manual til vildtkameraet, hvis du vælger selv at gå i krig med teknikken.

Generelt om vores kategoi med vildtkamera

I denne kategori finder du hele vores udvalg af vildtkameraer. Vores sortiment af kamera består af nogle af jagt markedets bedste vildtkamera, og der indgår dermed nogle af de mest populære brands. Vores kamera til jagt, har altid en fast lav og billig pris, samt er der engang imellem et tilbud eller udsalg, som gør at prisen på nogle kamera bliver endnu skarpere, dette kunne eks. være i forbindelse med Black Friday eller et udsalg. Vores kategori med vildtkamera bliver jævnligt opdateret, så du altid kan finde nogle af de nyeste og bedste jagtkameraer på markedet.

FAQ (Folk spørg ofte)

Hvad er det bedste vildtkamera?

Det afhænger selvfølgelig meget af dit personlige behov, men “Jægernes Magasin” har anmeldt Spypoint Link-Micro, Bolyguard SG520, Bolyguard MG995, Hunter Omega Cloud og Hunter Basic Trail til at være nogle af de bedste på marked.

Hvad er et vildtkamera?

Et vildtkamera er et camoufleret naturobservations kamera, der bl.a. kan bruges til at overvåge og registrere vildt i jagtområder. Det aktiveres af bevægelse og kan optage billeder eller videoer, hvilket gør det velegnet til vildt overvågning året rundt.

Hvor må man opsætte vildtkamera?

Man må opsætte et vildtkamera overalt på sin egen private grund, bare så længe den ikke overvåger stier, veje eller andet, hvor der kan forekomme almindelig færdsel. Du kan læse mere på politiets hjemmeside omkring “Lov om tv-overvågning (lovbekendtgørelse nr. 1190, § 1)”

Hvor lang er rækkevidde på et vildtkamera?

Det varierer selvfølgelig fra model til model, men generelt set ligger rækkevidde på et vildtkamera på omkring 25-30 meter.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre