100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Black Friday

Black Friday 2022 er slut. Du kan tilmelde dig vores vores nyhedsbrev, for at være den første til at hører om vores Black Friday 2023. Når BF starter, vil du her i kategorien kunne finde alle vores Black Friday og juletilbud. Der vil løbende komme nye tilbud til kategorien i løbet af november.

Tilmeld dig nyhedsmail og kom først til Black Friday tilbud

 

Mens du venter på Black Friday..

Mens du venter på at Black Friday skal starte igen, kan du nedenfor se nogle af vores mest populære produkter, som passer til de fleste.

Black Friday 2022

NB: Alle disse tilbud vil ikke blive billigerer til Black Friday eller julen, og tilbuddene gælder så længe lager haves eller til og med d. 23. december 2022.
 

Åbningstider i butikken til Black Friday:

Fredag d. 25. november kl. 09:00 - 20:00
Lørdag d. 26. november kl. 09:00 - 13:00
 

Sort Sæson (Black November)

Black Friday nærmer sig, og det betyder, at tilbudsjagten snart bliver skudt i gang!

Som din trofaste jagt og fangst partner, står vi hos Korsholm klar med et kæmpe "jagt- og fangstareal", hvor du kan jage alverdens vilde tilbud indenfor jagt, fiskeri og outdoor. Vi skyder derfor officielt den Sorte Sæson i gang d. 11. november, så du kan jage tilbud næsten hele november.

Vi vil ugentligt slippe vilde tilbud løs på vores webshop. Disse tilbud bliver hverken dyrere eller billigere, når vi kommer til Black Friday, hvor vi slipper ALLE de vilde tilbud fri.

Selvom nogle af tilbuddene vil gælde hele november og december, er der ingen grund til at være for langsom på aftrækkeren ... Flere af de vilde tilbud vil nemlig kun findes i et begrænset antal, og du kan risikere, at "kvoten" stopper, inden sæsonen slutter. Vi ønsker alle en god Sort Sæson – og rigtig god tilbudsjagt.

Knæk og bræk.


*Alle tilbuddene er først synlige til Black Friday, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked med det samme der er specielle Black Friday tilbud tilgængelige. Tilmeld dig her

 

Trofæopmåling til Black Friday

Der vil til BF også være trofæopmåling i butikken kl. 13:00 - 19:00.

Black Friday

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Black Friday produkter.

Til tidligere Black Fridays

Sort Sæson (Black November)

Black Friday nærmer sig, og det betyder, at tilbudsjagten snart bliver skudt i gang! Som din trofaste jagt og fangst partner, står vi her hos Korsholm klar med et kæmpe jagtareal, hvor du kan jage alverdens vilde tilbud indenfor jagt, fiskeri og outdoor. Vi skyder derfor officielt den Sorte Sæson i gang d. 1. november, så du kan jage de vilde tilbud hele november.

Vi vil ofte slippe vilde tilbud løs på vores webshop, som hverken vil blive større eller mindre, når vi til Black Friday slipper ALLE de vilde tilbud fri. Men selvom nogle af tilbuddene vil gælde hele november, er der ingen grund til at være for langsom på aftrækkeren. Mange af de vilde tilbud vil nemlig kun findes i et begrænset antal, så du kan risikere, at kvoten stopper, inden sæsonen slutter. Vi ønsker alle en god Sort Sæson, - og rigtig god tilbudsjagt.

*Tilbudene er først synlige til Black Friday, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked med det samme der er specielle Black Friday tilbud tilgængelige.Tilmeld dig her

Velkommen til Black Friday hos Korsholm – i år går vi helt i SORT!

Vi vil gerne sige mange tak til alle som besøgte os online eller i butikken. Hvis du er en ørn til at planlægge i god tid, kan du allerede sætte kryds i kalenderen til november næste år, hvor vi endnu engang går amok med kulsorte priser.

Nåede du ikke at se alle de gode tilbud på Black Friday, kan du altid finde mange tilbud med høje besparelser under korsholms tilbudskategorier.

Se alle jagt tilbud her

Se alle fiskeri tilbud her

Black Friday bliver så vild i år, at én dag slet ikke er nok. Derfor holder vi  Weekend hvor alle tilbuddene gælder fra fredag  til og med mandag 23.59.

Se alle vores Shop Amok Køtilbud på siden her – eller besøg Korsholm i Skjern, hvor vi skyder årets store handelsdag i gang med et brag den sidste fredag i november! Vi holder normalt længere åbent i forbindelse med Black Friday.  

En verden af yderligere crazy Black Friday tilbud, finder du ved at klikke på nedenstående kategorier, hvor du sparer XXX% !!!

Black Friday Kickstart

Black Friday Kickstart er vores måde at sparke verdens største handelsdag igang. Hver uge op til Black Friday, kommer der oftest unikke SUPER TILBUD. Disse specielle kickstart tilbud er på varer, som også kan ses hos Korsholm på Black Friday. Vores nyhedsmail modtagere er de første til at få besked om Kickstart tilbuddene, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et forspring til at udvælge de skarpeste tilbud.