100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Trespass

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Trespass. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Trespass produkt lige her på Korsholm.dk

 

Trespass

Fra værende en lille lokal virksomhed i Glasgow, Skotland, til nu at være et verdensomspændende brand med speciale indenfor outdoor. Trespass er i dag et af Storbritanniens mest succesrige outdoor virksomheder, med mange butikker i over 60 forskellige lande. Se her Korsholms store udvalg af Trespass varer - alt lige fra rygsække til outdoor udstyr eller jakker;

”Trespass got you covered”

Fra uniformer til outdoor

Trespass havde sin begyndelse allerede i 1938 i byen Glasgow; Skotland. På det tidspunkt havde virksomheden blot 12 ansatte, på deres lille lager lavede de uniformer til det lokale politi, samt andre store organisationer. Som deres succes voksede, begyndte de at fremstille et nyt produkt: vandtætte jakker. Netop dette produkt var det der sikrede Trespass deres plads, i outdoor butikker verden over; dagen i dag.

Trespass’ filosofi

Ideen bag Trespass er, at outdoorlivsstilen skal være mere tilgængelig for alle uanset køn, alder, erfaring eller baggrund. Af denne grund ønsker Trespass at producere outdoor udstyr af høj kvalitet, som med deres tekniske kunnen skal kunne bidrage til erfarende outdoor entusiasters standard, såvel som nybegynderes nysgerrighed og videre udvikling; alt sammen til en overkommelig pris. Spørger man Trespass, vil du kunne finde netop det produkt du mangler, indenfor dit budget.

Et ikonisk varemærke

Trespass har dagen i dag specialiseret sig i performance skiwear og outdoor, og har vundet et utal af priser for deres kvalitetsprodukter. I dag producerer de alt fra termoflasker til pandelygter, microfiber håndklæder og soveposer. Trespass er meget kendt for deres vandtætte jakker, som findes i et utal af varianter, størrelser og designs. Uanset aktiviteten, har trespass med garanti en jakke, der passer perfekt til netop dit behov. Deres sortiment er uhyre stort, hvad end det drejer sig som Fleece, Softshelll, Ponchoer eller foldbare jakker, så står Trespass klar til at hjælpe.

Trespass teknologier

Tres-Tex®

Vandtæt, vindtæt og åndbar materiale. 

Dette materiale bliver brugt i meget Trespass beklædning. Det er perfekt til aktive situationer, hvor man har brug for åndbart beklædning uden at vind og vejr trænger igennem. Holdbare behandlinger gør materialet resistent overfor vand og åndbar på samme tid. 

Tres-Shield™️

Vandtæt og vindtæt materiale

Denne teknologi bliver primær brugt til overtøj, som skal kunne modstå kraftig vind og regn. Holdbare behandlinger hjælper med at holde vandet ud og dig komfortabel.

Grafik, der illustrerer Tres-Shield og dens vandtætte, vindtætte og tapede sømmer

Airtrap ®

Kvalitets fleece designet til komfort og varme.

Blødt, let, åndbart og fnullerfri fleece. Airtrap teknologien har en isolerende, som holder dig varm. Derudover er det strækbar så du har fuldt mobilitet.

Graphic illustrating the layers of Airtrap Performance Fleece: Moisture Control, Thermal Control, Captive Bodyheat

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre