100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Trespass bukser

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Trespass bukser. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dine næste Trespass bukser lige her på Korsholm.dk

Trespass bukser

Her finder du Korsholms udvalg af bukser samt nederdele til outdoor brug. Skal du ud at vandre, klatre eller blot på camping? Så vil du med garanti finde hvad du leder efter på siden her, blandt nogle af Trespass' mest ikoniske designs.

Ved du ikke hvad du skal vælge? Bare rolig, vi har en nem og overskuelig guide specielt til dig - Se mere her

Et par bukser, masser af egenskaber

Hvad end du skal vandre eller klatre, cykle eller sejle i kano; så er det vigtigt at være udstyret med det helt rigtige par bukser. Så du med stor komfort, kan udføre diverse outdoor aktiviteter, uden at du bliver fysisk begrænset.

Materialer

Softshell bukser

Ligesom softshelljakken, er bukserne lette og fleksible. De holder dig varm, uden at du skal gå på kompromis med dine bevægelsesmuligheder. Bukserne er vandtætte, vandafvisende og åndbare. Dette gør dem til det ideelle par bukser til at vandre i.

Hvilken aktivitet skal bukserne bruges til?

Trekking og Vandring

Trekking og vandre busker er (som navnet antyder) ideelle til at vandre i. De brillierer både på komfort og funktionalitet, med deres som oftest mange lommer, robuste og slidstærke materiale samt fantastiske åndbare og vandtætte-evner. De følger ubesværet kroppens bevægelser, og kan klare både vand, snavs og regn.

Forskellige busker, forskellige egenskaber

Vandafvisende

Et par vandafvisende busker, beskytter dig naturligvis mod regnen. Med sådan et par kan du let vandre i det mere fugtige klima, hvor sandsynligheden for regn er stor. De vandafvisende busker kan være lavet i et utal af materialer, men størstedelen af dem er også åndbare.

Hurtigtørrende

Der er altså ikke ret meget ved at rende rundt i et par gennemblødte busker. Derfor er et par hurtigtørrende bukser enormt smart, særligt til vandreturen hvor de våde elementer kan være svære at undgå.

Insektafvisende

Insektafvisende busker er behandlet med et særligt (ikke giftigt) stof som holder myggene samt flåter på lang afstand. Med sådan et par bukser kan du bevæge dig gennem høje græsser, og i skoven uden frygt for grimme overraskelser, i form af diverse insekter.

Letvægts

Som navnet antyder er disse bukser utrolig lette. De er perfekte at have med i rygsækken der ikke må veje for meget, så til vandreturen er de ideelle. Letvægts bukser påvirker dog buksens slidstærke egenskab, så du skal derfor være opmærksom på, at du ikke vælger nogen der er for lette, hvis du ønsker et par bukser som er mere holdbare.

Foldbar

Et par foldbare busker fylder utrolig lidt i tasken. De er perfekte til at have med i rygsækken når pladsen er knap, da de med lethed han foldes sammen, så de næsten ikke fylder noget. Ikke nok med det, så vejer de heller ikke særlig meget, og tilføjer derfor heller ikke ekstra vægt til den muligvis; i forvejen tunge bagage.

Zip-Off

Skal du ud at vandre i et klima, hvor vejret er let omskifteligt? Så er Zip-Off bukser et kanon godt valg. Med dem på, kan du nemlig selv afgøre om vejret er til shorts eller lange bukser. Du kan hurtigt og nemt lyne nederste del af bukserne af, og dine lange bukser bliver på magisk vis til et par shorts. På den måde mindsker du også vægten i rygsækken, da du med dette par bukser, får to par bukser i en.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre