100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Skoletasker

Når du vælger skoletaske, skal du ikke kun være opmærksom på design og indretning.
Det er også yderst vigtigt, at skoletasken er komfortabel at bære og sidder korrekt på ryggen. Kig i kategorien og find din nye taske.

Skoletaske

SNART skole START – har du tasken PARAT?

Et nyt skoleår er på trapperne, og trænger du til en ny skoletaske, er du faktisk heldig, for her på siden kan du nemt finde nogle gode skoletasker…

En skoletaske skal være slidstærk, komfortabel at bære og sidde ergonomisk korrekt på ryggen, så den belastes mindst muligt. Hos Korsholm har vi et alsidigt udvalg af de kendte og elskede skoletasker fra Fjällräven, så du har mulighed for at finde netop den skoletaske, der opfylder det, du har behov for både mht. design, farve, ergonomi, indretning og plads. Fjällrävens ikoniske skoletasker er rummelige og har en stor åbning med lynlås, der gør det let at pakke og tømme. En god og bemærkelsesværdig detalje på Fjällrävens tasker er, at logoet på forsiden er produceret i refleksmateriale, der er med til at sikre din synlighed i de mørke måneder. Vi har endvidere medtaget eksempler på Trespass rygsække, der også egner sig godt som skoletasker. Alle rygsække fra Trespass har ligeledes en god indretning og mange justeringsmuligheder, der sikrer din komfort. Vælg mellem flere forskellige størrelser, udformninger og farver. Se hele udvalget på korsholm.dk eller kig forbi butikken på Jægervej 5 i Skjern.

På gensyn og rigtig god skolestart

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre