100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vadestøvler

At have de korrekte vadestøvler er alfa omega for at få en god oplevelse når du vadefisker. Sålen på dine vadestøvler skal passe til det underlag du færdes på. Hos Korsholm har vi samlet de bedste vadestøvler på markedets, til super skarpe priser. Se dem alle herunder.

Vadestøvler

Korsholm har et stort udvalg af vadestøvler og vadesko med gummisåler og med filtsåler. Vi har et bredt udvalg fra Simms, Patagonia, Guideline, Kinetic og Scierra. Fisker du på stenet underlag i for eksempel Norge er en vadestøvle med filtsål at foretrække eller vælg en vadestøvle med gummisål, hvor du kan indsætte pigge/spikes/ som giver et fantastisk vejgreb. Fisker du ved åen, bør du vælge en vadestøvle med gummibund. Nogle kystområder med mange store sten og algevækst er vadestøvler med pigge et must. Du kan både bruge filtsåler med pigge og gummisål med pigge til dette formål. Har du brug for hjælp til valg af vadestøvler eller vadesko, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Om vores kategori med vadestøvler

Her i denne kategori finder du hele vores udvalg af vadestøvler og vadesko som du kan bruge til forskellige typer fiskeri. Vadesko og støvler er efterhånden blevet en meget anvendt fodtøj af folk med waders. Vadestøvler og sko udsættes normalt for noget hårdt slid, dette skyldes blandt andet at når du bruger dine vadestøvler, så bliver de helt gennemblødte af vand, hvorefter de dagen efter som regel vil stå at tørre lige så stille. Denne proces slider rigtig meget på dine vadestøvler og jo oftere du bruger dem jo mere slider det på vadestøvlerne. Derfor kan det rigtig godt betale sig at købe en høj kvalitet og vadestøvler eller vadesko, hvis du bruger dem meget, kan det være med til at forøge levetiden væsentligt. Hvis du har spørgsmål til enten vadestøvler eller vadesko, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre