100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Svirvel

Dette lille stykke tilbehør gør livet nemmere for enhver spinnefisker. Skift af endegrejet bliver hurtigt og nemt, og det betyder at du er mere tilbøjelig til at skifte mellem dine agn, hvilket ofte resultere i flere fisk. Find alle dine favorit svirveler i denne kategori.

Svirvel - Svirvler, hægter & springringe

Terminal tackle, blinklåse, svirvler, springringe, tøndesvirvler, fast snaps ect. Alle disse små dimser er en helt uundværlig del af fiskegrejet. Mangler du store kuglelejesvirvler til havfiskeri eller helt små springringe til dine put & take agn, så finder du det her på siden. Der findes flere kvaliteter og f.eks. er japanske Owner rasende dygtige til svirvler. Mangler du rustfrie springringe er danske UL springringe et rigtig godt valg. Berkley har et meget stort udvalg i svirvler og hægter og har garanteret også noget der passer til dit fiskeri, selv en svirvel med kugleleje. Skal du binde fletline på agnen er knot a knot, knotless eller Trendy knudløs connector det helt rigtige at bruge. Find din næste svirvel her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med svirvel

Hvis du har en god og stærk svirvel, så kan du sagtens skifte agn hurtigt. Her i vores kategori med svirvler, hægtet, terminal tackle og andet små grej. Alt i alt så er en svirvel en drejelig metalled som forhindrer fiskesnøren i at sno sig. Sagt på en anden måde, så kan man også sige at svirvler er bindeleddet mellem din line og endegrej. Ved hjælp af en svirvel kan du nemt skifte dit endegrej under fisketuren. Så hvis du kan lide fiskeri og er lystfisker, så er en svirvel lige noget for dig. Her i vores kategori med svirvler, hægter mm. finder du nemt svirvler i forskellige størrelser og med hægte. Her i kategorien kan du finde en svirvel eller svirvelkrog fra mange kendte mærker, vi har f.eks svirvler, hægter og springringe fra f.eks SavageGear, Abu Garcia, Mustad og SPRO.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre