100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fiskegrej tilbud (Specialpriser)

Her i kategorien finder ud alle vores specialpriser, om det så er fiskegrejs tilbud, faste lave priser, "så længe lager haves" eller noget helt andet – Så længe prisen er go' og billig i forhold til markedsprisen, så kan du finde det her!

 

 

Tilbud på fiskegrej

I denne kategori er der fokus på tilbud, her kan du nemlig finde noget rigtig billigt fiskegrej. Det billige fiskegrej dækker bla. over fiskestænger, fisketøj, fiskehjul og alt muligt andet billigt grej. Selvom vi allerede har samlet alt det billige fiskegrej til dig, så står vi selvfølgelig også altid til rådighed, til at hjælpe og vejlede dig omkring alt vores billige fiskegrej. At noget er billig og på tilbud er godt, også selvom vi altid har en fast lav pris på vores varer.

Hos Korsholm kan du finde billigt fiskegrej til rigtig mange typer af fiskeri og vi har over 10.000 varenumre på lager. Store indkøb sikrer, at du kan købe billigt fiskeudstyr.  Vi har et meget stort udvalg af fiskegrej i god kvalitet, så du får det bedste udgangspunkt for gode fiskeoplevelser.

Vi har dag til dag levering, så du kan få dit fiskeudstyr leveret hurtigst muligt og har du spørgsmål omkring fiskegrej eller tricks til fiskeri, er du velkommen til at kontakte os på fiskeri@korsholm.dk eller 96802020. Du er også velkommen til at kigge forbi Danmarks flotteste fiskeafdeling her i Skjern og vi vil gøre alt for at finde det fiskegrej som du behøver.

Billigt fiskegrej til Put & Take

Skal du fiske i søerne efter regnbueørreder, så har vi rigtig meget spændende at byde på inden for fiskestænger, billige fiskehjul, agn og fiskeliner til Danmarks billigste priser. Der findes rigtig mange Put & Take søer herhjemme og der findes med garanti også en sø i nærheden af dig. Du kan finde en super fin oversigt af søer på put&takeinfo hvor du finder en masse information om de forskellige søer rundt i landet.

I søerne kan du praktisere forskellige typer af fiskeri både fluefiskeri, spinnefiskeri og medefiskeri og her på Korsholms hjemmeside finder du et stort udvalg i billigt fiskegrej om det er Powerbait som vi har til Dk’s bedste priser eller find fiskesnøre tilbud som ikke findes bedre andre steder

Fiskesnøre tilbud

Leder du efter billig fiskesnøre så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg i fiskeline tilbud og du kan lige det antal meter du skal bruge. Mangler du billig fletline som f.eks Fireline og Spiderwire, så har vi Danmarks skarpeste priser, eller sværger du til den klassiske fiskesnøre i nylon har vi Berkley XL som er en fantastik slidstærk fiskeline

Fiskehjul tilbud

Mangler du et billigt fiskehjul, så kan Korsholm tilbyde spinnehjul til vanvittige lave priser. Om du skal fiske på havet, på kysten eller har brug for et billigt fiskehjul til Put & Take fiskeri, så har vi gennem sæsonen mange fiskehjul på tilbud. Vi fører hele programmet i Abu fiskehjul og har dem til markedets stærkeste priser. Daiwa og Shimano fiskehjul på tilbud findes også og vi fører de mest populære modeller til fiskeri

Fluehjul tilbud

Vi har ofte rigtig gode tilbud på fluehjul. Fluehjul fra Loop, Guideline og Waterworks og Hardy kan du finde på vores tilbudsside. Et godt fluehjul til kystfiskeri bør være saltvandsbestandig, så du får et problemfrit fiskeri. Her laver både Loop, Vision og Sage nogle rigtig stærke hjul. Fluehjul på tilbud til laksefiskeri. Her bør du holde øje med Nordiske firmaer som virkelig har erfaring med laksefiskeri og det er Loop og Guideline som har erfaringen med stærke fluehjul til denne form for fiskeri

Generelt om fiskegrej tilbud

Her kan du finde hele vores udvalg af tilbud og fiskegrej udsalg, det er nærmest helt outlet agtigt, ja faktisk finder du så fiskegrej så billige at man skulle tro der var restsalg eller ophørsudsalg, men det er bare vores gode tilbud, hvor du kan spare en helt masse på køb af fiskegrej. Så hvis du leder efter nogle af danmarks bedste priser på fiskegrej, så kan du finde det her i vores billige kategori tilbud fiskegrej.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre