100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fletliner

Her i kategorien finder du vores store sortiment af fletliner, til nogle af DK´s bedste priser. Fletlinerne er et super godt og alsidigt valg af line til din spinnestang, og kan bruges i stort set alle fiskesituationer.  

Fletline til fiskeri

Fletline til Danmarks bedste priser! Fletline er det mest populære fiskeline, som har høj styrke i forhold til linens diameter. Fletliner har en lang række fordele kontra traditionel nylonline. Fletliner har lav elasticitet, som giver god føling i vandet, og gør det muligt at lave et ekstra langt kast. Derudover er brudstyrken på fletliner meget høj. Du finder du en lang række af forskellige fletliner fra kendte brands som Berkley, Spiderwire og Sufix. 

Om fletline

Fireline, Spiderwire og Sufix er sværvægterne inden for superliner og fælles for dem alle er en uhyggelig brudstyrke i forhold til linernes tynde diameter. I denne kategori kan du finde et stort udvalg af Korsholms kvalitets fletliner. Her finder du f.eks mange forskellige kendte mærker og kendte produkter indenfor fletliner såsom: Berkley X9 Crystal, Fireline Ultra 8, Spiderwire Stealth Smooth og Surfix Performance. Ud over sikkerheden ved at købe fra en af vores mange kendte mærker, kan du selvfølgelig også altid for en god vejledning og rådgivning, af en af vores fiske specialister.

Generelt om vores kategori med fletline

Her i denne kategori kan du finde noget af Danmarks bedste fletline. Vi har nemlig et kæmpestort udvalg af fletline, hvor du kan finde fletline til stort set alle typer fiskeri. Vi har også altid en god pris på vores fletline, hvor du altid kan finde noget billig fletline. Vi har også en gang imellem tilbud og udsalg på vores fletline, hvor du kan finde et rigtig godt fletline tilbud. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af fletline, så er du altid velkommen til at kontakte os, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre