100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fisketasker

Står du og mangler en fed fisketaske? Ta´ et kig i vores mange kategorier af tasker som er perfekte til at have med på fisketuren, uanset om du planlægger en tur i put&take eller til Bahamas. Her hos Korsholm finder du et af DK´s største udvalg af fisketasker.

 

 

Fisketasker til fiskeri

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af fisketasker. Så hvis du leder efter en fisketaske til fiskeri, så kan du finde den her. Lige meget om du leder efter en fisketaske med stol eller en fisketaske rygsæk, så kan du finde det i kategorien her med fisketasker.

En fisketaske, ja det er næsten et must at have, når man er lystfisker. Skal du have plads til grejæsker og alle de nødvendige småting er det rart at have styr på sit fiskegrej. Vi har markedets bedste og mest populære fisketasker på lager og mange af vores fisketasker er på tilbud. Hippacks og chestpacks er blevet utrolig populære de senere år. Disse bæresystemer har den fordel, at de sidder tæt på kroppen og er ofte anatomisk udformet, så de føles rigtig behagelige at bære. Slingpack er et lidt nyere fænomen, hvor du bærer tasken på ryggen, lidt ala en rygsæk. Når du skal have adgang til taskens indhold, trækker du blot tasken om foran og vupti, så har du afgang til al grejet på et splitsekund. Skal du på en fiskerejse, kræver det en større taske som sluger en ordentlig bunke grej. En stor fisketaske med plads til fluestænger eller flerdelte spinnestænger findes også og kan fås fra Guideline eller Simms. Er du i tvivl om nogle detaljer eller finesser på taskerne, så er vi kun et lille opkald væk. 96802020. Find tilbud på fisketasker her på siden.

Sommertid

Mange af os skal afsted på fisketur. Om det bliver i Norge, Island eller Maldiverne – eller du bare skal ud i Danmarks skønne natur, ja, så har Korsholm udstyret, du står og mangler. Vi har samlet nogle af markedets bedste tasker, som passer til hvilken som helst situation. Simms, Patagonia, Guideline og Vision er alle velansete brands indenfor fiskegrej og tilbehør, og når det kommer til tasker, sling bags og hip bags, så er det ikke anderledes... Alt efter hvilket behov du måtte have, så findes der en lang række forskellige typer af tasker. Simms Dry Creek og Patagonia Stormsurge er to serier i vores sortiment, som er vandtætte, og kan holde både tøj og grej tørt under de værst tænkelige forhold. Det er en fordel, når man rejser i Norden, hvor sommervejret kan være meget omskiftelig. På de varme fiskedage bliver fiskejakken hjemme. Her kommer både Sling bags og Hip bags ind i billedet. De er helt fantastiske at fiske med på de lune sommerdage, hvor man ofte bare har en t-shirt eller en let skjorte på. Sling bags og hip bags er med deres lette vægt, mange lommer et super alternativ til fiskejakken. Tjek blandt andet Guideline Experience Waistbag ud. Den har en fed pasform og sidder fantastisk godt omkring livet – bestemt et ekstra kig værd.

Om tasker til fiskeri

Som lystfisker har man pr definition altid en masse småting med sig. Ofte i mindre kasser, æsker og bokse. Alle disse uundværlige ting er man nødt til at kunne opbevare praktisk og let tilgængeligt. Derfor er fisketasker og packs en fantastisk opfindelse. Fisker man ofte finder man lynhurtigt ud af og værdsætter alle de praktiske finesser som eksempelvis Simms og Patagonia har udviklet gennem tiden. Fiskegrej kan bæres i en fiskevest eller i en af de mange fantastiske bæresystemer som findes på markedet. Om man er til sling packs eller rygsække eller hoftetasker, så findes det med garanti. En taske til waders er næsten et must til bilen. Både når du rigger af og når du skal klæde om inden fiskeriet påbegyndes. Flere waders-tasker har indbygget en praktisk måtte, hvor du kan klæde om uden at få våde tæer. Skal du ud og opleve verden, er en stor fisketaske, hvor du kan have alt dit habengut i en nødvendighed. Nogle tasker har en ekstra længde, så der er plads til fiskestængerne også.

Generelt om vores kategori med fisketasker

Her i kategorier kan du finde alle mulige forskellige fisketasker til fiskeri. Her kan du f.eks finde en fisketaske med stol som du kan finde i vores kategori med rygsækstole. Vi har et stort udvalg af fisketasker, så man sagtens kan finde fisketasker til både børn og voksne. Vi har blandt vores fisketasker man forskellige måder at bære den, så lige meget om du foretrækker en over skulderen, på ryggen eller rundt om hoften, så kan du finde det her. Vi har også i denne kategori inden for tasker til fiskeri, f.eks kan du finde en Rapala fisketaske, en Guideline fisketaske, en Berkley fisketasker og mange, mange flere. Find din næste fisketaske her hos Korsholm.

Her i kategorien har vi mange forskellige typer fisketasker, om du så leder efter en fisketaske til at tage med over din skulder, leder efter en fiskerygsæk, fisketaske på hjul, vandtæt fisketaske, skuldertaske, en taske til din fiskestang eller en fisketaske med bokse, som f.eks har plads til PowerBait. Her hos Korsholm har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores fisketasker, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt fisketaske tilbud. Her i kategorien har vi selvfølgelig nogle af de bedste og mest populære fisketasker, fra mange af de helt store fiskeri mærker, hvilket betyder at du bl.a. kan finde Simms fisketaske, ABU Garcia fisketasker, samt tasker fra mærkerne Berkley, Kinetic, Patagonia, Savage Gear, Plano og meget mere. Vi har i denne kategori også fisketasker i alle mulige former, farver og størrelser, du kan f.eks finde camo, stor eller lille fisketaske, en til børn, sort, grå, rød, grøn eller noget helt andet, så har vi en fiskeritaske som passer til dig.Her kan du nemt finde en fisketaske som passer lige præcis til din type yndlings fiskeri, lige meget om du skal bruge en fisketaske til put and take, kyst å eller noget helt andet. Køb din fisketaske lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre