100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fisketasker med stol

Den perfekte fisketaske til dig som fisker stationært finder du her hos Korsholm. Se vores store udvalg af fisketasker med stol i kategorien herunder, og så endda til super skarpe priser

Fisketaske med stol

En rygsækstol er som navnet antyder en rygsæk med integreret stol. Rygsækstole er perfekte til aktiviterer eller ture, hvor plads er et mangelvare. Med en rygsækstol har du altid en stol tæt på, som du hurtigt og let kan slå ud. Den gode rygsækstol sidder behageligt på ryg og lænd, og har robuste skulderstropper, så du kan fylde rygsækken op uden af belaste kroppen. Hos Korsholm finder du et bredt sortiment af kvalitets rygsækstole til både fiskeri og jagt samt andre friluftsaktiviteter.

Her i kategorien kan du se hele vores store udvalg af rygsækstole, hvis du er mere interesseret i hele vores udvalg af rygsække og tasker, kan du se hele vores udvalg i vores kategori med fisketasker. I denne kategori med rygsækstole, kan du både finde en rygsækstol med ryglæn, eller en rygsækstol uden ryglæn. Her i kategorien har vil altid billige rygsækstole til en fast lav pris, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt rygsækstol tilbud. Vores rygsækstole er primært lavet til fiskeri, men kan også sagtens anvendes til jagt. Vi har her i kategorien rygsækstole fra kendte mærker som Kinetic, Abu Garcia og Härkila. Find din næste rygsækstol her hos Korsholm.

Her i kategorien rygsækstole, finde du selvfølgelig hele vores udvalg af alle mulige forskellige rygsækstole. Så hvis du leder efter en god kvalitets rygsækstol til dit fiskeri eller andet, så kan du helt sikkert finde en her til en billig pris. Hvis du har bruge for hjælp til valg af rygsækstol, så er vi her hos Korsholm altid klar til at hjælpe og vejlede dig, i dit valg af rygsækstol.