100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Aimpoint

Aimpoint er baseret på mange års erfaring i at udvikle og producere førsteklasses rødpunktsigter. Deres mission er at levere pålidelig, højteknologiske optik til jægere, sportskytter og professionelle. *Læs mere om Aimpoint i bunden af siden.

Om Aimpoint

*Vi er et certificeret Aimpoint Centre i Danmark. Hvilket vil sige at du hos os kan få råd, vejledning og skydetræning af en certificerede Aimpoint instruktører, og hermed få det maksimale ud af dit Aimpoint sigte.

Se vores store udvalg af Aimpoint rødpunktsigter. Aimpoints red dot optik er kendt for at være utrolig pålidelig og robust. Den høje kvalitet har gjort at de gennem årene har vundet 19 awards for deres højtudviklede optiske teknologi.Med en solid deres grundbygning baseret på mange års erfaring specialiserer i at udvikle og producere førsteklasses rødpunktsigter. Deres mission er at levere pålidelige, højteknologiske optik og relaterede services til jægere, sportskytter og professionelle, og sikre den hurtigste, letteste og mest præcise skydeoplevelse globalt. Aimpoint: Hvor kvalitet møder vision, præstation, engagement og innovation. 

Aimpoint er en svensk optikvirksomhed med hovedsæde i Malmø, Sverige, der specialiserer sig i produktionen af rødpunktssigter. Aimpoint fungerer som en leverandør til det amerikanske militær og leverer produktet Aimpoint CompM2. Deres optiske produkter anvendes af forskellige militære styrker og er også tilgængelige for civile, der er interesseret i jagt og sportsaktiviteter.

I 1974 var Aimpoint® et af verdens første elektriske rødpunktsreflekskikkert og blev verdenskendt, designet til jægere og sportskytter. I dag bliver Aimpoints produkter brugt med tillid fra militære og professionelle organisationer over hele verden og forbliver det foretrukne valg for både jægere og konkurrence-skytter.

Med et simpelt mål om forbedret nøjagtighed, har Aimpoint sigtet efter over 45 års standard inden for teknologi og innovation inden for rødpunktsigte. Den enkle rødpunkts sigtemiddel har vist sig som den hurtigst mulige metode til at erhverve vanskelige mål. Aimpoint sigter er blevet testet af soldater og bevist i kamp under de mest ekstreme miljøbetingelser.

Med brugervenlighed følger der en øget selvtillid. Dette er grundlaget for at skyde med begge øjne åbne - konceptet bag alle Aimpoint-sigter. At forblive fokuseret på målet, samtidig med at man er fuldt bevidst om situationen, efterlader næsten ingen plads for fejl. Øget selvtillid fører til øget succes i marken, uanset færdighedsniveau.

Aimpoint-produkter gennemgår brutale test, herunder udsættelse for ekstrem varme, kulde, fysisk mishandling og nedsænkning under vand. Fra arktiske temperaturer til ørkensand står Aimpoints robuste rødpunktsigter imod enhver udfordring.

Aimpoint har en fuld linje af premium sigteløsninger til enhver våbenplatform. Uanset om det er et bolt-action-gevær, haglgevær, AR-15, pistol, mufferlader eller bue - Aimpoint har det sigte, du har brug for, for at klare opgaven. Hver optik er håndlavet i Sverige og fabriksindstillet for minimal justering, når den først monteres på dit våben.

Aimpoint-rødpunktsigter er operationelt parallaksefrie, hvilket betyder, at den synlige prik forbliver parallel med våbnets løb uanset hvilken vinkel dit øje er i forhold til sigtet. Derfor behøver brugeren aldrig bekymre sig om at centrere prikken inde i sigtet. Hvis du har en korrekt nulstilling, når prikken er på målet, er du også på målet. Aimpoint-rødpunktsigter øger selvtilliden ved at tillade skytten at fokusere på målet, samtidig med at begge øjne er åbne, og man er fuldt bevidst om situationen til enhver tid. Brugere kan opnå førsteskudstræf hurtigere med større selvtillid.

Aimpoint-sigters batterilevetid måles i år. Aimpoint var pioner inden for ACET (Advanced Circuit Efficiency Technology) diodekredsløb, som dramatisk reducerer batteriforbruget og forlænger batteriets levetid betydeligt. Mange Aimpoint-produkter opnår 8 til 10 års konstant brug med ét batteri.

Aimpoint-rødpunktsigter nydes af jægere, sportskytter, militæret og politibetjente over hele verden. Over 2 millioner sigter er blevet leveret til det amerikanske militær siden 1997. I dag anerkendes Aimpoint globalt som det mest robuste, pålidelige og effektive elektroniske sigtesystem i verden. Når dit liv afhænger af dit udstyr, bør du ikke nøjes med mindre.

Aimpoint historie

Aimpoint er en svensk producent af rødpunktsikter, grundlagt for mere end 45 år siden. De seneste år har budt på store ændringer, både når det kommer til markedet for rødpunktsikter og virksomheden selv. Men én ting forbliver uændret; vi producerer verdensklasse rødpunktsikter i Sverige.

 Ideen om en rødpunktsigte. Det hele begyndte i 1974, da tekniker og opfinder Arne Ekstrand ønskede at forbedre sin præcision mod bevægelige mål under jagt og på skydebanen. Arne Ekstrand havde ikke selv økonomisk styrke til at føre projektet videre.

I stedet kontaktede han visionæren og iværksætteren Gunnar Sandberg fra virksomheden ElektroSandberg. Det hele begynder. Med finansiel støtte fra ElektroSandberg begyndte udviklingen af den første rødpunktsigte, og i februar 1975 blev det første patent godkendt, og Aimpoint AB blev grundlagt. Den første rødpunktsigte fra Aimpoint.

Lanceret i 1975 var Aimpoint® Electronic verdens første kommercielle rødpunktsigte. Tro det eller ej, men selv i dag er der stadig mange Electronic-sigter i brug rundt om i verden. Det faktum, at en sigte, der blev produceret for over 45 år siden, stadig er i brug, er et kendetegn for den høje kvalitet, som alle rødpunktsigter fra Aimpoint er karakteriseret ved.

Kilde henvisning: https://www.aimpoint.com

Hør Henrik fra Guntex fortælle om Aimpoints C1 og hvorfor det kunne være noget for dig

Kig forbi Korsholm og find det Aimprodukt der passer til dig

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Aimpoint produkt, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig.

Generelt om vores sortiment af Aimpoint sortiment

Vi tilbyder alle de nyeste og mest populære produkter fra Aimpoint, herunder Micro H2 2Moa, Aimpoint 9000lMoa og mange flere. Vores sortiment omfatter også brugte Aimpoint-sigter, hvilket giver vores kunder mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af rifeludstyr. Besøg vores hjemmeside for at udforske det omfattende udvalg af Aimpoints rifleudstyr, hvor du finder både topmoderne modeller og kvalitetsbrugte sigter til at imødekomme dine præcise behov.

Hvad folk spørg ofte om Aimpoint (FAQ)

 

Hvem er Aimpoint ?

Aimpoint, de svenske pionerer inden sigtekorn og rødpunktsigte siden 1975. Det har lang historie, inde for at lave våben optik med til jægerens behov i fokus. Det gør brug af den seneste teknologi med højeste kvalitet, Så der ikke opstår problemer under jagten. Gør dette til en af de mest attraktive optik inde for jægernes behov inde for jagt verden.

Hvorfor er Aimpoint godt ?

Med et robust fundament skabt gennem mange års erfaring, er Aimpoint specialiseret i udvikling og produktion af førsteklasses rødpunktsigter. Deres mål er at levere pålidelig, højteknologisk optik og tilhørende services til jægere, sport skytter og professionelle, med fokus på at sikre den hurtigste, letteste og mest præcise skydeoplevelse globalt. Aimpoint repræsenterer foreningen af kvalitet, vision, præstation, engagement og innovation.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre