100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Pandelampe

Har du brug for at have begge hænder fri, er det optimale valg en pandelampe. De findes med stor differenciering i lysstyrke og rækkevidde. Ønsker du ikke at famle i mørket, så på med pandelampen og afsted.

Pandelampe

Selv om vi i Danmark er beriget med mange lyse timer, så undgår du sandsynligvis ikke at få brug for kunstig belysning på dine udflugter. Også i den kategori har vi grej, som til enhver tid matcher dit behov og dine kvalitetskrav. I mange situationer er pandelamper det rigtge valg, da man har muligheden for at arbejde med begge hænder samtidig med at man har lys. Dog kan det i visse tilfælde være en bedre ide med en god lommelygte, hvor man har fuld kontrol over lyskeglen. Uanset hvilken form for lygte man har brug for, er det vigtigt ikke at gå ned på kvalitet. Kvalitets lys er en god investering, som kan holde i rigtig mange år.

Pandelamper til jagt

I efterårs- og vintermånederne viser solen sig ikke, som den gør i de lyse måneder. Selvom det er mørkt, er jagt stadig værd at tage afsted på. I disse mørke tider, er det vigtigt at kunne begå sig i terræn. Om det er på ved ud til sit andejagt eller andre jagt former, skal man have lys med, for at kunne begå sig. 

Kos Korsholm finder du nogle af de bedste LED pandelamper og lygter, som er specielt lavet til jagtbrug. Vores lamper og lygter er i høj kvalitet, da det er vigtigt at have en pålidelig pandelampe, som ikke går ud, når man virkelig har brug for den.

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af pandelamper. Det smarte ved en pandelampe er først og fremmest at den afgiver lys ligesom en lommelygte, bortset fra at du med en pandelygte har mulighed for at holde begge dine arme fri. Se alle vores pandelygter lige her.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre