100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Montane

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Montane. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Montane produkt lige her på Korsholm.dk

Montane

Montane er kendt for deres letvægt og åndbare tøj. I over 25 år har Montane arbejdet tæt sammen med seriøse bjergbestigere for at udvikle og bevise, at deres produkter kan klare selv de mest barske omgivelser. Montane er lavet til folk som vil have maksimal optimering af deres tøj og udstyr.

Montane har formået at fremstille letvægtstøj bestående af et enkelt lag, som samtidig kan have vigtige egenskaber som at være vind- og vandtæt. Montane laver tøj, som kan klare sig i selv det mest ekstreme terræn og klima. Derudover kan det meste af Montanes tøj også nemt foldes sammen, så du let kan have det med i tasken. Så hvis du leder efter super funktionelt tøj, du kan have med dig i rygsækken uden at gå på kompromis med egenskaber som letvægt, åndbarhed, vind- og vandtæthed, så er Montane lige noget for dig.