100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Trangia

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Trangia. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Trangia produkt lige her på Korsholm.dk

Trangia

Trangia er en af de førende producenter indenfor de såkaldte stormkøkkener. Med virksomhedens begyndelse i 1925, har Trangia mange års erfaring, og ved præcis hvad de snakker om, når det kommer til madlavning i det fri. Hvad end du blot skal koge vand til kaffen, eller tilberede et større måltid, så er dit Trangia sæt altid klar til at hjælpe

Trangia fra Trång

Trangia blev grundlagt i 1925 af svenskeren John E. Jonsson. Efter et helt liv som landmand startede Jonsson virksomheden Trangia. Dagen i dag, er Trangia stadigvæk en af de førende producenter indenfor stormkøkkener. Navnet Trangia kommer af bynavnet Trånge, og repræsenterer en virksomhed som ikke blot står skarpt kvalitetsmæssigt, men et brand der ses som værende en af outdoorindustriens største.

Et ikonisk design

Den helt store fordel ved Trangia er deres brugervenlighed. Det er godt at bruge uanset om du er en erfaren outdoorentusiast, eller om du er nybegynder. Et Trangia sæt består af to gryder, en pande; som også kan fungere som grydelåg, en todelt vindskærm, en tang/håndtag, en mæssingbrænder til sprit, et skånelåg og et nylon webbingreb. Det hele kan naturligvis pakkes sammen så det næsten ikke fylder noget.

Trangia hos Korsholm

Hos korsholm tilbyder vi dig naturligvis de mest klassiske Trangia sæt, men ikke nok med det, så kan du hos os også finde både Trangia gasbrændere, Trangia kedler og meget mere. Vi tilbyder både Trangia 25-4 og 25-5 Ultra Light samt deres revolutionerende Trangia Multidisc, som både fungerer som skærebræt, dørslag, sneunderlag og meget mere. Den passer til alle Trangias standard sæt, og ville være en fantastisk udvidelse til ethvert outdoor køkken.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre