100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Våbenpleje

Dit våben fortjener den bedst mulige pleje for at kunne præstere bedst muligt hver gang. Her i kategorien har vi samlet vores komplette udvalgt af våbenplejemidler, og mangler du et godt råd eller to om våbenpleje, så hjælper vores kompetente medarbejdere gerne. 

 

 

Våbenpleje

Rensegrej til våben har en stor indflydelse på holdbarheden af dit produkt. Invester i rensegrej til våben i dag, og undgå at skulle investere i nye våben i utide. Du er velkommen til at tage et kig i vores sortiment, hvor vi kan tilbyde mærker som: Fluna Tec, CCL og M-Pro 7.

Rensegrej til våben

Hvorfor er rensegrej til våben vigtig? Rensegrej til våben er yderst vigtig, hvis man vil give sit produkt optimale muligheder for en forlænget holdbarhed. Hvis du investerer i dine våben nu med rensegrej til våben, ville du kunne vente med at skulle investere i et nyt våben. Udover rensegrej til våben forhandler vi også rensegrej til optik, da man har ringe nytte af en kikkert, hvis man ikke kan kigge ud af den.

Hvad er rensegrej til våben

Rensegrej til våben kan groft opdeles i to kategorier: rensende og plejende. Det rensende rensegrej til våben, fungerer som et grundlæggende fundament for det plejende grej til våben. Det rensende rensegrej til våben fjerner skidt og smuds, og giver dig fornemmelsen af et frisk nyt våben. Det plejende rensegrej til våben kan med fordel anvendes efter det rensende rensegrej til våben. Det plejende rensegrej til våben giver dit våbens elementer plejning og næring og kan bl.a. medvirke at de holder sig i længere tid, grundet mindsket friktion og generelt vedligeholdte materialer.

Vores udvalg af rensegrej til våben

Hos Korsholm har vi et stort udvalg af rensegrej til våben, som du nemt kan skræddersy til dig og dit våbens behov. Vi kan tilbyde et sortiment af rensegrej til våben, som bl.a. inkluderer Guntex´s rensesæt. Vi kan tilbyde dig frie tilpasningsbehov ift. rensegrej til våben, da du både kan finde  allerede bestemte sæt af rensegrej til våben og individuelle elementer af rensegrej til våben, hvor du frit kan sammenstykke dit eget sæt af rensegrej til våben. Generelt kan vi tilbyde rensegrej til våben fra mærker som: Fluna Tec, CCL og M-Pro 7

Hvordan anvender man rensegrej til våben

Anvendelsen af rensegrej til våben kommer an på det enkelte produkt af rensegrej til våben samt våbnet eller kikkerten, hvilket man vil kunne læse mere om under de specifikke produkter. Generelt ville det dog være en god idé før anvendelsen at tørre våbnet eller kikkerten af med en mikrofiberklud for at fjerne støv og andet snavs, dog skal du forholde dig til dit specifikke produkt.

Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte rensegrej til våben, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre