100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Outdoor bukser

Udvalget af outdoor bukser er stort, og Korsholm har et bredt udvalg af kendte og gode brands. Overvej hvilke behov du har, så du finder lige de bukser, der er mest velegnede. 

 

 

Outdoor bukser

Er du på udkig efter et par outdoor bukser, som matcher netop dine specifikke behov? Så har du her muligheden for at finde de helt rette. På denne side finder du et fantastisk udvalg af outdoor bukser i alle prisklasser og fra nogle af de mest populære brands på markedet.

Bedste outdoor bukser

Outdoor bukser er specielt designet til brug i naturen. Generelt er det forholdsvis tynde bukser, hvor man har høj mobilitet, som gør at de bl.a. kan bruges til at arbejde, camping, gåture, spejder, overlevelse ect. Der er ikke nogen grænse for, hvad de kan bruges til. Flere og flere benytter dem også i hverdagen grundet det naturlige look, som gennem de seneste år er blevet mere og mere populær.

Teknologier

Hvilke teknologier der bruges afhænger som regel af, hvilket mærke outdoor bukserne er fra. Mærkerne har forskellige teknologier, som i mange tilfælde har samme funktion. Dog er nogle teknologier bedre udviklet end andre, selvom formålet er det samme. Man finder ofte teknologier for outdoor bukser som er vandafvisende, vandtætte og åndbare. Derudover vil du sandsynligvis støde på stretch teknologier, da mange brands benytter dette for høj mobilitet.

Hvilke bukser skal jeg vælge til outdoor?

Når man skal vælge sine outdoor bukser, er der forskellige kriterier, som indgår i udvælgelsesprocessen. Se herunder nogle af de spørgsmål man skal stille sig selv, når man udvælger outdoor bukser.

Hvad skal de bruges til?

Der er stor forskel på hvilke outdoor bukser man skal vælge, alt efter hvilket formål de skal bruges til. Skal de bruges til trekking eller lignende, vil det være en god ide, at vælge et tyndt par, som er åndbare. På den måde vil man undgår den indelukkede ‘klamme’ følelse når man sveder lidt. Er man aktiv er det også godt at have vandafvisende outdoor bukser, hvis det skulle regne. Hvorfor så ikke vandtætte outdoor bukser, vil nogen måske spørge. Er de helt vandtætte, kan sveden ikke transporteres væk fra huden, så derfor er det bedst med vandafvisende og åndbare bukser, hvis man er meget aktiv.

Skal de derimod bruges til arbejde eller overlevelse, kan man med fordel vælge et par med lidt mere varme i og som er mere slidstærke. Er man ude i skoven, kan man let komme til at gå gennem en busk med torne. Et tyndt par til hiking ville lettere blive revet i stykker kontra de robuste par. Derudover er det rart at have vandtætte outdoor bukser, når man er i skoven eller andre steder. Er man tør, holder man bedre på varmen.

Hvor meget må de koste?

Der er rigtig stor forskel på prisen, når det kommer til outdoor bukser. Både stor forskel på priserne blandt de forskellige mærker, men også forskel på modeller fra samme mærke. Oppe i high-end klassen har vi bl.a. Fjällräven outdoor bukser. Til en mere overkommelig pris finder du Trespass outdoor bukser.

Hvilket mærke kan du bedst lide?

De fleste har præferencer inden for mærker, men skal man vælge sit yndlings brand på bekostning af en højere pris? Det med mærker hænger meget sammen med ovenstående spørgsmål omkring pris. Hos de store brands får man kvalitet og et lækkert design til en forholdsvis høj pris. Hos de mere ukendte mærker kan man uden tvivl få mere for pengene, men hvad vægter mest, brand eller pris? Valget er op til dig!

Outdoor bukser med stretch

Som nævnt tidligere er outdoor bukser generelt tynde og giver høj mobilitet. Den høje mobilitet kommer i de fleste tilfælde fra stretch i bukserne. Stretch er det engelske term for strækbar. Rigtig mange af de forskellige outdoor bukser er med stretch, da det er essentielt til hele outdoor formålet. Det er vigtigt at kunne bevæge sig optimalt, når man er i naturen. På den måde får man den fulde oplevelse.

Der er forskel på hvordan stretch bruges. I nogle outdoor bukser er stretch en del af materialet. Altså at hele stoffet er strækbart. Andre indsætter felter med stræk. I outdoor bukser med stretch over det hele benyttes der elastan, som er et elastisk materiale. Det samme materiale bruges i bukser, hvor man har felter med stretch. Det kan f.eks. være bukser med elastiske knæpaneler.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre