100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Beretta

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Beretta. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Beretta produkt lige her på Korsholm.dk

 

 

Beretta

Beretta er et af jægernes fortrukene våben brands, og dette er ikke uden grund. Beretta har over 500 års erfaring inden for våbenbranchen, og har i rigtig mange år været et af de førende våben producenter. Nogle af Berettas kendtetegn er kvalitet, pålidelig og elegance. Beretta er skaber af nogle af de mest populære haglvåben i Danmark, hvor bl.a. Beretta Silver Pigeon I er en af de mest værdsatte.

Om Beretta

Beretta er stor våben virksomhed som er kendt i hele verden som er lokaliseret i Italien og har været eksisterende i mere end 500 år. Beretta blev grundlagt i årstallet 1526, og har igennem deres meget lange levetid produceret våben til militær såvel som private. På grund af deres gode omdømme fik resten af verden lige pludselig øjnene op for denne italienske vinforhandler.

Generelt om vores kategori med Beretta

I denne kategori finder du hele vores udvalg af Beretta som du kan købe her hos Korsholm. Her i kategorien kan du både finde Beretta haglgevær, Beretta skjorter, chokes og Beretta veste. Du kan købe Beretta er online på vores webshop eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Så hvis du bla. leder efter en skydevest, jagtgevær eller andet fra Beretta, så kan du finde det lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre