100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtjakker

Til jagten og ophold i naturen, hører en god jagtjakke. Hos Korsholm har vi et bredt udvalg af kendte brands, som tilbyder jakker af høj kvalitet. Softshell, fleece eller vintervarm, vi hjælper dig gerne i jakken.

 

 

Jagtjakker

Hos Korsholm finder du et breds spænd af kvalitets jakker, til jægere og outdoor entusiaster med enhver snag. Om du skal bruge en letvægtsjakke til jagt i de varme måneder, eller skal have en ekstra varm jagtjakke til jagt i de kolde temperaturer, kan du med garanti finde noget som interesserer dig her. Disse kvalitets jakker kommer fra kendte brands så som Härkila, Fjällräven, Deerhunter og Seeland. Du finder også softshell jakker, dynejakker og standard jakker som egner sig perfekt til outdoor og fritidsbrug fra de kendte brands. 

Generelt om vores kategori med jagtjakker

Dette er vores kategori med jagtjakker, hvor du kan se hele vores udvalg af overtøj til jagt. Jagttøj kan være altafgørende for at få den bedst mulige oplevelse i naturen. Hvis man skal en tur i skoven eller på jagt, så kan en jagtjakke eller et stykke overtøj hjælpe dig med at forblive komfortabel. Find din næste jagtjakke lige her hos Korsholm.